Jucarii si haine pentru copii, aprobate de copiii nostri


Impreuna cu al meu copil si cu mamicile ai caror copii fac parte din cercul de prieteni, am testat si aprobat de-a lungul anilor numeroase produse din diferite magazine.

Va voi dezvalui cateva din magazinele locale (Oradea) si brandurile care ne-au fost de ajutor si ale caror produse le-am folosit cu drag si le-am achizitionat mereu.

Hainute

Pe primul loc in preferinte de haine se afla Carrefour Era, unde gasim produsele din marca Tex. Acestea sunt la un pret bun si au calitate buna.

Urmeaza hainele din magazinul H&M , magazinul care este in complexul Lotus, dar se poate achizitiona si online. Preturile sunt acceptabile iar produsele sunt majoritatea de calitate.

Magazinul de pe locul trei este Nino , cu produsele din gama Pierino.

pregnant-163572_960_720

Jucarii

Magazinul de pe primul loc si pe care l-am vizitat cel mai des si din care am achizitionat produse de calitate si la preturi bune este BestKids.

Pe langa jucariile de calitate, magazinul online ofera numeroase reduceri si odata cu abonarea la site, primesti  tot felul de oferte.Din acest magazin am achiziţionat şi pătuţul pentru ambii copii, cât şi căruciorul şi scaunul pentru masa bebeluşului. Au avut mereu produse de calitate şi foarte bine aprovizionaţi.

best-kids

Magazinul se gaseste si fizic in cartierul Iosia, Oradea.

De asemenea jucarii din categoria jocuri si puzzle-uri mai gasesti si in magazinele Carrefour Era, Jumbo si Real tot din Oradea.

Oricare dintre aceste magazine s-au dovedit a fi de incredere si au produse de calitate la preturi bune. Bine, majoritatea sunt aşa. Nu credeţi că toate sunt roz 😛


Pentru mamicile care opteaza si pentru magazinele secon-hand, recomand cu mare drag magazinul Britany. Acesta are haine de calitate si preturi bune. Acest magazin se gaseste in Rogerius (langa parcul Magnolia ), Centru  pe strada Moscovei si Episcopia (spre iesirea catre Real).


Care sunt pe lista voastra de preferinte?

Un gând despre “Jucarii si haine pentru copii, aprobate de copiii nostri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s