Impresii după Spring SuperBlog 2016

Ce-mi place să mă laud singură !! Nu că nu aş avea cine să mă laude (în mare parte, familia 😛 ) , dar uneori mai prinde bine să te şi lauzi. Că doar nu m-oi subestima !

Deja mă întrec cu lauda şi nu apuc să vă zic de ce am aceste impresii !

Am participat (din nou) la competiţia dedicată mai mult sau mai puţin bloggerilor creativi, numită SuperBlog. Bine, aceasta este ediţia de primăvară, Spring SuperBlog 2016. Ediţie unde probele sunt mai puţine, deci stresul mai mic.

Mi-am propus ca în această ediţie să-mi depăşesc performanţa din toamnă, unde am terminat toate probele şi am fost  pe locul 47. Aşa că, la documentat cu mine, la nopţi pierdute online, la căutat inspiraţie în cel mai mic colţ al minţii mele. De multe ori am găsit-o prin reclame TV sau pe grupul Superblogerilor.

Am tratat şi adaptat probele stilului meu. În toamnă nu am ştiut cu ce se mănâncă şi eram pui de blogger.

logo-mindblower

Ce am reuşit să fac în această ediţie:

 • Să câştig 3 probe din 16. Dar, atenţie, la nici una din cele câştigate nu am fost singura câştigătoare.

Prima probă am câştigat-o cu 99 de puncte, împreună cu încă o superbloggeriţă.

Următoarele probe câştigate cu punctaj maxim, adică 100 de puncte, au fost unele în care s-au acordat 15 premii, respectiv 10 premii.

 • Am mai reuşit să mă clasez pe locul 21 în clasamentul final. Deci obiectivul principal, de a-mi depăşi clasare din toamnă, a fost atins.

Cine zice că nu se poate, ori nu a încercat, ori nu a avut răbdarea şi cheful necesar analizei fiecărei cerinţe.

Câştigătoarea acestei ediţii este un exemplu pentru toţi paricipanţii.

superblog

Piedici sunt multe.

 • juriu, care după părerea ta nu ţi-a notat articolul cu cât te aşteptai;
 • colegi de competiţie, care-ţi caută greşelile în munca ta;
 • deadline, care vine mai repede decât te-ai aşteptat;
 • oboseala care apare spre finalul competiţiei
 • cheful care pleacă în concediu cu inspiraţia, mai ales la probele „solicitante” (freon, ssd-uri ….)
Cele mai frumoase momente din tot SB-ul sunt primele două săptămâni din competiţie.

Când scrii, scrii, scrii, fără ca vreo notă să-ţi umbrească elanul. Căci după ce vin notele, e jale. Mai ceva ca la şcoală.

Eu scriu pentru că vreau, pentru că pot şi pentru a le face-n ciudă celor care zic despre mămici că nu pot face şi altceva. E greu cu maternitatea asta!!! Nu mă plâng, dar nici totul roz nu e!

Şi uite că pot, oameni buni! Pot să-mi cresc cei doi copii, pot să-mi ţin un blog, pot să fac un leu din „avioanele” mele. Şi aici nu mă refer neaparat la SB, căci, nici una din probele câştigate nu a fost răsplătită cu numerar, ci mă refer la renumerarea prin intermediul blogului, în general. Dacă vrei ceva suficient de tare, munceşte pentru a-l obţine. Nu aştepta să-ţi pice-n braţe.

Booon!! Ce-am mai câştigat cu SuperBlog -ul?

O grămadă de „cunoştinţe” virtuale. Nu le enumăr pentru a nu scăpa pe cineva de la prezenţă. Se ştiu ele care-s cu musca pe căciulă.

Persoane pe ale căror bloguri le-am descoperit prin intermediul competiţiei şi pe care le voi urmări constant. Pentru a-mi cunoaşte mai bine posibilii adversari din toamnă 😛

Căci asta ne aşteaptă. Ediţia din toamnă, sper, căci poate Claudia & Albert se răzgândesc pe parcurs, cu peste 20 de probe, două luni de deadline şi creativitate cu tona.

Recomand tutror bloggerilor să încerce, măcar o dată, să participe dar să şi scrie la TOATE probele. Eu aşa am evoluat, am aflat multe lucruri utile, am crescut ca şi blogger.

Este vreun secret pentru a câştiga? Dacă-l ştiu, nu vi-l zic.

Dar pentru un început promiţător spre această posibilitate, trebuie să participi. Nu ?

Cum scrii despre ceva ce nu-ţi mai place?

21 Comments on “Impresii după Spring SuperBlog 2016”

 1. Felicitari si multa inspiratie in continuare <3 ,talent ai destul,incet ,incet vor aparea si rezultatele <3

 2. Felicitari pentru rezultat. Daca continui asa nu este loc pe podium pentru tine. In toamna pe 47 si in primavara 21 ai urcat 26 de trepte. Bravo!

  1. Si mie imi place la nebunie stilul tau. Mai ales filosofiile de moment. La ultima subscriu, nu am mai comentat si eu, caci destui au facut-o. 😉

   Sper sa ajung curand pe primul loc, caci asta este scopul unei competitii. Eu asa vreau. Apoi oi vedea ce fac….. Deja imi fac planuri. Hi hi hi

 3. Partea cu mamica mi-a placut muuulttt!!! Nu stiu de cate ori scriam pt probe, cu deadline-ul „pe vine” si cu fiimea pe picioare sau la san!! 😛 Felicitari, Carmen si poate in toamna vei urca mai sus!! Perseverenta, incredere in tine, multa rezistenta la stres si muuuulte idei creative….astea sunt cheile pt succes, nu? 😛

  1. Mulţumesc mult Diana!! Eu nu reuşesc să mă concentrez la scris dacă am vreun pici prin preajmă, aşa că optam să sacrific nopţile pentru aceste articole.

   Toate cele enumerate de tine sunt cheia succesului, dar mai trebuie şi un dram de noroc.

   😉 Te pup !!!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.