Cupa fericirii


Este acea cupă plină, care-i face pe bărbaţi să le cadă ochii în gură, să le crească pulsul şi nivelul de testosteron.

Este acea cupă plină, care provoacă femeilor dureri de spate şi nervi la cumpărături.

Este cupa sutienului!

Se pare că, cu cât este mai mare, cu atât creşte nivelul „dragostei”.

Am testat două modalităţi de stabilire a cupei potrivite. Fiindcă tot mai multe modele superbe de sutiene şi preţuri decente se găsesc online, e mai greu de probat. Aşa că am trecut la documentat. Eu ştiu care îmi este mărimea şi cupa, dar am zis că nu strică să găsesc o modalitate de stabilire exactă. Conform celor spuse online.

Prima metodă

Site-ul Astratex are o aplicaţie pe site care-ţi permite să faci măsurătorile şi îţi oferă o consultanţă amănunţită. Cât se poate de amănunţită pentru o aplicaţie online.

cupa-potrivita-la-sutien

Trebuie să ai la îndemână un centimetru de croitorie şi curaj să recunoşti anumite chestii. Se cere forma corpului, se cere forma sânilor şi cât sunt de apropiaţi sau depărtaţi. 😛 Apoi primeşti recomandare din ceea ce se găseşte pe site.

S-a apropiat rezultatul de cel ştiu de mine şi am mai comandat şi două sutiene superbe. Nu că ar fi prima dată când comand de la ei. Mereu mulţumită de produse.

A doua metodă

Este metoda în care trebuie să măsori anumite părţi ale corpului, să scazi, să aduni şi să tragi singură concluzii.

Ca să afli mărimea sutienului, te măsori sub sâni şi strângi uşor centimetrul, atât cât să-ţi fie confortabil când respiri. Ai mai jos tabelul cu mărimile care corespund zonelor în care se fabrică sutiene.

marime-sutien

Ca să afli cupa sutienului măsori peste sâni (A) şi sub sâni (B). Apoi scazi cele două valori şi obţii valoarea care se poate găsi mai jos. Mereu vei scade valoare obţinută de măsurătoare în zona (B) din valoare aflată la (A). Diferenţa de centimetri vă arată cupa:

Cupa A- 10-12 cm

Cupa B- 13-15 cm

Cupa C- 15-17 cm

Cupa D- 18-20 cm

Cupa DD- 20-22 cm

Cupa E- 23-25 cm

Cupa F- 26-28 cm

Cupa G- 28-30 cm

Dacă nu vă regăsiţi în cele de mai sus, înseamnă că aveţi nevoie de sutien la comandă. Şi nu o zic ca o remarcă răutăcioasă, ci ca pe un îndemn serios. Deoarece sănătatea vostră este la mijloc.

Să nu uităm de CALITATE

După ce ai stabilit care îţi este mărimea şi cupa, ţine cont şi de materiale. De materialul din care este făcut. Dacă este întărit sau nu, dacă este cu push-up, dacă are balene, dacă este sport,dacă este pentru alăptat, dacă este erotic….. multe criterii. Multe alegeri. 😛

Extra

Pe site-ul Astratex găseşti şi lenjerie erotică. Aşa, ca să ştii. Nu doar cupa fericirii este apreciată. 😛

lenkjerie-eotica

surse:  astratex .ro  /  ro.wikipedia.com

30 de gânduri despre “Cupa fericirii

 1. Clar titlul articolului nu mă ducea sub nicio forma cu gândul la ceea ce ai scris aici. 😀 Chiar nu știam cum se fac măsurătorile astea, mereu mi-am luat sutienele „la ochi”.😁 Super util articolul!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Este foarte util acest articol pentru mine . Chiar am avut probleme de multe ori cu alegerea sutienului, iar acest articol ma ajuta foarte mult de acum încolo .

  Apreciază

 3. Multumim pentru articol! Initial, m-am gandit la altceva, pe urma am vazut ca este vorba de alegerea unui sutien. Am descoperit de curand site-ul Atratex. Imi plac foarte mult produsele. Nu stiam cum sa masori ca sa descoperi ce masura porti. Multumesc mult.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Mda…niciodată nu am ştiut să spun ce mărime port la sutien…mergeam în magazin, ceream un sutien şi eram întrebată…ce mărime să vă dau? Rămâneam muta. Aaa…nu ştiu…şi mereu îl cumpăram la ochi….şi mereu mergeam acasă şi constatăm că nu mi-era bun…
  Dar acum am aflat cât de cât cum se masoara!

  Apreciat de 1 persoană

Părerea ta contează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s