Unde se duc banii?


Săptămâna înainte de primirea salariului este cea mai grea. Parcă nici nu ai luat vreun leu luna trecută. Unde se duc banii aşa repede?

viziunea-avbs_credit

Mai avem mult de lucru la gândire. Suntem obişnuiţi să ne cadă bani din cer, suntem obişnuiţi să amânăm până se poate, suntem veşnic nemulţumiţi de raportul ore muncite/salar primit, suntem mereu în căutare de loz câştigător. Aşa nu va mai trebui să muncim şi ne putem trăi viaţa cum vrem.

Bine că mai sunt şi oameni care vor să câştige un ban cinstit. Oameni care vor să facă ceva profitabil şi să şi lase o moştenire în urmă. Baiul vine atunci când acei oameni dau peste foarte multe piedici. Aşa-i sistemul. Birocraţia te ajunge orice ai face.

Oboseala te doboară, nu mai gândeşti clar, nu mai ai capacitatea de a vedea lucrurile în avans şi uite aşa ajungi ori în faliment, ori în datorii.

Aici vorbim despre oamenii care au reuşit să-şi pună pe picioare o interprindere mică sau mijlocie. Despre oamenii care au pornit de jos, de la zero cu tot ceea ce înseamnă capital, investiţii, colaborări.

Ştiu că nu te gândeşti cât eşti tânăr şi-n putere la aşa ceva. Iete un exemplu de comportament din tinereţe, ce reflectă bine concepţia despre finanţe.

Ştii când te lovesc FINANŢELE în moalele capului?

Când afli că vei avea un copil. Că vei avea o responsabilitate nouă, forte mare. Atunci toată lumea caută soluţii cât mai rapide şi de durată, pentru a face bani. Pentru a-şi întreţine familia.

Credeţi-mă, ştiu cum e.

Nu ştiu dacă aţi observat, dar, foarte multe mămici devin bloggeriţe. Este o piaţă în dezvoltare, iar informaţia este cea mai căutată comoară.

Zici că lucrează acasă şi nu mai au nici un stres. Aici GREŞEŞTI! Aşa eram şi eu la început. Apoi a crescut blogul, au început colaborările, au început să apară tot mai multe sarcini de făcut în plus. Asta pe lângă treburile ce ţin de copil, familie şi casă.

Şi nu doar în blogging este o creştere a doamnelor ce se reprofilează. Multe mămici renunţă la joburi în companii naţionale pentru a croşeta, pentru a picta, pentru a face săpunuri artizanale, pentru a găti la nivel profesionist, apoi încercă să jongleze cât mai bine cu toate sarcinile ce vin la pachet cu aceste noi preocupări.

După un timp, sunt puţine doamnele care trec la următorul nivel. Acela care presupune acte şi drumuri pentru a porni o afacere în toată regula.

Deja nu mai poţi lucra de acasă. Sau poţi, dar îţi va fi foarte greu.

Comenzile cresc, cauţi colaborări, cauţi să te dezvolţi, cauţi să împaci şi capra şi varza. Şi sigur vei reuşi cu un pic de răbdare.

Hai să  vorbim despre credit

Pentru afacere, credit pentru investiţie, nu credit pentru nevoi personale sau credit ipotecar.

Cu ajutorul persoanelor potrivite, informaţia va fi corectă şi câştigul se va vedea în timp.

Pornind de la toate cele scrise mai sus, am în gând o campanie de promovarea a creditului pentru interprinderi mici şi mijlocii.

Nu sunt broker, dar cunosc o agenţie care de şapte ani ajută oamenii în a-şi împlini visele: AVBS Credit. Şi o face fără comisoane, fiindcă ei sunt plătiţi de băncă în momentul în care dosarul trimis spre creditare este aprobat. Aşa ajungi să ai propiul tău broker fără a scoate bani în plus din buzunar.

Sloganul campaniei mele:

Falimentul nu este o opţiune. Acordă-i un credit afacerii tale!

Împreună cu brokerii AVBS Credit, soluţia cea mai bună este la îndemâna oricui.

Creditul pentru IMM se adresează persoanelor juridice care se află în impas cu afacerea lor. AVBS Credit are trei produse care te pot ajuta în acest sens. Trei subcategorii ale creditului pentru IMM:

 • Overdraft şi Linia de credit
 • Creditul pentru Capital de lucru
 • Creditul pentru Investiţii

Cum scot în evidenţă această campanie?

Cu ajutorul promovării online.

Se pun bazele unei întâlniri gratuite, unde participarea trebuie  să fie aprobată de către organizatori. Se crează evenimentul şi se distribuie pe reţelele de socializare. Se fac articole de promovare, cu ajutorul bloggerilor cunoscuţi de pe la noi. Oamenii din spatele acestor bloguri ştiu cât de importantă este informarea.

ExTraViTa.ro – blogul de călătorii și experiențe al Mirelei Șurghie- omul care a renunţat la jobul său dintr-o companie naţională, pentru a se dedica călătoriilor şi bloggingului.

SexulSlab.ro – Dana Lalici, câștigătoarea trofeului SuperBlog 2013- omul care ne arată că o femeie nu este atât de slabă pe cât ar vrea unii să creadă.

Scoatem în evidenţă creditul pentru IMM-uri pe această cale, pentru a le deschide oamenilor mintea spre această posibilitate. Pentru a avea informaţia înainte de a se întâmpla inevitabilul. Cum zice şi sloganul campaniei: Falimentul nu este o opţiune!

Sunt convinsă de reuşita acestei campanii!

Sunt convinsă că prin acest eveniment se vor evita multe situaţii neplăcute!

Sunt convinsă că brokerii AVBS Credit vor oferi doar ce este mai bun!

Tu, ce părere ai?

sursa foto: avbs.ro / pixabay.com      Articol înscris în SuperBlog 2016

59 de gânduri despre “Unde se duc banii?

 1. bun articol. de multe ori ne gandim unde se duc banii, dar cand ai o ratra la banca cae este aproape cat salariul, crede-ma ca nu te mai intrebi. atunci stii sigur.. numai zic de facturi…iar mancare..ce e mai ieftin si mai rau.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Un articol foarte inspirat din viata reala asa e draga mea unde se duc bani intrebarea asta o.am.si eu mereu sotul.meu.nu e deacord.cu credite nu vrea sa auda de banci pe.mine.mar incanta.sa facem un imprumut ear ajuta.mai.mult.la.ce.vrem.sa facem.dar el nu vrea ear munca de blogherita e.fff.greu.te.apreciez pe tine.si vad cat de.mult trebuie.sa.muncesti.eu nas avea rabdare si asa inspiratie ca tine,bani.astea se duc.mereu asa repde cum.lom.salariul.cum.au si.disparut.e fff.greu in.ziua.de.azi.cu bani.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Vai de mine! oare de cate ori ne punem aceasta intrebare, Mereu am spus ca banii ni se duc printre degete precum curge apa de la robinet. Facem ceva cu ei dar nu de fiecare data vedem o realizare care sa ne incante. Am stans ceva bani sa-mi cumpar un apartament si apoi am platit 25 de ani la el . Am facut acest lucru ca sa nu risipesc banii pe unele lucruri ,cel putin apartamentul il am si ramane si fiicei mele.Am lucrat la stat si eu si sotul cand eram noi tineri nu aveam posibilitatea materiala de a incepe un job pe cont propriu,nu stiu daca acum as avea acest curaj.

  Apreciat de 1 persoană

  • intrebarea este daca se merita acum sa incepi ceva singur? Este foarte greu sa pui bazele unuei afaceri, mai ales in primii ani. De aceea am mentionat serviciile oferite de agentia de brokeraj AVBS Credit, fiindca sunt altfel decat bancile. Macar nu lupti singur, nu te zbati cu drumuri la toate bancile ca sa afli cele mai bune oferte. La fel este si cu creditele ipotecare! Numai bine va doresc si spor in toate! Va pup!

   Apreciază

 4. Chiar azi m-am intrebat :unde s-au dus banii mei?
  Ieri am luat avans 500 Ron, azi numar mărunțișul… Facturi.. Pampersi. Si cam atat..
  Felicitări mămicilor care sunt talentate si pot profesa de acasă având șansa de a sta langa puii lor. Eu nu o am.. 😦

  Apreciat de 1 persoană

  • Mulțumesc mult pentru gânduri. Falimentul unei persoane juridice este cel mai grav lucru. Mai ales dacă afacerea este mica sau mijlocie și este de familie. De aceea am ales sa promovez creditul destinat acestui segment de piață. Iar brokerii AVBS Credit vor avea mereu o soluție la îndemână. 🙂

   Apreciază

 5. Chiar unde se duc banii? Ufff! Totul până la bani! Eu si sotul meu suntem bugetari si ni se întâmplă sa cheltuim bani pe hârtie inainte de a veni ziua de salariu. Felicit pe cei care reusesc sa-si mai aduca un venit din alte activități!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s