Cadourile speciale şi-au găsit maeştrii

Ştii că eşti deosebit dacă persoana care-ţi oferă un cadou s-a străduit să-ţi ofere o altfel de surpriză. Şi cum acele  cadouri speciale necesită multă migală, atenţie şi pasiune, nu toată lumea se pricepe să le dibuiască.

Însă, unele cadouri speciale şi-au găsit maeştrii!

Şi acum voi aduce în atenţia dumneavoastră, serviciile oferite de Marta’s Gift. Nu-i stres dacă nu aţi auzit de ei, aveţi acum ocazia.

Cine sunt şi ce vor?

În spatele numelui, în spatele afacerii, se află femei creative, adevăraţi maeştri, care nu vor decât să ne îndulcească ziua. Şi care mai vor să ne ajute atunci când vine vorba de cadouri.

Mai ales când vine vorba de cadouri personalizate sau de cadouri corporate.

Mai pe şleau spus, te ajută să dai bine în faţa şefului sau a superiorului.

Iar dacă eşti de cealaltă parte a personalului unei firmei/companii, Marta’s Gift te ajută să dai bine în faţa angajaţilor.

Pachetele sunt foarte atent gândite astfel încât să ofere posibilităţi tuturor celor care sunt grăbiţi şi nu apucă să personalizeze cadoul. Căci ai ocazia de a alege ce să oferi cadou, asta în ideea în care nu-ţi place nici un pachet din oferta lor.

Aici găseşti cadouri pentru toate gusturile.!

Să mai zic de produsele gourmet a căror reţetă este secretă şi care se livrează pe premiza „Proaspete şi Delicioase”?! Da, produsele gourmet din pachetele de cadouri sunt făcute după reţetă proprie, fără aditivi alimentari sau conservant, şi cu atenţie la gust şi aspect.

Să mai zic de ambalajele Handmade care îmbracă fiecare pachet?! Şi de faptul că în sezonul de cadouri de iarnă au avut şi 2700 de cadouri cu mii de pachetele ce au fost pregătite cu fundiţe, cu etichete ce au trebuit decupate, totul în maxim 3 zile, datorită politicii de livrare a produselor proaspete!?

Deja-i prea de tot, nu?

Şi cine cunoaşte ce presupune munca în Handmade, cunoaşte şi cât de valoros este timpul!

Ce vreau eu să primesc?

cadouri de craciun

Dacă se găseşte cineva, din lista mea de prieteni sau dintre admiratori ( 😛 ) care vrea să-mi ofere un cadou de sărbători, poate alege dintre două pachete care-mi sunt pe plac.

După ce am răsfoit catalogul, am rămas cu gândul la două pachete. Sunt pachete dulci, creative, care sunt pe placul meu <3 !

În activitatea firmei de până acum, au adus zâmbetul pe buzele a peste 6000 de suflete, prin cadourile livrate. De ce să nu fiu şi eu printre acele suflete?

Voi ce consideraţi a fi cadouri speciale?

One Comment on “Cadourile speciale şi-au găsit maeştrii”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.