Bucurie împreună în fiecare sâmbătă


Şi aşa sunt pornită pe un weekend offline, acum am încă o ocazie bună de a pune în practică ceea ce mi-am propus.

Cu ajutorul campaniei iniţiate de Centrul Comercial Auchan, acum fiecare sâmbătă este declarată oficial ziua bucuriei împreună şi eu profit de aceast la maxim. 😉

Sâmbăta bucuriei împreună

O campanie care susţine demersul de a oferi momentele surprinzătoare dăruite oamenilor ce îşi doresc să zâmbească mai mult, să-şi transforme rutina în plăcere, sunt curioşi şi sunt dornici să experimenteze lucruri noi.

OradeaClienţii centrului comercial au ocazia să intre în comunitatea #bucurieiîmpreună, săptămână de săptămână, alegând să petreacă împreună cu cei dragi timp de calitate. Spaţiul fizic din centrul comercial sociabil se transformă într-un spaţiu al distracţiei şi al conectării cu ceilalţi din comunitate.

În zilele de 16, 23 şi 30 septembrie  şi  7,14, 21și 28 octombrie între orele 11:00 – 13:00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze alături de un mim haios, să se bucure de momente muzicale plăcute sau cei mai îndrăzneţi se pot lăsa caricaturizați de un artist specialist.

Între orele 15:00 – 19:00 echipa Happy Team îi va recompensa pe clienţi cu cadouri creative și surprize plăcute și calde, precum momentul aromelor de cafea sau ceai.

Centrul comercial pune la dispoziţie un spaţiu dedicat distracţiei în familie, cu un decor special, jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.

Peste 750 de premii își așteaptă câștigătorii, care vor beneficia de peste 100 ore de bucurii împărtășite cu cei dragi și de fericire oferite de Happy Team.

De ce apreciez eu această campaniei?

 Sâmbăta este dedicată ori bucătăriei ori cumpărăturilor pentru casă şi familie. Aşa că, un drum în Aushopping Oradea îmi aduce bună dispoziţie. Şi nu doar mie, ci întregii familii.

Cum vremea nu mai ne permite plimbări prin parc, spaţiul de desfăşurare din centrul comercial ne devine loc de joacă.

Următoarele activităţi sunt desfăşurate în Aushopping Oradea:

centrul comercial auchan

Nu există comoară mai preţioasă decât timpul petrecut împreună cu cei dragi!

Voi ce faceţi sâmbăta?

33 de gânduri despre “Bucurie împreună în fiecare sâmbătă

Părerea ta contează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s