Blogger caut ştampilă

Ce ar putea căuta un blogger cu o ştampilă? De ce aş căuta EU o ştampilă?

Sunt mai multe aspecte la care m-am gândit înainte de a scrie despre intenţiile mele. Aspecte care nu ţin de partea juridică sau legală a desfăşurării unei activităţi. Cel puţin nu încă, nu la mine.

Ştampila nu este doar pentru acte oficiale, ştiaţi?!

ştampilă

Atribuţii oficiale

A trecut ceva vreme până când am devenit un fan al ştampilelor.

Fiindcă nu suportam atunci când la locul de muncă trebuia să amân proiecte, doar fiindcă lipsea o ştampilă.

Sau când la Primărie nu îmi primea o cerere doar fiindcă cineva a uitat să pună o ştampilă.

Ca să nu mai adaug şi faptul că ştampila s-a învârtit ceva vreme bună în viaţa mea, părinţii mei administrând o societate. Şi mă certau mereu când le ascundeam ştampila, nu mai suportam zgomotul ei. O foloseau zilnic!

Da, mulţi consideră că o ştampilă se utilă doar în acte oficiale. Dar totul se schimbă cu timpul!

Atribuţii neoficiale

Când am dat cu ochii pentru prima dată de idea de ştampilă, după o perioadă lungă în care nu o mai întâlnisem, am crezut că ceva nu este în regulă. Era hârtia cu necesarul de la grădiniţă. Şi aveau nevoie de două ştampile cu model.

Ce model de ştampilă la grădiniţă?!

Asta m-am întrebat când am citit, asta am întrebat şi educatoarele pentru lămuriri suplimentare. Ca să aflu, că acum sunt numeroase modele de ştampile. Şi nu se referă doar la carcasă, ci şi la recipientul cu tuş. Şi nu se referă doar la o singură formă, ci acum sunt de diferite dimensiuni şi forme geometrice. Şi culori după bunul plac.

Sunt foarte utile când vine vorba de idei de jocuri de interior pentru copii!

Acum, ştampilele sunt mai versatile în ceea ce priveşte utilitatea lor. Nu mai sunt doar pentru acte oficiale. De când am dat peste aceste modele noi, le-am văzut folosite pentru etichetare specială a coletelor, în cadrul unor ateliere pentru copii folosite pentru lucrări minunate, în sfera handmade unde tricourile ştampilate fiind cele mai des întâlnite.

Ştiţi unde am întâlnit eu cel mai des o ştampilă cu atribuţii neoficiale?

La discoteca frecventată în tinereţe. Unde primeam la intrare în unitate, un semn pe mână menit să arate că am plătit bilet. Acel semn era aplicat cu o ştampilă personalizată, cu tuş fosforescent. Cât de greu o spălam în următoare zi, ce amintiri!

Ia vedeţi şi voi cum se fac ştampilele personalizate pe site-ul celor de la Colop!

De ce caut eu acum o ştampilă?

Fiindcă vreau să fiu originală! Ştampila folosită nu va fi una clasică, va fi una personalizată, după bunul meu plac, după posibilităţile realiste de realizare a unei ştampile şi după buget. Degeaba vreau eu unicorni, că nu pot să-i folosesc ca şi ştampilă. 🙂

Ştampila aleasă de mine este una portabilă, din gama pixuri şi stilouri cu ştampilă. Indiferent că voi semna contracte sau doar îmi voi pune amprenta pe cererile de colaborare, vreau ca acea amprentă să fie una memorabilă.

Vreau să pot semna sau aduce completări, cu un pix original. Ca apoi să las o urmă, cel mai probabil una în care se va vedea logoul blogului. Aşa, lumea va putea să asocieze persoana din spatele blogului cu ceea ce se vede online. Şi să aprecieze într-un fel sau altul această exprimare.

Mai trebuie să mă decid la culoare, stilul fontului şi la cum va arăta per ansamblu ştampila.

Sunt lucruri care nu pentru toată lumea sunt la fel de importante, dar, de aceea suntem unici. De aceea există atâtea  opţiuni, ca să acopere cât mai multe din nevoile fiecăruia.

Are nevoie un blogger de o ştampilă?

Ce atribuţii neoficiale credeţi că ar putea avea o ştampilă?

6 Comments on “Blogger caut ştampilă”

  1. Oh, intreaba-l pe al meu cat de des ii folosesc stampila de firma. Mie imi place sa stampilez foi apoi sa colorez spatiile albe :)))

  2. La mine s-a uitat putin ciudat o vanzatoare de la carti de vizita :)) Nu aveam functie, nu tu firma mentionata, doar blogul, numele, email si telefon. Pai cum, bloggerii au carti de vizita? Dupa ce am citit postul tau, mi-am dat seama ca trebuie sa ma accesorizez si cu o stampila 🙂

    1. Sa stii ca si la mine s-a uitat ciudat prima persoana care mi-a tiparit cartile de vizita. Dar i-am lasat o bucata, ca sa acceseze blogul si sa vada ce si cum 🙂 Acum, iti dai seama de aas avea si o stampila!!!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.