Fashion test #WeAreTheAnswear

Aţi văzut campania #WeAreTheAnswear?

Clipul campaniei sigur l-aţi mai văzut.

Dar campania este mult mai mult de atât.

Acest fashion test presupune utilizarea articolelor vestimentare în situaţii inedite. Sigur ai vreo păţanie de povestit, mai trebuie doar să o prezinţi lumii. Mai multe detalii găseşti pe site-ul competiţie challenge.answear.ro.

Mecanismul este simplu.

Te foloseşti de social media şi încarci un clip sau o fotografie cu hashtagul #WeAreTheAnswear.

Premiile sunt tentante. Putând câştiga chiar marele premiu, un Fiat 500. De asemenea, sunt în joc și vouchere Answear, inclusiv premii garantate – puncte în valoare de 100 lei pe care le poți valorifica la cumpărături.

Cu ce m-aş înscrie eu în competiţie?

Îmi aduc aminte perfect momentul în care am folosit într-un mod foarte creativ articolele vestimentare avute la îndemână. Bine, sunt mai multe situaţii, dar doar una merită menţionată aici. Una care să şi scoată în evidenţă creativitatea mea 😛

Poze nu am, eram prea prinsă de situaţie. Dar, poate se reproduce scena.

Iarnă. Zăpadă. Pârtie. Voie bună. Ce vremuri!

Eu tânără….. ehe, chiar ce vremuri.

Cu gaşca de prieteni, am reuşit să fugim pentru câteva zile la munte. Să ne bucurăm de zăpadă.

Iar eu, ca mare fashionistă ce eram, am considerat că ţinuta de schi nu este completă fără accesorii. Mănuşi pufoase şi broşă 😉 Da, exact astea îmi lipseau. Restul le aveam. Doar eram mereu la curent cu moda.

După distracţia de pe pârtie, era mereu binevenită o oprire la bodega de la poalele muntelui. Aromele de cafea proaspătă sau ceai de mentă, mereu ne încălzeau. Dar vai ce bine ar fi fost dacă aş fi reuşit să savurez în linişte cana de ceai. Să pot sta la masă sau măcar pe un scaun. Însă toţi stăteam în picioare, bodega nu avea loc de stat jos 😛

Ce aş fi dat pentru un scaun în acele momente!

Şi atunci m-a lovit inspiraţia!

Dar de ce pana mea nu stăteam în maşină să ne savurăm acel ceai cald?! Să fie oare distanţa de la bodegă până la maşină de vină?! Să fie oare grija că se răceşte ceaiul până la maşină?!

Dar atunci m-a lovit al doilea val de inspiraţie! Noroc că nu lasă urme.

Am luat cana de ceai, am promis barmanului că o aduc înapoi şi am pornit spre maşină. Dar ca să fiu sigură că mai am ceai cald de băut, am pus cana în mănuşa mea pufoasă şi am pus capac, broşa mea minunată 😉 Şi culmea, chiar a fost călduţ ceaiul când îl savuram în maşină. Şi ce bine mi-a prins, mai ales că eram singură în maşină, celorlalţi nu le-a surâs ideea. Până a doua zi, când toţi eram cu cana în mănuşă, îndreptându-ne spre maşină.

Ce bine când te loveşte inspiraţia în momente de acestea, nu?

Mi-au mulţumit toţi prietenii pentru această idee inspirată. Şi au apreciat şi mănuşile mele pufoase. Contează şi acest lucru.

Credeţi că aţi putea trece peste acest fashion test?

 

34 Comments on “Fashion test #WeAreTheAnswear”

  1. Recunosc ca n-am vazut clipul, dar l-am analizat acum si mi-a placut. Nu prea am interactionat pana acum cu Answear dar observ ca au lucruri frumoase

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.