Body Mind Spirit EXPO. Weekend relaxant la orizont!

Am dat de ştire în acest articol, Body Mind Spirit Expo că se apropie cel mai mare târg din România dedicat unui stil de viaţă sănătos.

Ei bine, în acest sfârșit de săptămână, pe 9, 10 și 11 Februarie, la Sala Palatului din București, are loc acest târg dedicat sănătății, frumuseții și dezvoltării personale. Body Mind Spirit EXPO, iar intrarea este liberă.

Începând de Vineri, 9 Februarie, la târg te așteaptă:

  • peste 100 de expozanți: companii și branduri internaționale, dar și mulți producători și antreprenori locali.
  • peste 40 de conferințe cu intrare gratuită, susținute de personalitați importante, printre care: Rita Mureșan, Valeriu Pănoiu, Camelia Pătrășcanu, Cristian Pompei, Nadine Voindrouh sau Geta Heimerl.
  • mai bine de 30 de ateliere, demonstrații si momente artistice atât pentru cei mici cât și pentru cei mari!

În vremea în care stresul este considerat boala secolului XXI, Body Mind Spirit EXPO este alternativa perfectă pentru un weekend relaxant. Este un timp dedicat persoanei tale, departe de problemele cotidiene, fiind locul ideal pentru prospectare și dezvoltare personală.

Sunteţi aşteptaţi la festivalul bucurieri și al stării de bine! Dacă îți dorești un weekend relaxant, pozitiv și reconfortant, trebuie să ajungi în acest sfârșit de săptămână la Sala Palatului.

Evenimentul găzduiește trei zone de interes:

  • Zona de expoziție cu vânzare, cu peste 100 de expozanți, unde poți găsi diferite idei ce te pot ajuta în găsirea unui stil de viaţă sănătos. Produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere. Cosmetice bio, cărți de dezvoltare personală și spiritualitate, cristale terapeutice și multe altele. Cele mai importante și îndrăgite companii, dar și mici producători și expozanți locali, au pregătit reduceri si promoții special pentru târg.
  • Secțiunea de 40 deconferințe și workshopuri susținute de importante voci din domeniu: psihologi, nutriționiști, astrologi, maeștri spirituali, terapeuți și personalitați publice.
  • Zona de demonstrații și momente artistice, cu peste 30 de reprezentații diferite, surprize și concursuri. Sunteţi invitaţi la relaxare și deconectare pentru câteva momente de la ritmul alert al vieţii.

Echipa organizatorică a târgului îi aşteaptă pe toți cei interesați de sănătatea proprie precum și a celor dragi. Pe toți cei interesați de dezvoltarea planului personal și spiritual. Pe cei interesați de medicina și tratamentele naturiste.

Unde?

Târgul are loc în perioada 9, 10, 11 Februarie 2018, la Sala Palatului din București.

Verifică lista completă a conferințelor, demonstrațiilor și programul de vizitare pe site-ul: www.bmse.ro sau pe pagina noastră de Facebook!

Pregăţi pentru un weekend relaxant?

 

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.