Peste 18 ani

Se apropie ziua mea de naştere şi tocmai ce am realizat că peste 18 ani voi avea jumătate de veac :)))  Adică 50 de ani!

De obicei nu stau să mă gândesc prea mult la aceste aspecte, dar am căzut acum rău pe gânduri.

Peste 18 ani unii îşi vor serba majoratul, eu jumătate de veac. Parcă sună şi ciudat, „jumătate de veac„! Mă face să mă simt deja bătrână!

Oricum ştiu clar că nu mai sunt adolescentă. Ştiu că timpul schimbă tot. Poate voi deveni şi eu mai bună, mai ca şi vinul ce devine luxuriant odată cu trecerea timpului.

Nici nu am pretenţii, nu?!

Să ştiţi că emoţiile vin şi la cutie!

peste 18 ani

Cum aş sărbători eu la 50 de ani?

Pot doar spera că nu voi avea nici un regret la 50 de ani! Vârsta este oricum doar un număr şi nu te reprezintă decât dacă alegi tu acest lucru. Mă educ după acum pentru a avea şi atunci o gândire sănătoasă şi deschisă la nou.

Ca să nu uităm, eu tocmai ce o să fac 32 de ani şi mă gândesc ce o să fac peste 18, când o să împlinesc 50 de ani. Ca să fie clar, da?!

Petreceri aniversare am tot avut. Ieşire doar cu familia am avut. Ieşire doar cu fetele am avut. Nici o activitate specială de ziua mea, am avut. Suprize încă nu mi-a făcut nimeni, dar mă pot aştepta la ceva din partea copiilor. Nu doar eu îmbătrânesc, ci şi cei din jur.

Vi s-ar părea ciudat dacă v-aş zice că nu aş vrea tort de ziua mea?! Că nu aş vrea să îmi cânte nimeni „La mulţi ani!” ?!

Mi-aş dori ce-i drept să îi ştiu pe toţi cei dragi mie că sunt bine, sănătoşi şi fericiţi  Că îmi sunt aproape, şi dacă doar cu gândul!

Dar eu mă văd departe! Departe de tot! În vârf de munte, îmbrăcată bine, păr lung, ochelari, linişte, aer curat! Doar eu şi o sticlă bună de vin!

Mna, iete ideea mea de petrecere pentru aniversarea 50 de ani. Ar fi culmea să mă şi ameţesc de la vin, că nu va fi nimeni să mă ducă în braţe acasă :)))

Eu şi vinul

De ce vin şi nu şampanie, sau bere, sau altceva?!

Îmi place mult mai mult vinul. Este băutura ce a fost pe placul zeilor, este băutura ce lasă timpul să-i ofere împlinire. Cu această băutură mă văd în vârf de munte, zâmbind soarelui, cerului şi vieţii. Mulţumind cu voce tare tuturor celor ce m-au ajutat de-a lungul timpului şi celor care mi-au făcut viaţa mai frumoasă!

Mă văd liniştită şi  încărcată cu energie pentru încă 50 de ani! 😉

Cine să-mi ofere vinul bun?

Vincon România!

Care sărbătoreşte acum 50 de ani de Galbena de Odobeşti.

Vinul Galben de Odobești din gama Vincon împlinește la rândul 50 de ani, iar cu această ocazie, Vincon a restilizat eticheta produsului și a lansat o ediție specială prin care să sărbătorească evenimentul, Galbena de Odobești – Ediție Aniversară.

editie aniversara de vin galbena de odobesti

Cât de interesant ar fi să am cu mine, la aniversare mea de 50 de ani, sticla de ediţie aniversară a vinului Galbena de Odobeşti!

Sună bine, nu?! Sau prea simplu?

Voi unde vă vedeţi peste 18 ani?

Cum ar arăta aniversarea ta de 50 de ani?

12 Comments on “Peste 18 ani”

  1. Vai, mi-ai adus aminte ca sunt batrana. Peste 18 ani o sa am 52 de ani. O sa fiu la fel de nebuna ca acum, sper, si o sa scriu pe blog, doar ca atunci nu o sa mai scriu despre cosmetice, ci despre lipici pentru proteza 😀

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.