Crema pentru picioare obosite

Am primit un colet albastru, mare si pufos, ce ascundea înăuntru crema pentru picioare obosite! Da, o cutie mai mică, ce se recomandă una care înlătură senzaţia de picioare grele şi obosite… după aplicare!

Aşa că, ghiciţi cine a pus crema la treabă?!

Informaţii generale despre cremă

Servier, primul grup farmaceutic independent din Franța, anunță lansarea primei sale creme premium – Cedraflon.

Aceasta combină principiile de ultimă oră din tehnologia polimerică, matricea 3D, extractul de  lămâie de Corsica și mentolul, ce acționează împreună pentru a îndepărta senzația de picioare grele, obosite.

Datorită acțiunii sale triple și extrem de rapide – hidratare, împrospătare și ușurare, crema Cedraflon hidratează intens picioarele și le reenergizează, conferind o răcorire instantanee și o senzație de prospețime de durată. Crema  pentru picioare obosite este destinată tuturor tipurilor de piele, fiind adaptată pentru uzul zilnic.

Ingredientul de bază al Cedraflon este Lămâia de Corsica (Cedra), cultivată pe insula franceză cu același nume, în Marea Mediterană. Aceasta este recunoscută și apreciată pentru proprietățile sale antioxidante, de tonifiere și revitalizare.

Formula inovatoare a Cedraflon include:

  •  mentolul, care conferă o senzație rapidă de împrospătare
  • și tehnologia polimerică,  care penetrează straturile superficiale ale epidermei. Astfel menținând un nivel avansat de hidratare și catifelare a pielii.

Cu o textură fină, crema pătrunde rapid în piele, acționând ca un strat protector. Mai mult, Cedraflon are o formulă non-aderentă, care nu colorează și poate fi aplicat chiar și prin dres, iar mirosul plăcut și proaspăt este asigurat de ingredientele naturale din compoziția sa.

Crema se aplică în cantități mici, masând ușor pielea prin mișcări ascendente de la gleznă până la jumătatea coapsei. Procedura se poate repeta de până la patru ori pe zi, atât timp cât persistă senzația de picioare grele și obosite.

Prima cremă a Servier, Cedraflon este acum diponibilă în România și poate fi achiziționată doar din farmacii.

 Despre Servier

Servier este o companie farmaceutică internațională condusă de o fundație non-profit, cu sediul central la Suresnes (Franța). Cu o prezență internațională în 148 de țări și o cifră de afaceri anuală de 4.152 miliarde euro în 2017, Servier are 21.600 de angajați în întreaga lume. Fiind total independent, Grupul Servier reinvestește 25% din cifra sa de afaceri (excluzând medicamentele generice) în cercetare și dezvoltare și își utilizează întregul profit pentru dezvoltare.

Creșterea companiei provine din căutarea constantă a inovației în cinci arii de excelență: boli cardiovasculare, diabet, oncologie, boli imuno-inflamatorii și neuropsihiatrie, precum și din activitățile sale în aria medicamentelor generice de înaltă calitate. De asemenea, Servier oferă și soluții eHealth, dincolo de dezvoltarea medicamentelor.

Mai multe informații: www.servier.ro

Impresia mea despre crema pentru picioare obosite

Sigur mi-ar fi fost de mare folos în concediu, mai ales în acea plimbare de 8 km despre care am scris- Concediu în Mamaia Nord.

crema pentru picioare obosite cedraflon cedraflon ingrediente cedraflon cedraflon 1

Încă de la prima aplicare am simţit o ameliorare a senzaţiei de greutate şi oboseală a piciorului. Bine, această senzaţie se poate ameliora şi cu repaus sau evitarea plimbărilor lungi şi dese 😉 Mai ales dacă ştii că ai unele „probleme” cu picioarele.

Parfumul cremei mi-a plăcut enorm de mult! Are un amestec interesant de aromă de lămâie- de Corsica zice că este-  şi aroma şi prospeţimea dată de mentă. Combinaţie care pe lângă parfum, oferă şi o senzaţie de prospeţime.

Iar crema, după aplicare, lasă pielea tare catifelată!

Acum, trebuie să împart crema cu soţul! Şi să o căutăm prin farmacii… ca să avem mereu provizii!

Voi ce remedii aveţi pentru picioare obosite?

Cum vi se pare crema pentru picioare obosite prezentată în articol?

26 Comments on “Crema pentru picioare obosite”

  1. Chiar mi-a atras atentia crema asta si am vazut pareri bune si informatii care ma fac sa cred ca mi s-ar potrivi si mie. O sa ma uit si eu in farmacie dupa ea

    1. Baia calda imi alina si mie multe stari! Acompaniata cu arome si relaxare pe ritmuri lente… de vis. Atunci cand nu apuc sa ma relaxez cu o baie, crema cred ca ar face fata!

  2. Nu obisnuiesc sa folosesc creme pentru picioare, dar ma gandesc ca timpul trece si va veni si randul meu sa ma ingrijorez cu privire la acest aspect, asa ca o sa iau in considerare crema Cedraflon

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.