Bootcamp de makeup

Eu sunt la mijloc cu interesul manifestat către un bootcamp de makeup. Dacă aș avea o mică creștere în procente către acest domeniu, clar aș profita de ocazie și aș face tot posibilul să devin mai bună, mai cunoscută…

Deocamdată interesul meu este canalizat către alte cursuri. Am scris în acest articol despre ce este vorba- Cursuri la CREFOP Oradea.

Dar asta nu înseamnă că ratez ocazia de a prezenta o ocazie minunată pentru cei pasionați de makeup 🙂

Se pare că au început înscrierile pentru ediția a doua a bootcamp-ului de makeup organizat de Iana Willkofer: Transilvania Makeup Camp. 

Primul bootcamp de makeup, organizat în premieră în România de Iana Willkofer, s-a desfășurat în perioada 25 – 28 octombrie 2018 la Sighișoara. Tema a fost The Sound of Silence. Participantele la camp au avut posibilitatea de a învăța alături de Iana cele mai importante tehnici de machiaj avangardist. Dar și oportunitatea de a primi feedback pentru machiajele realizate.

Cine este Iana Willkofer?

 

iana willkofer

  • Ea  este un makeup artist internațional
  • Triplă campioană mondială la World Makeup Wars
  • Câștigătoarea locului 1 la Estetica Awards 2018
  • Makeup artist pentru Feeric Fashion Week și New York Fashion Week

Este unul dintre cele mai importante nume din scena internațională a avangardei/machiajului.

Iată ce scrie ea despre acest bootcamp de makeup:

Prin acest bootcamp mi-am dorit să aduc un concept nou în România pe partea de makeup. Să le ofer posibilitatea cursantelor să învețe atât tehnica de machiaj, dar și să discutăm despre concepte sau strategii de promovare. Am avut parte de două zile de antrenament intensiv, în a treia zi urmând să premiem cele mai bune machiaje realizate, aplicând cele învățate anterior.

Tema nu a fost aleasă întâmplător (printre preferințele mele muzicale numărându-se Disturbed) și le-a oferit posibilitatea participantelor să își pună în evidență talentul și tehnica de aplicare a machiajului.”

Transilvania Makeup Camp

Ținând cont de succesul primei ediții, în luna mai a anului curent se va desfășura ediția a doua, ce reunește același concept.

Tema este și mai incitantă: Cele șapte păcate.

transilvania bootcamp de makeup

Dacă ești makeup artist și dorești să îți îmbunătățești tehnica, dar și să o cunoști pe Iana, te poți înscrie deja.  Alege unul dintre cele 3 pachete:

  • basic
  • standard
  • VIP.

Locurile sunt limitate pentru fiecare categorie în parte!

Detalii despre prețul pachetelor și desfășurarea evenimentului găsești aici: https://ianawillkofer.com 

De ce să te înscrii?

Pe lângă dezvoltarea ta profesională, vei lucra cu o echipă de top, de la makeup artiști până la fotografi și vei avea acces în fascinanta lume a Ianei.

În plus, dacă alegi pachetul standard sau VIP vei primi în goodie bag și pensulele Ianei, în ediție standard sau limitată.

Ca să nu mai menționez faptul că vei avea ocazia de a îți face cunoscut talentul și  a deveni cunoscută în această lumea plină de culoare. Contează mult să primești feedback de la profesioniști, să primești sfaturi prețioase, să creezi legături ce te pot conduce către visul tău.

Cum ți se pare ideea acestui bootcamp de makeup?

18 Comments on “Bootcamp de makeup”

  1. Eu personal nu sunt interesată de make-up pentru că atunci când mă machiez folosesc foarte puține produse și sunt atât de simplu de utilizat că nu-mi trebuie cursuri speciale. Dar pentru cele interesate cred că este o propune atractivă. În plus, cred că are o viziune diferită față de alți make-up artiști și m-a cucerit când a spus că este fan Disturbed… brings back old memories :))

    1. Propunerea poate fi atractiva si din prisma temei propuse 🙂 La fel de light sunt si eu pe parte de makeup, dar tot sunt interesanta de genul acesta de evenimente, pentru a vedea ce si cum se pot crea minunatii 🙂

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.