A ajuns ceasul comandat de pe NEER.ro

Am promis că revin cu impresii după ce ajunge comanda și iată că vine articolul pe blog. Este legat de ceasul comandat de pe NEER.ro, ce îl găsisem la începutul lunii Ianuarie și care avea un preț dubios de mic.

Link-ul site-ului – neer.ro

Link-ul ceasului pe site- Ceas Succint pentru femeie

Prețul, azi, încă este ca cel văzut de mine prima dată- 19,99 ron. La care se adaugă costul transportului (internațional!) 23 ron. Totalul a fost de 43 ron pentru coletul meu cu ceas- cel mai probabil a venit din China. 

Nu am găsit informații legate de locul de unde vine ceasul, căci firma care se ocupă de vânzarea produselor pe site-ul menționat mai sus este intermediară.

Am căutat acum mai multe informații despre magazin, dar am dat peste un articol foarte util scris de Miruna, pe blogul ei. Iar în comentariile la articol apare menționat și acest magazin. Vezi aici despre ce este vorba- 7 semne că vei fi păcălit.  

Chiar dacă neer.ro nu m-a  păcălit de data aceasta cu ceasul, nu înseamnă că îl reccomand pentru toate produsele. Sunt și bune, sunt și rele. Ține de tine să decizi dacă  vrei să comanzi sau nu… banii sunt ai tăi 🙂

Ceasul comandat de pe neer.ro

Așa arată poza de pe site:

ceas de pe site

Așa arată ceasul în mâna mea:

ceasul comandat de pe neer.ro

ceas succint pentru femei

Ce aș putea zice despre acest ceas?

Am llăsat comanda pe data de 5 ianuarie și în data de 16 am primit mesaj de la curier cum că îmi va livra coletul. Doar că, a ajuns curierul abia pe 17 la mine, nici nu mă obosesc să întreb de ce… Bine că a ajuns cu bine.

Culoarea ceasului este ca cea din poza de pe site. Calitatea acestui ceas m-a surprins, căci mă așteptam la ce-i mai rău. Însă este destul de bine.

Să văd cum se comportă la fluctuații de temperatură și la umiditate. Mă aștept să îmi lase urme pe piele, cadranul. Dar sper să nu.

Aș mai comanda ceas de pe site?

Poate.

Însă, gândește altfel. La prețul care îl are acest ceas, la varietate de culori în care vine și luând în considerare că se vinde și en*gros…. câte ceasuri crezi că ajung în România și se vând la supra-preț??!?!?

Există oare un preț corect pentru toată lumea?

Poate aș comanda și eu mai multe ceasuri de acest gen, în mai multe modele. Sunt un cadou numai bun de oferit la aniversări sau ocazii speciale. Nu?!

 Cum ți se pare ceasul comandat de pe neer.ro?

Tu de unde cumperi de obicei accesorii?

14 Comments on “A ajuns ceasul comandat de pe NEER.ro”

  1. Arată super ceasul!! Eu am 2 ceasuri de firmă primite cadou de câțiva ani și nu mi-am mai luat niciunul de atunci.. Însă mi-ar plăcea să îmi mai iau câte ceva.. De obicei îmi iau din magazine

  2. E tare frumos ceasul pe rosu. Eu imi cumpar accesoriile din magazine fizice, imi place sa merg sa le incerc, pe mana arata altfel, in plus sunt destul de subtire la mana si nu toate mi se potrivesc.
    Cat despre pret, pretul e corect daca iti permiti si e un accesoriu pe care il vei purta des si va rezista in timp.

  3. Arata foarte bine ceasul 😉 este ca in poza 🙂 eu imi mai luam cercei sau brose de pe Aliexpress si erau ok dar pe acest site nu am mai comandat! 🙂 M-ai facut curioasă!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.