Trei modele de ceasuri de pe neer.ro

Trebuie să recunosc. Încă de la prima comandă de pe acest site, am rămas cu gândul la multitudinea de modele de ceasuri de mână pentru damă. Am scris impresiile despre primul model de ceas comandat aici- A ajuns ceasul comandat de pe NEER.ro

Acel ceas l-am oferit cadou unei persoane dragi mie. Astfel că eu am profitat și am mai comandat iar de pe site. Tot ceasuri. Tot modele pe placul meu. Tot prețuri de-ți pică semnul întrebării invers :)))

Menționez des numele site-ului, căci multe persoane m-au întrebat despre acesta. Dacă sunt produsele ok, în cât timp vine comanda, dacă sunt mulțumită…

Hmmm, având în vedere că am comandat doar ceasuri, eu sunt foarte mulțumită de acestea.

Comanda a venit aproximativ în 30 de zile calendaristice și recomand ceasuri de pe neer.ro oricui mă întreabă.  Despre alte produse nu aș putea să vin cu impresii sau să recomand ceva netestat. Deși cred că urmează să pun o comandă în secțiunea încălțăminte. Te țin la curent!

Modelele de ceasuri de pe neer.ro comandate recent

La fiecare ceas o să las link pe denumirea acestuia din site. Ca să îți fie mai ușor în cazul în care vreunul dintre modele ți-a căzut cu tronc și te tentează să îl cumperi. Și o să pun și poze făcute atât la partea din față, cât și la partea din spate.

Având în vedere că fiecare model de ceas a costat sub 30 ron și că aceste ceasuri sunt ca și calitate peste prețul lor, EU le recomand cu toată încrederea!

Aceste ceasuri de pe neer.ro au venit frumos ambalate în cutii negre și bine protejate cu plic cu bule fiecare. Nu știu de ce țin să precizez aceste detalii, dar mi se pare că-i ceva extra.

ceasuri de pe neer.ro

Ceas de Mână pentru Femei, Modern, Model Roz, cu Curea Moale, Casual, Quartz

Ceasul are același modele pe cadran, însă culoare curelei ce îl însoțește poate fi negru, alb, roșu, roz, bej sau maro. Tu alegi.

Eu am ales curea neagră. Îmi place mult contrastul dintre modelul floral și culoarea închisă a curelei.

ceas negru floral de mana

Ceas Casual Quartz Dama Moda Bratara Ceas Moale Model Note

La acest ceas m-a atras notele și cheia sol de pe cadran. Nu că aș fi eu foarte implicată în domeniul muzical, dar modelul este unul altfel. Și oricum viața este o simfonie și noi urmăm notele dictate de soartă, nu?!

Cadranul poate fi asortat cu o curea de culoare, albă, neagră, roșie, albastră, galbenă sau de culoarea cafelei.

De data aceasta eu am ales o curea albă. Îmi place mult cum arată, iar pe mână se vede și mai frumos!

ceas alb de mana

Ceas de Mână Simplu, Casual, cu Diamante, pentru Doamne și Domnișoare

Ce să zic… titlul acestui ceas este unul de mare stil. Diamante sigur nu are, dar este destinat pentru doamne și domnișoare. Este un model simplu și de efect.

Cadranul este înconjurat de un fel de centură ce are nuanțe de roz, ce nu se pot surprinde ușor în poze. Această nuanță contrastează foarte frumos cu baza neagră a cadranului.

Modelul poate avea curea de culoare roșie, verde, maro sau negru. Eu am ales curea de culoare roșie. Dar cred că ar fi mers mai bine o culoare închisă.

ceas rosu simplu de mana

Acestea sunt cele mai recente ceasuri de pe neer.ro comandate de mine. Le-am purtat, ca să văd cum se comportă cureaua, dar încă nu le-am scos țipla de la rotița ce învârte acele. Habar nu am ce aștept…

Ție care dintre cele trei modele îți place?

Ai comandat până acum de pe acest site?

ceas neer.ro

14 Comments on “Trei modele de ceasuri de pe neer.ro”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.