CREFOP Oradea

CREFOP Oradea= Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională din Oradea

Un centru descoperit de mine în luna Noiembrie a anului 2018. Un centru ce mă va ajuta să merg mai departe cu pasiunea mea pentru munca online.

Flaviu Porojan, reprezentantul zonal al centrului, a fost prezent la evenimentul la care am participat pentru prima dată, Uși deschise femeilor, și eu am profitat de ocazie pentru a discuta despre ceea ce se face la centru. Despre eveniment am scris la modul general în acest articol- Deschide ochii pentru a vedea ușile.

După ce am discutat un pic, am intrat pe pagina centrului de FB și apoi le-am făcut și o vizită. O vizită ce m-a convins și mai mult că fac o treabă bună, ce merită promovată. Pentru a afla și alte persoane de ei!

Cursurile din portofoliul centrului fiind unele atât de căutate și numai bune de urmat. Eu am văzut două cursuri ce m-au convins încă de anul trecut. Tu poți vedea aici cursurile și alege din ceea ce ți se potrivește.

crefop oradea front desk

Avantajele acestui centru

Cel mai mare avantaj constă în faptul că centrul se află și în Oradea. Pentru că mai este un centru și în București. Dar eu mă simt tare norocoasă că Oradea este pe lista centrelor deschise în țară.

Sunt destule variante de cursuri online pentru ceea ce îmi doresc eu să urmez. Sunt chiar și o grămadă de tutoriale de unde, cică, poți învăța gratis. Dar, mie mi se pare mult mai productiv un curs cu profesor și cu diploma de acreditare de la ANC.

Al doilea avantaj oferit de centru constă în modalitatea de plată a cursurilor. Cursul se poate achita integral sau în două rate, prin transfer bancar sau la orice sucursală a Băncii Transilvania. Prețul poate speria unele persoane, însă cunoștințele dobândite în urma cursului ar trebui să te ajute în carieră. Nu?! Doar d-aia cauți un curs de formare profesională!

Al treilea avantaj ce l-am găsit eu la acest centru este personalul foarte primitor și calificat. Contează foarte mult să ai alături persoane care să te ajute în ceea ce ți-ai propus să faci. Mai ales că interesul este al ambelor părți. Centrul de a oferi servicii de calitate și cursantul de a beneficia de aceste servicii.

cursuri de formare profesionala

Mai sunt și alte avantaje, unele mai personale 🙂 Dar, sunt sigură că și tu ai găsi avantaje ale acestui centru ce ți s-ar potrivi doar ție. Doar caută-le!

Eu și CREFOP Oradea

Încep curând cursul de Designer Pagini Web … luna aceasta.

Și sunt super-mega-extra încântată!

Te voi ține la curent cu activitatea mea. Clar am emoții, dar sunt unele constructive. Este prima dată când fac ceva mai important pentru dezvoltarea cunoștințelor mele din domeniul online. Și sunt foarte bucuroasă că aceste informații vin dintr-o sursă sigură. Bazele acestor gen de activități fiind foarte importante.

Învăț cât învăț… dar mai cunosc și alte persoane din domeniu sau cu același interes ca al meu. Încă un plus al acestor cursuri.

Tu ce părere ai despre cursurile de formare profesională? Există vreunul ce vrei să îl urmezi?

19 Comments on “CREFOP Oradea”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.