Produse testate. Din gama Gerovital Beauty

Aceste produse testate din gama Gerovital Beauty au ajuns la mine datorită unei campanii de pe buzzstore.ro. Am completat un chestionar, am fost aleasă, am fost să ridic pachețelul cu produse și acum vin cu impresii de după testare.  Părerile despre produse sunt sincere și nu sunt influențate de nici un factor extern!

Din gama Gerovital Beauty am mai folosit câteva produse. Am scris despre ele în articolul Gerovital Beauty. Păreri despre câteva produse. Însă a trecut ceva vreme de atunci, astfel că între timp poate au mai schimbat formule și produsele se prezintă altfel acum.

Ce am avut eu în coletul primit spre testare:

  • 1 Ruj cremos cu acid hialuronic- nuanța 01
  • 1 Highlighter- pudră luminozitate
  • 1 Anticearcăn Soft Focus
  • 4 mostre de fond de ten din fiecare nuanță (nude, natural beige, ivory)
  • 1 voucher cadou 

Am testat toate produsele ce le puteam testa. Și am câteva impresii pe plus și una pe mare minus legat de unul dintre produse. Vei vedea mai jos care este acesta!

Produse testate din gama Gerovital Beauty

produse testate din gama gerovital beauty

Anticearcănul Soft Focus de data acesta mi-a plăcut și mai mult decât prima dată. Textura este una plăcută, nu încarcă tenul și nu face cute după mai multe ore de la aplicare. Adică nu se strânge crema în liniile tenului (riduri).

A rezistat foarte bine și a acoperit cum trebuie zona cearcănelor. Pun poze mai jos în articol.

Ar fi mai interesant produsul dacă ar veni însoțit de un burețel pentru aplicare. Sau de pensulă… ceva ce să te ajute să îl aplici mai ușor.

Rujul cremos cu acid hialuronic a fost iar o surpiză plăcută!

Chiar dacă rujurile simple se ”zbat” să facă față averselor de rujuri rezistente la transfer, uite că se mai găsesc și produse care să surprindă.

Am aplicat rujul și a fost mult mai ok decât la cele rezistente la transfer. Nu este lipicios și nici nu se strânge pe buze. Mă așteptam să meargă destul de repede, însă chiar și după ce am terminat cana cu cafea, pe buze tot mai aveam din ruj.

Musai încercat acest produs!

Pudra iluminatoare este cea care m-a dezamăgit!

pudra iluminatoare pudra iluminatoare gerovital beauty

Eu cam evit produsele de acest gen, însă credeam că acesta va fi unul mai de băgat în seamă. Ori sunt eu prea pretențioasă și se poate să greșesc. Însă, din câte am văzut eu și am făcut un pic de documentare, pudra de acest gen ar trebui să fie mai…. iluminatoare.

Îi lipsește cu desăvârșire aspectul acela de sidef. Acesta este definitoriu pentru pudra de acest gen, nu?!

Am văzut pe site-ul produsului că acesta este unul ce asigură un luciu natural, însă am unele îndoieli.

Produsele aplicate pe tenul meu:

Dimineața

de dimineata

Se vede rujul, se vede anticearcănul, dar pudra nu se vede deloc. Chiar dacă am insistat. Pare mai mult o pudră simplă.

Maciajul după câteva ore și după câteva guri bune de cafea și câteva gustări:

la amiaza

Încă mai am urme de ruj și anticearcănul face față căldurii de afară!

Despre fondul de ten, greu de pronunțat o părere.

Folosesc foarte foarte rar fond de ten. Și acum am încercat nuanța Ivory pe mână. A acoperit destul de bine și ce m-a uimit mai tare a fost reacția zonei la apă. A fost ca și cum apa ar fi căzut pe o zonă cu ulei sau grăsime. Parcă fondul de ten ar fi rezistent la apă. Poate mă lămurești tu mai bine!

Concluzia:

RECOMAND  Rujul cremos cu acid hialuronic și Anticearcănul Soft Focus.

NU recomand această Pudră luminozitate prezentată.

Te sfătuiesc să încerci fondul de ten, adică să soliciți mostră în magazin și să decizi singură care nuanță ți s-ar potrivi sau dacă acest produs ți s-ar potrivi!

Ce părere ai despre aceste produse? Tu le-ai încercat?

32 Comments on “Produse testate. Din gama Gerovital Beauty”

  1. Imi pare rau sa aud ca iluminatorul nu este foarte bun. Eu chiar mi-l doream pentru ca arata bine. Pacat ca nu face mare lucru. Rujul l-am incercat si eu si mi se pare interesant, iar anticearcanul este chiar bun

  2. Eu am incercat pudra iluminatoare si imi place tare mult, mi se pare ca ofera un luciu discret, nu exagerat si arata bine ore intregi.

  3. Am testat si eu produsele si imi place fondul de ten tare mult, am cumparat deja varianta full size, anticearcanul e fain, iluminatorul e putin prafos dar ok si rujul e foarte hidratant.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.