Valea Gepișului și o surpriză plăcută

Cine credea că voi găsi o așa surpiză plăcută pe Valea Gepișului?! Eu sigur nu mă așteptam, deși pozele de pe booking erau destul de tentante. Cam așa-i acum când mai toți căutăm alt gen de evadare în natură. Un altfel de concediu, o altfel de vacanță ne-a adus anul acesta.

Eu am găsit întâmplător această zonă și am zis că merge la fix cu nevoia de ieșire din oraș și conectare la natură. Ca și locație, aceasta este în județul Bihor, pe raza comunei Groși. La prima vizită îți recomand cu încredere să folosești GPS-ul : )

Am ajuns și am rămas gură cască!

Deși era să nu ajung, fiindcă inițial prețul mi s-a părut măricel pentru cazarea găsită. Mă felicit pentru faptul că am mers înainte și am trecut peste reticențe.

Cazarea a fost la Pensiunea Valea Gepișului. Găsești mai multe informații pe site-ul lor sau pe booking.

Din ceea ce am vorbit cu proprietarii, mai sigur și o idee mai ieftin este prin contact direct pe site sau la telefon. Am observat un bug interesant când vine vorba despre prețuri pe booking în funcție de selecția pentru numărul de persoane. Așa că un pic de atenție și apoi fiecare poate decide cum îi este mai la îndemână.

Cazarea include și micul dejun, iar în unitate cei cazați pot alege să consume prânzul și cina. Tocmai de aceea cred că au ales ca în camere să nu existe frigidere. Un aspect interesant ce este trecut cu vederea când vezi calitatea și consistența mâncărurilor oferite.

Experiența noastră pe Valea Gepișului

Am fost cazați doar o noapte, însă nu m-aș fi supărat dacă aș fi stat șapte nopți. Zona este una extrem de liniștită, iar pensiunea este mai mult decât superbă! Aceasta a fost surpriza plăcută a escapdei noastre.

Cum oare să o descriu astfel încât să te tentez?!

Am stat enorm de mult timp afară. În cameră am mers doar să ne schimbăm și să dormim peste noapte.

Suprafața pe care pensiunea se află este una foarte GENEROASĂ!

Ca și alternativă de activități oferite de pensiune, poți alege:

 • ciubărul
 • sauna( când vor trece restricțiile )
 • biliard
 • tenis de masă
 • acces la teren de tenis/fotbal/baschet
 •   pescuit de relaxare la o baltă mică
 • plajă
 • lenevit în hamac sau relaxare la firul ierbii : ))
 • loc mic de joacă pentru copii, cu leagăn și cutie cu nisip.

Noi am ales toate cele de mai sus. Ciubărul și sauna le-am omis de data aceasta, cu promisiunea că atunci când vom reveni, nu vor lipsi. Am făcut și o plimbări prin jurul pensiunii, am cules mure din pădure, ne-am spălat în vale, ne-am relaxat în hamac (cu ajutorul autan : )) ), ne-am aerist bine de tot.

Soțul a pescuit cu ceva improvizat, cu râme găsite de băiat pe sub pietre și cu plăcinte pe post de nadă. Au avut ocupație câteva ore bune.

Mâncarea a fost pe placul nostru, cu atât mai mult cât a fost proaspăt făcută și servită cu drag!

Camera a fost superbă. Curată, simplă, cu o baie spațioasă, cu balcon, cu paturi confortabile. A fost doar pe ultimul loc în comparație cu celelalte atracții : ) )

Proprietatea este împărțită foarte interesant. Partea de jos este pentru camerele duble, cu terasă, cu ciubăr și saună, cu spațiul de joacă și terenul de tenis/fotbal/baschet, iar pe deal este restaurantul, camerele mai mari plus apartamentul, terasa cu ciubăr și saună, plus hamacele puse în pădure.

Explorarea proprietății este o aventură în sine : )

Toată ziua ne-am învârtit pe lângă pensiune. Doar când am mers în pădure am mers mai departe. Plimbarea pe proprietate sigur o vei vedea altfel după ce urci de câteva ori dealul dintre spațiul recreativ și restaurant. Dar face bine la organism!

Oare pozele te vor îmbia?

cazare pensiune valea gepisului spatiu de joacă si relaxare pe valea gepisului dealul din valea gepisului partea cu camere duble din valea gepisului ciubar si sauna pe valea gepisului partea de pe deal cu restaurant pensiunea valea gepisului loc de joaca la vale pesuit pe baltă mică caras portocaliu relaxare pe vale
hamace in padure

Eu am rămas cu o impresie extraordinar de plăcută după această ieșire în zonă. Cu o dorință de a reveni în viitor și de a stat mai multe zile.

Părinții cu mai mult de un copil sigur ar aprecia mai mult acest loc decât cuplurile : P Fiindcă îți poate oferi liniștea ce o căutai după o săptămână grea și copiilor le poate oferi ocazia de a se juca în voie în mai multe feluri!

Tu cunoșteai zona din Valea Gepișului?

Crezi că te-ar tenta această recomandare?

8 Comments on “Valea Gepișului și o surpriză plăcută”

  1. Este minunata locatia. Copiii au fost foarte incantati de captura (toti trei, inclusiv cel mare). Sper sa va placa zona la fel de mult ca mie, atunci cand ajungeti : )

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.