Eu, toamna și modlet.ro

Ce pot să zic…. m-a cucerit! Sigur, au contat și alegerile mele în materie de încălțele alese, dar eu, toamna și modlet.ro este altfel de câteva zile.

Sigur, a contat și faptul că am avut un voucher de cumpărături la dispoziție, pentru a-mi alege după bunul plac.

Și sigur a contat și faptul că oamenii au avut încredere că voi veni cu o părere sinceră despre această colaborare.

Ei bine, musai să faci o vizită pe site.

Am și un clip pe pagina de facebook în care îți arat cum am ales eu să jonglez cu pantofii sport într-o dimineață cu chef de mișcare.

Însă, piesa de rezistență a acestei prezentări este formată din …. ghetele de damă Zonia -disponibil acum doar pe negru Le ador! Le ador! Le ador!

Chiar nu știu să fi fost atât de entuziasmată de o pereche de ghete ca acum. Dar chiar sunt superbe!

Eu, toamna și modlet.ro

Știi, câteodată pozele fac mai mult decât cuvintele (adjective sau epitete sau combinații). De aceea, despre ghete nu mai zic nimic. Îți las pozele mele preferate mai jos și vezi dacă te tentează ori ba.

ghete fara filtru ghete de toamna iarna modlet Eu, toamna si modlet.ro

Ținuta mea ca ținuta mea. Că nu eram pregătită de ședință foto. Iar blugii nu pot zice că fac cinste ghetelor. Dar m-am adaptat la situație, fiindcă zona era prea faină ca să nu profit de ea. Culorile de toamnă îmi plac la nebunie, ghetele îmi plac la nebunie, așa că, am suflecat blugii și am făcut poze :)))

Pantofii sport m-au scos din zona de confort.

Eram pregătită de alergare cu ei. Însă s-a dovedit că sunt potriviți pentru activități mai ușoare sau pentru plimbări. Cu toate astea, mă bucur că am ales modelele de mai jos.

adidasi modlet pantofi sport modlet pantofi pentru miscare usoara

Pe site-ul modlet, pe pagina cu încălțăminte sport am stat cel mai mult. Am parcurs fiecare pagină cu produse până am ales aceste modele.

Pantofi dama sport cu negru si rosu Digita. Ei mi-au fost alături atunci când am constatat că merge greu cu bicicleta și am aflat Ce este înfricoșător pentru mine.

Pantofi sport Lucimia – Varianta pe roz cu alb momentan nu mai este pe site.

Produsele momentan nu mai sunt disponibile pe site, însă în categoria de pantofi sport SIGUR vei găsi un model pe placul tău!


Cum văd eu treaba?

Calitate + modele pentru fiecare gust + prețuri bune = ”relație” de lungă durată, cu site-ul modlet.ro


Acum, mă bucur de alegerile făcute și sunt conștientă că va trece puțin timp până la următoarea comandă. Fără  să fie vreun voucher la orizont. Nici nu am cum altfel atunci când produsele merită!

Ție cum ți se par produsele de pe site?

 

Crezi că eu, toamna și modlet.ro suntem o combinație bună de avut prin preajmă?

26 Comments on “Eu, toamna și modlet.ro”

  1. Superbe ghetutele! Si eu am profitat de reduceri si mi-am luat cate ceva! Chiar au incaltaminte frumoasa si de calitate!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.