Interviuri publicate în Pastila pentru NextGen

Realizez abia acum că se face imediat anul de când am creat comunitatea Pastila pentru NextGen pe FB împreună cu Anca Popa. Și cumva mă bucur că vin aici cu acest articol în care să pun lumina reflectoarelor pe cele mai recente interviuri publicate pe grup.

Aici am scris despre comunitate când s-a lansat.

Dacă dorești să intri în această comunitate pentru a vedea interviurile complete cât și celelalte materiale postate, te invit să accesezi acest link.

Împreună facem lucruri faine. De aceea am adus acest avânt dedicat interviurilor în comunitatea Pastila pentru NextGen. Mă uimește acest gen de material și mă provoacă în același timp. Deoarece este necesar un pic de informare înainte de a pune întrebări unei persoane ce crezi că va aduce plus de valoare comunității. La care se adaugă emoțiile ce se coc până când primesc feedback-ul și răpunsurile la întrebări.

Și, uneori, când se ivește ocazia, pe grup reușesc să fac și materiale live cu oameni faini. Acelea sunt boost de energie pentru mine.

Interviuri publicate până acum în grupul Pastila pentru NextGen

Le mulțumesc tuturor invitaților ce și-au făcut timp pentru a sta de vorbă cu mine și pentru a răspunde la întrebările puse.

O să las mai jos și linkul ce duce direct la materialele tip interviu. DOAR că acestea sunt vizibile dacă ești membru în comunitate. 

 

  • Psiholog Hermina Popa a fost prima ce a răspuns afirmativ invitației mele pentru interviul postat.

Materialul cuprinde atât informații despre proiectele ei cât și despre recomandările ei în calitate de psiholog. Acestea sun legate de relația părinte-copil la modul general dar și în contextul școlii online.

Interviul complet îl poți găsi aici.

”Îți spun sincer, de multe ori, părinții își aduceau copiii la mine și îmi spuneau să mă ocup de micuții lor. Bineînțeles că am dat și de părinți care voiau să se implice și ei, să le dau și lor „teme de lucru”. Însă a fost o perioadă foarte „agitată” din viața mea – eram o „salvatoare” tare pricepută și mă consumam mult prea mult. Am simțit consumul acesta pe propria piele, la modul cel mai serios.”

  • Împreună cu Monica Vigu – consultant doTERRA și studentă la Științe Juridice, am susținut un live.

Despre provocările unui antreprenor aflat la început de drum și percepțiile apropiaților despre demersurile făcute de ”proaspătul” om de afaceri.

Poți vedea live-ul aici.

  • Doamna Tomuta Ramona Alina- nutriționist dietetician și specialist în industria alimentară, a acceptat invitația mea și a răspuns întrebărilor din domeniul nutrigenetică.

Materialul complet îl poți găsi aici.

”Nutrigenetica este o știință mai nouă, mai ales în România, însă cercetările în domeniu sunt în plin avânt și se va pune tot mai mult accentul pe nutriția personalizată folosind informațiile genetice, crescând aderența la dietă, cât și la nutriția sănătoasă ulterioară după dietă, îmbunătățind astfel starea de sănătate.”

 

  • Oana Necula – antreprenor și proprietar al afacerii noteconcept.ro,  este prima invitată alături de care am avut un ”live” de la distanță.

Am discutat despre drumul de parcurs de ea de la handmade la afacere.

Discuția o poți viziona aici. 

 

  • Ana Nicolescu – trainer acreditat, business coach, community builder, content strategist, blogger, antreprenor.

Mi-a făcut o surpriză plăcută și a acceptat să răspundă la câteva întrebări legate de cartea lansată de fiica dânsei și impactul acestei acțiuni în sânul familiei. ”Lucia în căutarea luminii fermecate”

Interviul complet îl poți parcurge aici.

”Cum ai pregătit-o pe Maria pentru expunerea emoțiilor într-o carte? Și ulterior expunerea în mediul online? – pas necesar pentru prezentarea cărții 
Ana: Nu am avut o strategie pentru expunerea emoțiilor ei într-o carte. Nici nu ne gândeam că ar putea deveni o carte decât după ce scrisese mai bine de jumătate din ea.
Tot ce am făcut a fost să o primesc pe Măriuca atunci când venea la mine că vrea să scrie la poveste sau când nu se înțelegea pe ea și frustrările îi ieșeau sub formă de tantrumuri. Nu am judecat-o, nu am certat-o, doar am conținut-o cum m-am priceput. Și din liniștea și acceptarea cu care o primeam, s-a născut liniștea care a transformat furia în creație. Așa a așezat în ea o parte din episoadele de bullying.”

 

  • Interviul cu Roxana Trifa- Grant Manager Fundația Comunitară Oradea și Psihoterapeut, este cel mai recent material publicat în comunitatea Pastila pentru NextGen.

Fiind un om ce lasă acțiunile să vorbească despre ea, a fost o provocare pentru mine să găsesc întrebările potrivite. Vezi ce a ieșit aici.

Am dat prea puține informații?

Comparativ cu alte articole, da. Am prea puține informații aici din aceste interviuri publicate. Însă acestea au fost publicate în grupul Pastila pentru NextGen și este și normal să mergi acolo dacă vei dori să afli mai multe informații.

Fiecare material are încorporat și detalii despre persoana intervievată și motivul acelui interviu. Să le public aici ar însemna să scad din curiozitate… nu?!

REȚINE!

Materialele sunt vizibile doar dacă ești membru al grupului!

 

Cine ai vrea să mai apară în postura de invitat în grupul Pastila pentru NextGen?

 

interviuri publicate în pastila pentru nextgen

One Comment on “Interviuri publicate în Pastila pentru NextGen”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.