Eu în weekend nu lucrez

Eu în weekend nu lucrez.

Eu în weekend nu postez.

Eu duminică o stau în pat până târziu. O să lenevesc.

Și totuși scriu un articol pe blog din parcul nou în care am venit cu copiii. Parcul ce l-am luat la pas, am testat aparatele pentru exerciții fizice și am măsurat pista de alergare. 😅

Ai putea zice că sunt ipocrită. Zic una și fac alta. Probabil este așa, dar hai să îți explic contextul.

Eu în weekend nu lucrez.

Fiindcă ceea ce se consideră „muncă” pentru unii, pentru mine este „fun work”. N-am cum să îi zic doar plăcere, că este și o provocare uneori. Poate și frustrare alteori. Dar niciodată o corvoadă!

Nu mă gândesc niciodată că voi face altceva. Deși când a fost cel mai greu m-am gândit dr multe ori să îmi caut un loc de muncă, pentru stabilitate financiară.

Am învățat, și încă învăț, cum să trag linii între timpul cu familia, cu mine, cu copiii și timpul pentru afacerea mea, pentru social media, pentru blog, pentru colaboratori.

De când mi-am stabilit care îmi sunt valorile după care ma ghidez, altfel acționez. Altfel iau decizii. Altfel de oameni rămân alături. Și este mult mai bine așa. Echilibrul în viață nu mai pare așa inabordabil acum.  Pare chiar tangibil. Pare chiar mișto.

Să îți zic și de leneveala de duminică

Mă dor tălpile. După o excursie de o zi alături de cei de la Club 13, am zis că nu mai sunt în stare de nimic. Am fost cu copiii în drumeție. Cu trenul și apoi la pas prin locuri superbe.

Azi am zis că nu mă mișc din pat. Așa obosită nu am fost de muuuuult timp. Oboseală fizică, ni psihică- aia o rezolv cu un pui de somn.

Anul trecut am scris cum a fost într-o drumeție cu cei de la Club 13 aici – Frânturi din traseul Șuncuiuș – Vadu Crișului

Și m-am trezit cu chef de mișcare după ziua de ieri ( o să scriu curând) chiar mintea nu credea că este posbil. Am venit cu bicicleta în parc. De aici scriu. Tulai bine este!

Am zis că nu fac una sau alta gândindu-mă la cum se raportează cei din jur la ceea ce fac ei. Am uitat că sunt altfel 😉

4 Comments on “Eu în weekend nu lucrez”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.