1/52 Priveliștea de duminică dimineața

Anul 2024 are 52 de zile de duminică, asta dacă nu știai. Și cum în anul 2023 am început „Priveliștea de duminică dimineața”, am zis să continui, dar să-i dau alt loc și altă perspectivă.

Anul trecut (2023) au fost 53 de zile de duminică și în fiecare zi (cred că 1 sau 2 au fost altfel) am postat pe instagram și pe pagina de fb legat de „Priveliștea de duminică dimineața”. Scopul era să ies duminica dimineața din casă, de preferat la alergat. Și după ce terminam cu alergarea și ajungeam acasă, să pun poze și să scriu despre acea dimineață.

Au fost dimineți în care am ieșit doar cât să iau o gură de aer, 2 sau 3 au fost când am fost bolnavă. Au fost și dimineți cu vreme de stat în casă, dar tot am ieșit din casă și am făcut poze de pus pe social media.

Săptămâna trecea altfel când știam că am mai bifat o duminică și pot zice că a trecut mai ușor.

1/52 Priveliștea de duminică dimineața

Prima duminică din 2024.

Prima zi cu #PrivelișteaDeDuminicaDimineata și prima zi în care scriu pe blog despre această idee. Doar aici voi scrie despre această activitate și doar aici pun pozele.

Ușor nu e… să mă trezesc duminica dimineața și să ies la alergat. Că poate poate mai prind câteva zeci de minute de odihnă. Iar cu alergatul, deși deja am câțiva ani la activ cu acest obicei,  tot nu mă înțeleg mereu bine.

Bine, nu va fi mereu despre alergare.

Ideea este să fac mișcare. Să ies din casă.

#PauzaPrinMiscare … Dar duminica dimineața Încă nu te-ai prins că sunt un pic delulu?!

AZI?

Priveliștea de sus a fost wow.

Chiar dacă „Dealul” a fost iar ca naiba de greu în urcare. Parcă aveam muschii legați de talpă și mă strângeau de fiecare dată când făceam pași.

Dar cine a fost zână la coborâre?! Cu avânt și entuziasm?! ‍♀️

Și cea mai faină parte a fost când am ajuns înapoi în parc și a constatat și prietena mea că sunt oameni care aleg mișcarea chiar și duminica dimineața, și nu suntem singurele cu pitici pe creieri.

Tu ce alegi să faci duminica dimineața?

5 Comments on “1/52 Priveliștea de duminică dimineața”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.