Cum să cumperi perdele


Nu am cumparat niciodata perdele la comanda, ci doar din cele gata taiate si ambalate.

Pana de curand! Si a fost o adevarata aventura. Nu in sensul bun al cuvantului!

Primul magazin

Cu masuratorile in mana, merg si intreb de preturi si sa  faca un calcul total pentru perdele la 3 geamuri si draperii la 2 geamuri. Cost total 620 ron!!!

Pentru unele dintre dvs poate nu vi se pare mult, dar pentru mine, care nu am cumparat inainte asa ceva si pentru sotul care sponsoriza achizitia acestora, pe langa celelalte lucruri necesare, ni s-a parut foarte mult. 😛

Si pretul fiind la modul general, pentru ca puteam linistita depasi aceasta suma, deoarece am dorit sa-mi calculeze la cele mai mici preturi per metru, fara a ma uita la modele.

Pretul a fost mare fiindca la indemnul vanzatoarei ni s-a spus ca in general se cumpara material dublu fata de lungimea sinei de perdea. De ce, nu stiu, doar ca asa arata bine. Costul acestor perdele includea si cusutul si rejansa.

Al doilea magazin

Am renuntat la acel magazin si am ajuns  in altul, unde am dat peste o doamna draguta. Caruia i-am explicat ca nu am nevoie de material dublu, ci doar de 1 metru in plus la fiecare geam. Am avut parte de modele mai frumoase si preturi acceptabile, ca la primul magazin.

Am comandat de acolo perdelele si draperiile la un cost total de 480 de ron, dar nu pot sa nu va spun ca unele dintre celelate vanzatoare care au auzit discutia, nu terminau cu remarcile de genul ca trebuie sa cumpar macar dublu ca lungime si tot interveneau peste vanzatoarea care vorbea cu mine.

Asteptari prea mari

Minusurile din aceasta poveste sunt cele legate de costul mare pentru croirea perdelelor si a draperiilor, care a fost undeva la 80 de ron. Rejansa dubla si foarte lata, care a costat inca 30 de ron, caruia nu i-am vazut rostul.

Si faptul ca mi s-a spus ulterior ca in alte magazine perdelele sunt calcate la livrare, nu cum au fost ale mele, toate imbotite.

Concluzia

Mergeti in mai multe magazine, notati-va totul pentru a va hotari in ziua respectiva de unde le cumparati si mergeti in urmatoarea zi sa dati comanda!

Modelul din camera copiilor a fost 25 lei/ metru

Camera mare 28 lei/ metru

Draperiile 23 lei/ metru.

14875898_1195212417232567_1903565706_o

MODELUL DIN CAMERA MARE

11 gânduri despre “Cum să cumperi perdele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s