Cum să cumperi perdele

Nu am cumparat niciodata perdele la comanda, ci doar din cele gata taiate si ambalate. Pana de curand, de aceea aceste rânduri despre cum să cumperi perdele.

A fost o adevarata aventura experienta și nu in sensul bun al cuvantului! Asa ca vin acum si va dau cateva sfaturi despre cum sa  faci fata achizitiei de perdele.

Eu, in anul 2015, am trecut prin aceste experiente. Cand am renovat complet aparamentul. Si cand am facut tot posibilul ca ceea ce cumparam sa fie pe termen cat mai lung.

Primul magazin

Cu masuratorile in mana, merg si intreb de preturi.

Sa  faca un calcul total aproximativ pentru perdele la 3 geamuri si draperii la 2 geamuri. Cost total 620 ron!!!

Pentru unele dintre dvs poate nu vi se pare mult. Dar pentru mine, care nu am cumparat inainte asa ceva si pentru sotul care sponsoriza achizitia acestora, pe langa celelalte lucruri necesare renovarii generale a apartamentului, ni s-a parut foarte mult. 😛

Si pretul fiind la modul general, pentru ca puteam linistita depasi aceasta suma. Deoarece am dorit sa-mi calculeze la cele mai mici preturi per metru, fara a ma uita la modele.

Pretul a fost mare fiindca la indemnul vanzatoarei mi s-a spus ca in general se cumpara material dublu fata de lungimea sinei de perdea. De ce, nu stiu, doar ca asa arata bine. Costul acestor perdele includea si cusutul si rejansa.

Al doilea magazin

Am renuntat la acel magazin si am ajuns  in altul, unde am dat peste o doamna draguta. Caruia i-am explicat ca nu am nevoie de material dublu, ci doar de 1 metru in plus la fiecare geam. Am avut parte de modele mai frumoase si preturi acceptabile, ca la primul magazin.

Am comandat de acolo perdelele si draperiile la un cost total de 480 de ron. Dar nu pot sa nu va spun ca unele dintre celelate vanzatoare care au auzit discutia, nu terminau cu remarcile. Remarci de genul ca trebuie sa cumpar macar dublu ca lungime si tot interveneau peste vanzatoarea care vorbea cu mine.

Asteptari prea mari

Minusurile din aceasta poveste sunt cele legate de costul mare pentru croirea perdelelor si a draperiilor, care a fost undeva la 80 de ron. Rejansa dubla si foarte lata, care a costat inca 30 de ron, caruia nu i-am vazut rostul.

Si faptul ca mi s-a spus ulterior ca in alte magazine perdelele sunt calcate la livrare, nu cum au fost ale mele, toate imbotite.

Concluzia

Mergeti in mai multe magazine, notati-va totul pentru a va hotari in ziua respectiva de unde le cumparati si mergeti in urmatoarea zi sa dati comanda!

Modelul din camera copiilor a fost 25 lei/ metru

Camera mare 28 lei/ metru

Draperiile 23 lei/ metru.

perdea la comanda

Cum să cumperi perdele după părerea ta!

12 Comments on “Cum să cumperi perdele”

  1. Bună ziua,

    Daca ne permiteti, Casablanca Magazin vă propune un voucher pentru dumneavoastră si toti utilizatorii blogului: BSATFQ9Y

    Puteti cumpara orice draperie & perdea iar metrii liniari si inaltimea se pot personaliza pe pagina produsului, orice comanda va fi onorata indiferent de specificatiile date.

    Puteti accesa magazinul nostri online la urmatoarea adresa: https://casablancamagazin.ro

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.