Pregătiri de sărbătoare. Combinaţii vestimentare pentru petrecere

Hopa! Am prins curaj şi am zis să fac un articol cu recomandări legate de modă/fashion. Pregătiri de sărbătoare în stilul meu 😉

Dacă ai unde să etalezi aceste ţinute, nu ezita să o faci. Două din ţinutele prezentate în acest articol sunt pe wishlist-ul meu, iar a treia este un ţel. Sper să reuşesc să încap cândva în ea. Veţi vedea care este!

Nu uita şi de răsfăţul trupului!

Prima combinaţie vestimentară

Am dat detaliile de mai sus pentru a fi mai uşor de identificat pe site, în cazul în care şi vouă vă place această combinaţie.

Claaar rochia va veni curând în dulapul meu, alături de pantofii superbi. Cred că aceste încălţări sunt un must-have al femeilor. O pereche este „obligatorie”.

Chiar dacă eşti adepta adidaşilor sau balerinilor sau botinelor cu toc jos. Nu ştii niciodată când ai nevoie.

Combinaţia este pe placul meu şi consider că este una decentă dar modernă pentru oricare din ocaziile speciale ce vor urma.

A doua combinaţie

Preferaţii mei sunt pantofii cu toc. Acel model este pe gustul meu excentric uneori, iar locul lor este la mine în picioare. I-aş purta mereu prin casă, să mă pot obişnui pentru apariţii mai neobişnuite.

Rochia simplă, dar care vine bine.

Aţi observat oare că aceste combinaţii sunt făcute ca pentru mine? Aşa-i?  O fi combinaţia atipică, dar aşa îmi place 😉

Ce pricepută sunt la combinat!

 A treia combinaţie

Acum vedeţi şi voi rochia care este ţelul meu. Mai câţiva centimetri de adăugat la rochie sau de scăzut de pe unde trebuie la mine şi rochia va fi perfectă pe mine. Iar pentru cui îi vine, va face furori cu ea.

Pantofii cred că sunt altceva pentru o apariţie, datorită modelului putând fi consideraţi casual, dar nu e cazul.

Ce puteţi observa în aceste combinaţii este că nu am pus accesorii.

Vremea bling-blingurilor a trecut şi petrecerile nu prea mai sunt locul unde să le etalezi. Asta dacă nu cumva e o petrecere de adolescenţi, acolo paietele şi blingul fiind la putere. 😛

GATA!

Acesta a fost primul meu articol cu recomandări fashion. Dacă v-a plăcut şi v-a ajutat, mă bucur. Dacă nu vi-a fost pe plac, move on/ ignoraţi-l.

În ce stil sunt ale voastre pregătiri de sărbătoare?

pregătiri de sărbătoare

About adndefemeie

Carmen Alexa. Acesta este numele meu, a omului din spatele rândurilor scrise pe acest blog Sunt orădeancă, născută în ”86, căsătorită, mama a doi copii minunați. O femeie ce și-a găsit modalitatea perfectă pentru a-și canaliza gândurile și ideile- BLOGUL. Despre mine ⇢

View all posts by adndefemeie →

7 Comments on “Pregătiri de sărbătoare. Combinaţii vestimentare pentru petrecere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.