Pregătiri de sărbătoare. Răsfăţul trupului


Sună tare chinchi titlul, partea a doua- răsfăţul trupului. Dar, există şi alte metode de răsfăţ decât cele obraznice la care v-aţi gândit voi. Sau doar eu am minte plină de cenzură?!

Şi, deşi am planuri şi pentru un articol mai obraznic, cu recomandări  pentru adulţi, azi prezint produsele cosmetice care îţi pot răsfăţa trupul şi te pot pregăti de petrecere. Produse care te pot ajuta să intri în atmosfera de sărbătoare prin multe subtilităţi.

Iarăşi un magazin online este vinovat de ceea ce prezint eu aici, magazin pe care l-am mai promovat, cel cu  produse parfumate: BottegaVerde.ro

Care-i logica?

Se face că în această perioadă manichiuristele sunt cu programări din luna octombrie/noiembrie, cosmeticiana mă primeşte doar pentru pensat şi vopsit sprâncene (după multe rugăminţi m-a primit), iar la coafor mă duc să-mi trag o coafură care să reziste de la Crăciun până la Revelion (sper să fie cât de cât prezentabilă).

Deci, cum mă pregătesc de sărbători? Cum îmi răsfăţ trupul?

Comanda ce a sosit de la Bottega Verde are tot ce-mi trebuie.

Lac de unghii– nu am putut alege doar o nuanţă, aşa că am ales trei. Am şi trecut la treabă şi mi-am tras o lăcuire în grabă şi am avut şi nişte abţibilde din pufuleţii cu surpriză (vă vine să credeţi că pun abţibilde pentru unghii în pufuleţi!?). Dar m-am chinuit ceva timp ca să  pot să folosesc pensula cum trebuie, fiindcă este foarte lată. La degetul mic am folosit-o cu greu. Dar, place mult la mine ce a ieşit.

Pentru mâini am mai comandat şi un set cadou, de îngrijire mâini. De la frig, de la spălatul vaselor, de la soluţiile de curăţat şi de la tot felul de soluţii pe care le folosesc pentru obiectele handmade care le fac, mâinile au nevoie de hidratare şi îngrijire mai atentă.

Şi mai am încă pe stoc geluri de duş, să le pot folosi pentru câteva sesiuni de băi relaxante în vana mea de la bloc. Un luciu de buze care mă face să cred că mi-am botoxat buzele, un rimmel pentru gene lungi, un tuş rezistent, parfumul cu mine şi sunt gata de petrecere!!

Recomand cu mare drag:

Un set de produse din gama Vaniglia Nera- vanilie neagră, care aduce un parfum deosebit pielii. Şi un set de produse pentru bărbaţi- trebuie să primească şi ei ceva, nu?!

Deocamdată, acesta este răsfăţul pe care vi-l prezint. Sunt sigură că în momentul în care aţi intrat pe site, aţi găsit multe produse care vă vor „mângâia” trupul.

Ziceţi voi că n-am dreptate?!

3 gânduri despre “Pregătiri de sărbătoare. Răsfăţul trupului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s