Filtrez aerul cu momente speciale

În aceste momente când este greu să tragi aer ca să poţi merge mai departe, filtrez aerul cu amintiri din locuri frumoase. Este greu să te aduni, când te străduieşti să prinzi o gură de aer curat.

Aşa că mă pun pe căutat în cufărul cu amintiri, locul unde îmi încărcam bateriile când eram copil şi de unde-mi luam gura necesară de aer. Caut locurile pline de momente speciale.

E greu să alegi un singur loc

Satul bunicilor fiind înconjurat de pădure. De aer curat. De aer tare.

Cum ajungeam la bunici, cum ne lovea somnul. Şi ne odihneam în cel mai răcoros loc. Sub nucul din curte. Sau fugeam pe deal, căutam cel mai mare copac şi ni-l făceam loc de dormit.

Am avut tentative de amenjare şi în podul casei. Dar fără aerisirea potrivită, ne-am ales cu o sesiune de saună.

Creez amintiri şi momente speciale pentru copiii mei

filtrez aerul

Sunt norocoasă, fiind înconjurată de oameni care pun preţ pe îngrijirea naturii. Astfel oraşul meu, Oradea, are locuri în care pot liniştită să-mi încarc bateriile cu aer curat.

Colindăm şi le căutăm pe cele mai aerisite. Mai toate parcurile din oraş sunt pline de verde! Verde natural. Oferit de copaci, iarbă sau tufişuri.

Iar uneori mai ieşim din oraş, mergând în locuri pline de verdeaţă. Unde natura ne oferă o cură de relexare. Locuri perfecte pentru a mă ajuta să „filtrez aerul de oraş”.

Aici suntem la Hidişelul de Jos, Bihor. Într-un loc extraodinar. Cum intru în zonă, cum am parte de o privelişte ameţitor de frumoasă.

Unde fugi în weekend?

Indiferent că pescuim sau că ne jucăm, doar locul în sine de ajută să ne deconectăm de oraş. Şi dacă mai beneficiem şi de un concert gratis oferit de broaşte, atunci suntem norocoşi.

Am fost şi în zona Betfia, Bihor. Loc în care ne-am bucurat de soare şi de linişte. Unde am văzut copii fericiţi şi plini de energie. Unde nimic nu putea să-i scoată din elementul lor. Unde ne-am conectat cu toţii la natură şi la ceea ce ne-a oferit.

Zile pline de activităţi.

Nicăieri nu-i ca la bunici

Deşi locurile sunt minunate, parcă nicăieri nu-i ca la bunici. Pe lângă faptul că ne fac mereu pe plac, avem parte de o linişte……. altfel. O siguranţă. Totul este bine. Calm. Relaxare.

Venim mereu încărcaţi cu amintiri frumoase. Cu baterii pline. Cu energie destulă până la următoarea vizită. Cu aceste amintiri „filtrez aerul de la oraş”.

De ce ai vrea să pleci de acolo?

Pentru că ai şi alte responsabilităţi.

Pentru că speri ca aparatul de aer condiţionat să te ajute. Să treci cu bine peste provocările oferite de viaţa la oraş.

Care este locul vostru preferat unde vă conectaţi cu natura?

10 Comments on “Filtrez aerul cu momente speciale”

  1. Mie-mi spui ca nicaeri nu e ca la bunici? nu exista vara in care sa nu merg la ei. Acolo am crescut o perioada si ma reintorc de fiecare data cu drag. Cat despre aerul curat, m-am nascut la munte, deci stiu ce spui. Sunt in stare sa mananc si frigiderul cand ajung acasa. Nu mai zic de somn.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.