Selfie cu vecina


Eu cu selfie nu prea mă înţeleg, dar generaţia ce vine din urmă are o legătură mult mai strânsă cu acest obicei.

De obicei femeile cu copil, cele care sunt cunoscute ca fiind şi mame, sunt o specie aparte a societăţii. Se transformă, uitând parcă multe din trăirile din adolescenţă.

Însă, atunci când mai mă prostesc şi eu uneori, şi zic să fac un selfie, cam aşa mă văd eu:

selfie momma

Şi ca tacâmul să fie complet, aceste apucături îmi vin în gând abia atunci când sunt machiată, aranjată, pusă la punct. Cum să fac selfie toată răvăşită?!

Se schimbă moda!

Poze cât  mai naturale, look cât mai fresh. Noroc că există atâtea filtre de aplicat pozelor, ca să nu vadă lumea ce se ascunde în spatele pozei.

Mai contează îngrijirea tenului, mai contează hidratare, să ai o piele sănătoasă, obţinută natural?! Nici pomeneală!

Gata de seflie, cu un pic de botox pe ici colo, cu un pic de colagen…. chiar dacă tenul tău strigă acnee!

Selfie cu vecina

Introducerea poate v-a derutat, căci titlul altceva părea a fi. Dar am simţit nevoia să fac aceste completări, să ştiţi de unde până unde am ajuns să scriu despre vecina 😛

Am o vecină tare simpatică. Acum termină liceul şi este o mică vedetă pe scara noastră. Păr lung şi negru, un pic creolă, ochi mari şi negri, cu un trup sculptat  parcă de zei. Cum să nu se uite bărbaţii după ea, dacă femeile se uită?! Acuma, fiecare se uită altfel: femeile cu invidie, bărbaţii cu dorinţă.

Dar nimeni nu avea curaj să o deranjeze, mai ales când o vedeau plimbând căţelul prin zonă. Atunci toţi bărbaţii ieşeau la o ţigară afară şi îşi dădeau coate. Însă nici unul nu se băga în seama când aveau ocazia. Până într-o zi!

Ce ţi şi cu neamurile astea

Soţul din dotare, cu vecinul şi cu vărul vecinului (venit în vizită), toţi afară la ţigară. Văd din depărtare pe vecina, toată zâmbet, unduind din şolduri, strigând după căţel. Soţul şi vecinul ştiau deja cum stă treba cu ea, dar vărul vecinului era la prima vedere a superbităţii.

Şi cu tupeu, strigă în gura mare, ca să fie sigur că aude:

-Nu am mai văzut aşa frumuseţe de femeie! Nu ai vrea să ne facem un selfie?! Ca să mă pot lăuda colegilor!

Ai mei au rămas gură-cască! Dar şi mai surprinşi au fost de răspuns:

Vai ce drăguţ eşti! Mulţumesc pentru compliment, sigur că fac un selfie cu tine. Mereu sunt gata de selfie!

selfie cu vecina

Şi vine a mea vecină lângă bărbaţii şocaţi de situaţie, dar totul s-a schimbat când au văzut-o de-aproape. Avea tenul foarte încărcat de fond de ten, menit să ascundă urmele lăsate de acnee. O imagine tare neplăcută pentru oricine, darămite pentru bărbaţii plini de vise :))

Şi cum omul a avut tupeu şi s-a băgat în seamă, a continuat cu acelaşi tupeu:

Nu te supăra prea tare, dar cred că ai nevoie de ajutor. Machiajul nu ajută când suferi de acnee, dar poate un kit tratament cosmetic te-ar ajuta mai mult. Eu am folosit  unul recent şi m-a ajutat să scap de aceeaşi problemă. Abia apoi poţi zice că eşti gata de selfie!

Eu am prins toată situaţia fiindcă se aflau în faţa geamului meu de la bucătărie. Dar nu ştiţi voi cât de repede a intrat soţul şi vecinul înăuntru când au auzit ce a zis vărul vecinului. Şi eu am plecat de lângă geam, mi s-a părut prea tupeistă abordarea.

Ştiţi cu ce a venit omul în casă?!

Cu numărul de telefon al vecinei şi cu o întâlnire stabilită pentru ziua următoare. Cică îi va duce şi ei acel kit de tratament şi apoi vor vedea ce şi cum vor face. Mi-a arătat şi mie acel kit, poate voi găsi cui să-l recomand.

kit stop acnee

Aşadar, dacă aveţi ceva probleme cu tenul, acest kit ajută. Deja sunt două persoane care l-au folosit şi au avut rezultate vizibile. Şi vecina l-a folosit, văd zeci de postări cu selfie-uri cu ea şi vărul vecinului. Acum formează un cuplu 😉

Voi sunteţi gata de selfie?

sursa foto: farmec.ro / giphy.com

Articol şi păţanie ce mă ajută să particip la competiţia creativă SuperBlog 2017.

 

9 gânduri despre “Selfie cu vecina

    • Ma bucur sa aud ca sunt produse accesibile care functioneaza pentru afectiuni tare intalnite in aceste vremuri. Eu zic ca i-a facut un bine fetii, ca nimeni nu prea zicea nimic catre ea. Asa, acum sunt pe drumul cel bun ❤

      Apreciază

  1. Pingback: Proba 4. Gata de selfie, cu Gerovital Stop Acnee

Părerea ta contează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s