Raftul cu frumuseţe

În acest articol vreau să vin cu completări la postările de pe pagina de FB a blogului. Postări adunate în albumul „Raftul cu frumuseţe”. Mă uitam zilele trecute peste acel album cu poze şi mă gândeam că sunt câteva detalii despre produsele menţionate acolo, pe care aş vrea să le menţionez aici. Un fel de fedback de după o perioadă mai îndelungată de folosire.

Aşa că am luat pozele de acolo, am căutat produsele prin casă şi am aşternut pe o foaie ceea ce am de zis despre ele. Să pornim la drum 😉

Produsele marca Douglas Cosmetics

 produse marca douglas

Şi am aşa:

  • Volume Obsession Volumising Mascara marcă proprie Douglas Cosmetics, pe care o ador. Dintre toate produsele de tip mascara folosite vreodată de mine, aceasta este cea care mi se potriveşte de minune. Atât pentru ceea ce face cu genele mele, cât şi pentru faptul că face faţă sensibilităţii ochilor mei. Nu mă deranjează şi nici nu îmi lăcrimează ochii ca şi la alte mascara încercate.
  • Creion dublu Charming Eyes marcă proprie Douglas Cosmetics, produs cu care nu m-am înţeles aşa de bine. Este genul retractabil, dar ca şi textură este foarte cremos. Şi folosit de mine doar pentru a substitui cumva linia tuşului, nu s-a comportat foarte bine. Nu a rezistat şi s-a întins pe pleoapă. Este dublu, având în celălalt capăt un burete, care ar ajuta la machiajul de tip smokey-eyes. Eu nu sunt makeup-artist şi nu mă pricep să vă ofer detalii. Poate altei persoane i s-ar potrivi acest creion. Mie, nu.
  • Eye Base Primer Cream Eye Shadow Base, marcă proprie Douglas Cosmetics, produs cu care încă încerc să mă înţeleg. L-am folosit de câteva ori, dar nu am văzut nici o diferenţă care să aibă legătură cu intensitatea sau rezistenţa fardului aplicat peste. Dar, voi tot încerca să combin şi poate într-un final voi înţelege de ce este nevoie de acest gen de produs 😛
  • Mini Best of Colors, marcă proprie Douglas Cosmetics, care îmi place la nebunie. O cutie cu 6 farduri de pleoape în nuanţe diferite. Da, atunci când foloseşti pensula pentru a lua produs din cutie, fardul se împrăştie şi trebuie tapat ca să nu ajungă pe obraz, dar asta nu mă împiedică să-l folosesc.
  • Tuş de ochi marcă propie Douglas Cosmetics, care m-a făcut să intru la gânduri. Adică, câteva săptămâni m-am înţeles bine cu el, ca apoi să îmi ofere o senzaţie ciudată când îl aplicam. Parcă mă pişca de pleoapă. Aşa că, nu l-am mai folosit şi nici nu îl voi mai încerca. Nu am găsit încă tuşul care să îmi fie pe plac. 🙁

Unde găsiţi aceste produse ?

Online pe site-ul magazinul Douglas România sau în magazinele fizice din localitatea voastră. Deşi marca proprie se găseşte mai uşor în magazinele fizice, sigur veţi găsi şi online ceva pe placul vostru.

Pensule pentru machiaj

pensule real techniques

Habar nu am cum am rezistat atâta timp fără aceste pensule. De când le am, mi-au deschis ochii asupra ceea ce presupune aplicarea produselor de makeup. Eu le-am cumpărat cu ajutorul unei prietene din mediul online, Elisa Lupu (Mulţumesc), însă le puteţi găsi online la un preţ bun, aici. 

Setul conţine 5 pensule, care sunt folosite pentru următoarele:

  • 1 pensulă pentru fardul de ochi
  • 1 pensulă pentru pliu
  • 1 pensulă pentru contur
  • 1 pensulă pentru crearea liniilor uşoare de fard 
  • 1 pensulă pentru sprâncene 

Şi nu este nici un stres dacă nu cunoaşteţi care la ce foloseşte, fiindcă scrie şi pe pensule. Şi au propriul suport care vine cu ele. Uşor de întreţinu, transportat, folosit.

Bujori în obraz

Aşa zicea bunica când se făcea cu un pic de roşu pe pomeţi. Şi folosea ori un pic de ruj, ori ceva creme sau prafuri pe care nu le mai ţin minte.

Acum le cunoaşteţi sub denumirea de BLUSH sau fard de obraz 😉

Am două produse de acest gen în raftul cu frumuseţe ce-mi aparţine. Unul de la Seventeen şi unul de la TheBalmCosmetics, primit de la Alina Anghel (mulţumesc). Despre cel de la Seventeen, vă scriam atunci când l-am achiziţionat acum multă vreme, în articolul Mama, femeia şi bugetul pentru machiaj. 

Însă acum revin şi zic că îmi place cel de la Seventeen muuuuult mai mult decât cel de la TheBalmCosmetics.

Da, cel din urmă are un ambalaj foarte interesant, însă cam atât este pe placul meu.

blush hot mama

Blush-ul de la Seventeen oferă o nuanţă spre roz obrajilor, pe când cel de la TheBalm oferă ceva spre auriu. Poate vouă vă este pe plac cel de la TheBlam şi îl găsiţi aici.  Fardul de obraz de la Seventeen pe care eu îl folosesc îl găsiţi aici. 

Amintiri olfactive

Aşa se numeşte şi articolul în care scriam despre unel produsele primite. Amintiri olfactive. Dar, sunt câteva produse despre care trebuie să mai scriu, fiindcă sunt pe placul meu.

Marca Tesori d”Oriente

poduse orientale

Fie că vorbim despre parfum, apă de toaletă, gel de duş, cremă de corp sau balsam de rufe (daaa), produsele din această gamă vă vor cuceri instantaneu. Şi pe lângă parfumul delicat care vă va duce cu gândul în multe locuri, aveţi parte şi de îngrijire delicată a pielii dacă ne raportăm la creme de corp sau geluri de duş.

Marca B.U.

Dacă suntei fani vechi ai brandului sigur veţi îndrăgi noile ambalaje. Iar dacă nu le-aţi încercat până acum, merită să le acordaţi o şansă.

Da, nu se compară cu brandurile luxoase, însă este brandul cu care majoritatea dintre noi a copilărit în materie de parfumuri şi spray-uri. Mai ţineţi minte Bravo, Popcorn, Atomic?! Ei, adăugaţi şi B.U. pe listă 😉

produse din gama BU

Cam acestea sunt produsele care doream să le aduc din nou în atenţia voastră. Poate vă sunt pe plac sau poate nu. Însă nu suntem toţi la fel 😉

Cum vi se pare ideea cu „raftul cu frumuseţe”?

30 Comments on “Raftul cu frumuseţe”

  1. Mulțumim pentru feedback. Cilu tușul de la Douglas am avut și eu aceasi problema însă n-am renunțat la el Fiindcă îmi place mult. Cat despre produsele Tesori d’Oriente… Sunt preferatele mele în ultima perioada.

    1. Culmea este ca mai cu toate produsele de genul tuş am avut aceleasi „probleme”… si nu stiu de ce.
      Ma bucur ca ai descoperit aceasta gama, cu parfum oriental 😉

  2. Vai de mine ce produse interesante. Blush-ul Hot mama il vreau si eu! Sa nu mai vorbesc de pensule si alte nebunii ce ne-ai aratat tu aici

  3. Produsele the balm si pensulele real techniques sunt must have!! De la douglas cosmetics chiar n am incercat nimic

    1. Multumesc pentru apreciere <3 Si eu abia de cateva luni am pensulele si le ador. De aceea ziceam ca nu stiu cum de am ezitat atata timp si nu le-am cumparat mai repede.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.