Accesorii pentru botez

Parcă la fix au venit aceste recomandări. Fix după ce am fost naşă de botez. Iar aceste accesorii pentru botez sunt unele foarte căutate de naşi sau părinţi, pentru evenimentul ce urmează să aibă loc.

Mai ştiu şi că ai de unde alege acum. Sunt multe locuri, multe persoane care fac nişte accesorii minunate. Însă acestea, ce vor fi prezentate mai jos, sunt foarte frumoase şi bine lucrate.

Eu le recomand cu mare drag şi vă sfătuiesc să aruncaţi o privire pe paginile doamnelor. Să vedeţi şi voi ce şi cum. Toate produsele sunt personalizabile- adică se pot face după preferinţele voastre. Iar cum botezul este un eveniment special, sigur va fi unul plin de culoare şi gingăşie.

Desigur, accesoriile pentru botez sunt şi mai multe decât cele menţionate de mine. Însă acestea ar fi cele mai folosite şi întâlnite. Vă scriu la sfârşitul articolului care ar fi cele mai extra şi care sunt mai mult decât trebuie.

 Accesorii pentru botez. Handmade

Cele prezentate mai jos sunt toate handmade. Ori sunt realizate de la zero, ori sunt decorate cu accesorii handmade.

Lumânarea pentru botez

Corina Ancuţa- Botez Bebe mi-a trimis o lumânare superbă!

Culorile sunt foarte vii şi combinate foarte frumos. Flori din hârtie, cu mici perluţe în mijloc, benzi satinate şi o girafă din fetru care completează cu succes conceptul acestei lumânări.

Ea este potrivită, din punctul meu de vedere, pentru a fi folosită atât la botez de fetiţă cât şi de băieţel.

Cum ziceam, se poate personaliza după preferinţe. 😉

lumanare botez

La fel este şi această lumânarea

Trimisă de persoana din spatele paginii de FB- Simona- Simona’s Creations.

O lumânare delicată, ideală pentru prinţese mici. Roz, sclipici şi unicorni 😉

Totul aranjat foarte frumos pe o lumânare delicat de albă.  Detaliile fac diferenţa şi Simona se pricepe la detalii. Vedeţi voi celelalte minunae produse ce au ieşit din mâna ei, pe pagina de FB menţionată mai sus.

lumanare botez pentru fetite

Mărturii

Modele fel şi chip.

Alina Paliciuc- Homemade Boutique By Alina are mărturii decorate cu fimo.

Breloc, magnet sau linguriţe. Sau toate trei 😉  Sau vă alegeţi voi un model şi Alina vi-l modelează! 😉

Aş vrea să am şi eu răbarea necesară, nu neaparat pentru astfel de migăleală, dar una ce să îmi ajungă să fac faţă vieţii în general.

Dar şi pentru aceste produse este nevoie de atenţie şi bibilire la greu. Şi rezultatul este unul pe măsură.

marturie breloc

marturie magnet

marturie lingurita

Am văzut că sunt la mare căutare mărturiile sub formă de borcănaşe mici cu miere. Este o idee tare bună!

Pe lângă un produs delicat şi frumos decorat, mai ai parte şi de un produs natural şi delicios. Cam aşa sunt borcănaşele cu miere pe care le decorează Corina Ancuţa- Botez Bebe.

Borcănaşele primite de la Corina sunt foarte frumoase. Sunt în ton cu lumânarea ce am menţionat mai sus. Iar mierea este delicioasă, fiind cumpărată de la producător local.

marturii borcane cu miere

Diverse alte accesorii pentru botez

Acestea sunt cumva extra, dar unii le văd ca fiind necesare. Şi atunci când ai ocazia să le vezi la prima mână, greu să rezişti tentaţiei de a le cumpăra.

Corina Ancuţa a făcut un Meniu pentru botez, un Plic foarte frumos şi o decoraţiune în formă de inimă. Se potrivesc de minune cu celelalte produse prezentate mai sus, făcute de dânsa. Au fost făcute în acelaşi set.

Această decoraţiune în formă de inimă poate fi folosită pentru a decora cristelniţa în care se botează bebeluşul. Vine la pachet şi cu suport metalic în formă de „S”. Şi dacă se dau panglicile jos, poate fi folosită ca şi decoraţiune pentru masă sau sală. Este decorată cu nişte flori superbe din hârtie şi mi ciudă că nu se văd mai frumoase în poze. Să fie la fel de frumoase cum sunt în realitate!

meniu botez inivtatie botez decoratiune cristelnita

Care sunt accesoriile care sunt mai mult decât trebuie?

Sunt cele care împodobesc sala sau care se află la intrarea în sală. Sunt mai multe decât trebuie doar atunci când sunt cumpărate! Şi nu vin la pachet cu închirierea sălii sau să se poată închiria pentru eveniment.

Eu chiar nu văd ce ar putea cineva să facă cu o arcadă cu flori şi voal.. mai ales dacă stă la bloc 😉

Voi care credeţi că sunt accesoriile pentru botez care nu ar trebui să lipsească?

accesorii pentru botez

34 Comments on “Accesorii pentru botez”

  1. Arata tare bine accesoriile propuse. Cand ma gandesc ca am 3-4 botezuri in vara asta si la unul dintre ele voi nasi, cred ca ma apuca un pic tremuratul

  2. Ooo. Câte lucruri frumoase!
    Daca voi fi pusă în aceasta situație, voi tine cont de ceea ce ne ai prezentat astazi!

  3. Toate accesoriile zici că sunt scoase din reviste se vede ca ai un ochi super bine format pe detaliu. Îmi plac la nebunie ♥

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.