Protecţia solară pentru copil

Ai crede că este un subiect perfect  pentru această perioadă a anului. Dar, când este vorba despre protecţia solară pentru copil, luna în care te afli nu este atât de importantă.

Nici nu contează că eşti la mare sau la munte. Tot te bronzezi dacă stai la soare, nu?!

Găsiţi în articolul de pe site-ul bioderma.ro mai multe informaţii pertinente legate de acest subiect.

Vin cu acest articol fiindcă mi-am adus amine câte metode de aplicare a produsului pentru protecţia solară pentru copil am încercat eu. Cu diverse ocazii şi în diverse situaţii.

Asta după ce am desccoperit noul  produs Photoderm KID Spumă SPF 50+ de la Bioderma.  Ocazie cu care am adăugat şi un Ulei Photoderm Bronze SPF 30 pentru subsemnata. Ca să fim cu toţii pregătiţi pentru joaca în aer liber.

Pachetul de mai jos este la un super preț!

Amintiri de la mare

Plaja a fost locul unde am descoperit pentru prima dată ce înseamnă sprint după un copil, în timp ce încercam să aplic crema pentru protecţie solară.

Primul concediu cu bebe!

Imaginaţi-vă următorul scenariu…

Copil care abia aşteaptă să ajungă la plajă. Ajunge acolo, se schimbă şi este gata de bălăceală. Acum, credeţi că l-ar opri faptul că nu are cremă?!

Şi nici nu sunt singura de pe plajă care păţeşte acest lucru. De obicei, la prima oră, ajung familii cu copii mici şi începe sesiune de cardio intens pentru mămici. Schimbat copil, cremuit copil şi aranjat locul. Abia apoi este pregătită mama de expunere la soare.

Ca în maxim jumate de oră, să păţeşti d-astea treburi.

mom at the beach

Şi continuă seria de cardio 😉

Ce metode am încercat eu?

Să nu credeţi că se lasă atât de uşor păcăliţi.

Adică, nici nu merge că ai reuşit o dată şi vei merge pe acelaşi sistem şi în următoarea zi. De fiecare dată trebuie să vin cu ceva nou.

În prima zi, facem masaj cu cremă specială care te apară de soare.

Apoi, răsfăţăm pielea cu cremă care să te protejeze de soare.

Apoi, cine stă primul la cremuit, primeşte extra bălăceală.

Lista poate continua. Mai mare bai este atunci când trebuie să repeţi procedeul tot la câteva ore, ca să fii sigur de o treabă.

Photoderm KID Spumă SPF 50+ de la Bioderma

De aţi şti voi ce text am deja pentru acest produs ce ne va însoţi în călătorii!!!!

Spuma are o textură FOARTE interesantă. La aplicare parcă este frişcă. Ei, şi cum să nu stea copilul să-l facă mamă cu frişcă specială care să-l aperea de razele soarelui?!

Parcă-i şi aud pe ai mei copii pe plajă…

-Ştiţi, mami m-a dat cu frişcă pentru protecţie solară!

Mai ales că am copii care dau aproape tot din casă :)))))

spuma bioderma bioderma spf

De ce aceste produse?

Photoderm KID Spumă 50+ are o textură foarte jucăuşă şi atractivă pentru cei mici. Ceea ce înseamnă şanse mult mai ridicate pentru uns copiii cu conştiinciozitate.

Dar şi mari beneficii pentru sănătatea lor: produsul activează mecanismele naturale ale pielii pentru a se auto-proteja de efectele neplăcute are razelor ultraviolete.

Produsele Photoderm conţin brevetul Cellular Bioprotection™ care susţine sistemul imunitar biologic al pielii, sunt rezistente la apă până la 80 de minute, rezistente la frecare, la transpiraţie şi nisip. Sunt recomandate pentru protecţia copiilor peste 12 luni.

Ştiaţi că expunerea la soare este strâns legată de sinteza vitaminei D?!

Atât de folositoare organismului în creştere al copiilor. Însă beneficiile pentru sănătate ale jocului în aer liber sunt mult mai multe. De exemplu, un studiu recent a demonstrat că fiecare oră petrecută săptămânal în aer liber scade cu câte 2% riscul de instalare a miopiei la copii. Însă orice joc în aer liber trebuie să se desfăşoare sub o protecţie adecvată, chiar şi la umbră, dat fiind că iarba, de exemplu, reflectă până la 30% din razele ultraviolete.

Eu mă simt pregătită pentru aceste sesiuni de răsfăţ la soare!

Revin cu impresii după ce le folosim mai mult timp!

UPDATE după folosire!

Spuma pentru copii a fost genială! Mi-a ajuns pentru 8 zile de plajă intensă a celor doi copii ai mei. Tubul a fost gata atunci când ne*am întors din concediu, fiind folosit zilnic de minim două ori. Şi raportez că am doi copii bronzaţi şi nici măcar o tentativă de roşeaţă- arsură de la razele soarelui.

Iar uleiul a fost pe placul meu şi a soţului. Este primul an când mă bronzez uniform şi nu am avut nici urmă de arsură!

Vă recomand cu mare drag ambele produse!

Voi ce produse folosiţi pentru protecţia solară pentru copil?

Ce metode aveţi pentru aplicare?

Cum vi se pare această nouă spumă de la Bioderma?

protecţia solară pentru copil

29 Comments on “Protecţia solară pentru copil”

  1. Noi acum folosim.Avene crema cu 50SPF.Metode speciale nu folosesc dar dupa cum ne.ai dat informatiile despre spuma ptr protectia copiilor,este super tare cu siguranta!Am sa incerc si eu aceasta spuma intr.o zi,cu siguranta!

  2. Știu că sunt foarte apreciate produsele recomandate de tine, by Bioderma!! Arată bine de tot spuma aceea! Mă amuză scenariile cu peripeții copii + apă + bălăceală.

  3. Sunt bune produsele Bioderma, folosesc și eu crema cu protecție solara de la ei. Fiul meu e mulatra asa ca nu am avut parte de arsuri niciodată (thanks God), dar îl fac cu crema de fiecare data, fiindcă i se usucă tare pielea.

  4. De curând am auzit de acest produs. Încă nu l-am incercat, dar cu siguranță dacă ajungem la plaja il vom incerca.

  5. Da o s-o pun si eu sa-si faca treaba imediat ce imi vine coletul,am auzit atat de multe lucruri de aceasta spuma jucausa ..abi astept să o pun pe pielea bebelindei

  6. Noua ne place sa ne dam cu crema, ar sta tot timpul sa fie cremuit si bibilit, de la Bioderma avem si noi produse.

    1. Si ai mei stateau inainte la cremuit. Cred ca si temperatura ridicata de afara, pielea calda si crema rece este una dintre bube… atunci cand vine vorba de folosit la plaja <3

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.