Scandalash Melkior şi subsemnata!

Am primit, am testat şi acum vin cu impresii. Scandalash Melkior! Acesta este produsul despre care voi scrie azi.

Da, este un produs primit. Adică, nu am dat bani pe el. Dar, dacă eşti un cititor fidel al blogului, ştii că nu sunt genul care să laude un produs dacă nu este cazul. Doar de la Melkior am mai primit un ruj lichid mat, despre care am povestit pe pagina de FB a blogului şi produsul nu a fost unul la care eu să am cuvinte de laudă.

Cum ar fi ca toate produsele să fie pe placul tuturor?!

Eu una pot decide şi singură ce îmi place şi ce nu. Şi sper ca impresiile mele să vă ajute şi pe voi! Să vă ajute să luaţi singuri o decizie!

Scandalash Melkior

Una bucată mascara, lansată pe site-ul Melkior.

Descrierea de pe site:

 De ce merită să o ai în trusa ta de produse cosmetice pentru machiaj:

Conferă volum. Alungeşte genele. Aplicatorul său subţire face ca acest produs să se adapteze tuturor tipurilor de gene. Se aplică uşor. Nu curge. Nu se întinde. Este rezistentă.

Mascara Scandalash reprezintă o opţiune foarte bună pentru genele tale fiindcă se bazează pe o formulă care conţine Ceară de carnauba, Ceară de orez – pentru volum, Polimeri – pentru alungire şi rezistenţă.

Cum se foloseşte? Mascara Scandalash (ref. 11207) se aplică de la rădăcina genelor înspre vârfuri, pentru a crea un volum instant. Nu-ţi face griji, se va menţine pe tot parcursul zilei.

Scandalash Melkior şi subsemnata

Aşa arată periuţa acestei mascara.

periuta mascara

Iar eu eram tare curioasă dacă această mascara va fi una potrivită pentru mine.

Din cauza orelor petrecute în faţa laptopului sau a telefonului mobil, adăugându-se şi trecerea anilor, ochii mei au dezvoltat o sensibilitate la produsele de make-up.

Aşa că sunt extrem de sensibilă când vine vorba de mascara. Aceasta fiind cea pe care o port mai des. Face parte din machiajul meu de mămică.

Am testat această mascara de la Melkior.

scandalash melkior pareri

Mie îmi place cum arată genele după o simplă aplicare. 

Şi se mai adaugă şi faptul că a rezistat pe gene şi nu mi-a dat nici o stare de disconfort. Nu mi-au lăcrimat ochii, nici nu m-au usuturat, nici nu m-au mâncat. Aceste stări mă încearcă atunci când mascara nu este una pe placul meu.

Şi a şi rezistat de-a lungul zilei!

Per ansamblu este un produs pe care îl recomand şi pe care îl voi folosi mereu. 😉

Vouă cum vi se pare produsul?

Ce altă mascara mi-aţi recomanda?

30 Comments on “Scandalash Melkior şi subsemnata!”

  1. Mi se pare un produs tare bun si eu chiar sunt pretențioasă la rimel 🙂 imi place si mie cum arata genele dupa aplicarea acestuia si ca rezista foarte bine întreaga zi! Te pup dulce!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.