Machiaj cu gene false

Este primul machiaj cu gene false ce l-am purtat și căruia i-am făcut un fel de documentare pe YouTube. Nici măcar la propria nuntă nu am purtat gene false. Dar acum, invitată fiind la o nuntă și neavând timp să merg la cosmetică, am zis că genele false vor acoperi unele ”lipsuri” ale unui machiaj profesionist.

A mai fost și o nuntă în deplasare. Una ce m-a testat pe partea de căutat om să stea cu copiii acasă. Și de data aceasta am mers împreună cu copiii la soacră și am plecat de acolo la nuntă. Și machiajul tot la soacră acasă l-am făcut. Cum să te înţelegi cu soacra, pentru a nu apărea discuții?! Cu grijă 😛

Ideea acestui machiaj cu gene false

Totul a pornit de la faptul că nu mă pricep mai deloc la machiaje. Și mai ales la cele pentru ocazii speciale. Nu că ar fi nevoie de nu știu câte produse sau procedee complicate. Dar, sunt unele trucuri pentru acele machiaje speciale, ce doar un make-up artist le știe.

Și, după mintea mea, am zis că un set de gene false poate fi de ajutor.

Chiar mă gândeam să mi le aplic eu singură. Bună gluma, nu?!

Planul meu, pus în aplicare

Am noroc cu gene bune când vine vorba de ten. Căci nu am nici o rutină specială de îngrijire a acestuia și nici probleme care să necesite acoperire intensă. De aceea și reticența mea când vine vorba de fond de ten sau pudre sau alte cele.

Am mai avut noroc și cu faptul că pentru câteva zeci de minute, copiii au dormit la amiază și adulți au fost plecați în sat, să vadă nunta.

Pașii urmați pentru acest machiaj cu gene false:
 • Aplicat cremă BB de la Cien. Am scris mai multe despre ea, în acest articol.
 • Aplicat corector/anticearcăn de la Maybelline. Detalii vedeți în acest articol.
 • Dat formă sprâncenelor, cu ajutorul paletei de la Douglas. M-am folosit de pensula de la RealTechniques. Despre ambele produse am scris în acest articol.
 • Apoi am aplicat fardul de pleoape. Tot din paleta de la Douglas și acu ajutorul pensulei de la RealTechniques.
 • Apoi, am avut nevoie de ajutor pentru aplicarea genelor false. Gene cumpărate din piața locală.
 • Apoi blush de la Seventeen.
 • Apoi rujul preferat de la Melkior, din gama Matte Stain.

Dar, ca să nu ziceți că doar scriu și nu vin cu poze sau alte cele, iete clipul postat pe Youtube. Cel menționat la începutul articolului.

Cum am scris în descrierea clipului, materialul foto-video este făcut cu telefonul. De aceea este mai cu dichis 🙂 Dar eu sunt tare mulțumită de ce a ieșit!

Așa cumva este cu gene false:

POZĂ FĂRĂ EDITARE

machiaj cu gene false

Machiajul complet se vede în clip 🙂

Concluzie

Cred că voi mai apela la acest tip de gene false. Au fost relativ ușor de aplicat, nu au deranjat ochiul și au venit ușor când le-am dat jos, fără a distruge din genele naturale!

Cum ți se pare acest machiaj cu gene false?

Ai ceva recomandări pentru mine, de aplicat pe viitor?

16 Comments on “Machiaj cu gene false”

 1. Chiar ma gandeam ca te-ai incumetat sa-ti pui singura gene. Eu ma mai machiez, dar la capitolul gene nu prea m-am bagat pentru ca m-am considerat nestiutoare. Imi place cum iti sta cu gene si chiar daca te-ai filmat cu telefonul sa stii ca ai facut o treaba tare buna

 2. Eu am incercat de vreo doua ori sa imi pun gene…dar nu erau cele mai calitative. Ale tale mi se par cam maricele…parca nu sunt lipite bine in coltul intern,inar in coltul extern sunt mari, cel putin eu asa le vad din poza asta.
  In orice caz, genele false fac minuni! :)) Iti sta bine cu nuanta aceea de ruj. 🙂

  1. Multumesc mult pentru răspuns. Eu nu mă așteptam ca să se vadă atât de bine, mai ales că au fost gene cumpărate din piață. Cât despre aplicare, pentru o primă dată… e de bine 🙂

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.