Ajunge o scrisoare către Moș Crăciun?

Acea foaie de hârtie pe care am așternut de atâtea ori dorințele mele, ideile mele de cadouri. O scrisoare către Moș Crăciun este un moment magic al copilăriei.

Se poate oare să ajungă doar o scrisoare?

Sigur scriam o scrisoare la școală. Uneori mai scriam una și acasă, dar eram convinsă că cea de la școală este suficientă. Are Moș Crăciun o metodă prin care vede ceea ce fac și va ști ce îmi doresc, scrisoarea este o confirmare scrisă a dorințelor mele.

Nu?!

Scrisoarea specială

În zilele noastre, copiii sunt încurajați să scrie o scrisoare către Moș Crăciun în mai multe locuri. La școală, în cadrul atelierelor creative, în cadrul unor campanii speciale organizate.

Cum este campania organizată de Aushopping Oradea.

Centrul Comercial Aushopping Oradea se transformă într-un atelier de scris scrisori pentru Moș Crăciun.

Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani din Oradea sunt așteptați în zona special amenajată pentru a-i scrie și a-i trimite o scrisoare Moșului.

Spiridușii îi vor ajuta pe cei mici să pregătească scrisorile și să le expedieze.

Crăciunul este momentul colindelor, dar și al faptelor bune, al cadourilor și al dorințelor împlinite. Cei mici vor găsi în perioada 14-15 decembrie, în Centrul Comercial Aushopping Oradea un spațiu special amenajat. Spațiu unde își pot scrie dorințele către Moș Crăciun, alături de părinți.

vino sa scrii o scrisoare

Cutia poștală cu destinația Polul Nord va fi pregătită de spiridușii Moșului, astfel încât să poată colecta cât mai multe dorințe.

Spiridușii vor lucra zi și noapte astfel încât scrisorile să ajungă rapid la Moș Crăciun, iar cadourile să fie pregătite pentru copii.

Dorințele lor vor deveni realitate duminică, pe 16 decembrie, când Moș Crăciun în persoană va livra cadourile celor mici, în intervalul 10:00-12:00.

Pentru a primi cadoul de la Moș Crăciun, aceștia trebuie doar să se întoarcă în Centrul Comercial Aushopping Oradea cu partea de scrisoare rămasă la ei.

Programul evenimentului

Scriem Scrisori : 14 – 15 Decembrie > 10:00 – 16:00

Îl așteptăm pe Moș Crăciun : 16 Decembrie > 10:00 – 12:00

Pentru mai multe detalii, regulamentul complet al concursului și alte noutăți legate de această campanie te invit să urmărești pagina de Facebook a Centrului Comercial Aushopping Oradea aici: https://www.facebook.com/Aushopping.Romania/

Centrul Comercial Aushopping Oradea are drept scop animarea comunității în care activează. Și-a asumat rolul de a fi un centru comercial sociabil, parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care face parte. Astfel, centrul este locul care îi aduce împreună pe membrii comunității, îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor. Oferindu-le o experiență aparte nu doar când merg la cumpărături, ci și atunci când caută alternative pentru petrecerea timpului liber.

Ajunge o scrisoare către Moș Crăciun?

Știi cum i-am zis eu băiatului meu?!

El fiind singurul care poate singur să-și redacteze scrisoarea, i-am dat o idee care să îl ajute pe partea de entuziasm. Dacă Moș Crăciun vede că tu îți dorești foarte mult un cadou și că îți exprimi această dorință în mai multe scrisori creative, sunt convinsă că șansele de a primi cadoul dorit, cresc.

Acum, nu trimitem neșpe scrisori cu diferite dorințe. Ci câteva, dar bune și centrate pe aceeași idee.

Este o idee bună, nu?!

Tu ai trimis scrisoarea către Moș Crăciun?

Cum ți se pare inițiativa Centrului Comercial Aushopping Oradea?

scrisoare catre Mos Craciun

P.S. Ai văzut cum aleg eu Cadourile din suflet?

2 Comments on “Ajunge o scrisoare către Moș Crăciun?”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.