Cum îți îmbunătățești stilul de viață?

Stilul de viață este unul ce se poate schimba de-a lungul anilor. De aceea poate fi o adevărată provocare în a găsi un echilibru ”Body Mind Spirit”. Adică, unul ce să întâlnească nevioile organismului/corpului, cu nevoile minții și cu nevoia spiritului/sufletului.

carti sub 10 lei

Un mare plus îl găsim în cadrul evenimentelor dedicate găsirii acelui echilibru. Acele expoziții, evenimente, ateliere, conferințe de unde primi informațiile necesare și uneltele care ne pot ajuta să ne îmbunătățim stilul de viață.

De ce ai vrea să schimbi ceva la stilul de viață?

Pentru că vremurile sunt într-o continuă schimbare. E ca și cum ai face ”update” la programul ce ne ajută să funcționă în parametrii optimi. Ceea ce funcționa acum 5 ani. poate acum nu mai funcționează la fel. Și, la cum evoluează lucrurile, în fiecare an apare ceva nou. Depinde de noi să filtrăm informațiile și să aplicăm în funcție de situație. Pot decide singură. Tu?

Pentru că apar mereu metode sau informații ce ne pot ajuta să avem un stil de viață mai bun. Și acestea sunt mai bine explicate în cadrul unui eveniment, cumva face-to-face 🙂

Pentru că te poți găsi în postura în care să fii un model pentru cei din jurul tău. În această postură se regăsesc majoritatea părinților, nu?!

Evenimentul tău de sănătate

Sala Palatului din București, între 8, 9, 10 februarie, la ediția cu numărul XXV.

Body Mind Spirit EXPO

Intrarea este liberă!

bmse-700x350

Ediția cu numărul XXV ne așteptă cu noi brand-uri, noi speakeri care vor susține workshop-uri bune pentru suflet și noi demonstrații de gimnastică, karate și dans la scenă.

Suntem așteptați să descoperim toate cele trei zone ale târgului, dedicate unui stil de viață sănătos.

Zona de expoziție cu degustare, vânzare și testare a produselor.

Brand-uri românești și internaționale au pregătit promoții speciale pentru această ediție și produse de foarte bună calitate. Ne așteaptă alimente BIO, suplimente alimentare pe bază pe plante, produse cosmetice, cărți de dezvoltare personală, cristale si multe altele.

Zona de workshop-uri

Unde mari speakeri din domeniul sănătății, frumuseții, dezvoltării personale și nu numai, ne așteptă pentru a împărtăși amănunte interesante pentru starea noastră de bine. Aici vom primi sfaturi de ingrijire personală, de dezvoltare sau putem afla amănunte neștiute despre noi până atunci.

Zona de demonstrații artistice și sportive la scenă

Unde ne putem relaxa privind un spectacol de dans, o demonstrație de karate și autoapărare, sau chiar participa la una dintre demonstrații alătui de instructori profesioniști. Cluburi de copii si ateliere de demonstrații, sesiune de karate și exerciții de autoapărare, spectacol de muzică atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, sunt doar câteva dintre cele pregătite pentru vizitatori.

De ce acest eveniment?

Body Mind Spirit încearcă prin misiunea sa de mai bine de 10 ani, să îmbunătățească stiluri de viață, să ajute la dezvoltarea spirituală și să ofere o mai bună stare de bine tuturor celor care îi trec pragul.

Dacă te preocupă sănătatea întreg trupului tău, Body Mind Spirit este evenimentul la care trebuie să ajungi, între 9- 10 februarie, la Sala Palatului, din București!

Verifică programul expoziției, al conferințelor și al momentelor artistice: www.bmse.ro sau pe pagina de Facebook!

Cum îți îmbunătățești stilul de viață?

Alegând cele mai sănătoase variante ce ți se potrivesc!

Căutând acel echilibru care să te reprezinte și să te ajute să devii cea mai bună variantă a ta!

stilul de viata in echilibru

8 Comments on “Cum îți îmbunătățești stilul de viață?”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.