Unde se poartă extensii de păr?

Am ajuns să mă întreb acest lucru după ce am găsit aceste extensii de păr cu banda adezivă și parcă mă și vedeam cu păr lung la purtător. Asta după ce am făcut una bună și am început anul cu părul scurt, cum nu am mai avut de 26 de ani :))

Apoi, mi-am pus întrebarea din titlu, unde se poartă extensii de păr? Sau mai bine zis, unde aș purta eu extensii de păr și dacă mi s-ar potrivi. Și dacă își merită investiția.

Cum văd eu situațiile

Se poartă extensii de păr la evenimente speciale. Gen nuntă, botez, majorat, evenimente glam, prezentări de modă, evenimente de lansare a unor produse, filme sau alte ocazii extraordinare. Unde coafura unei doamne sau domnișoare poate fi una spectaculoasă cu ajutorul acestor extensii de păr.

Se poartă extensii de păr în cadrul unei ședințe foto. Am văzut acest obicei în mai multe ocazii și transformarea a fost una uimitoare. Dar, contează și calitatea extensiilor și priceperea celui/celei care aplică aceste produse.

unde se poarta extensii de par

Se poartă extensii de păr atunci când podoaba capilară a avut de suferit. Ca urmare a unui accident sau a unei stări precare de sănătate. Da, în multe cazuri se apelează la perucă, însă atunci când este suport de păr natural, am văzut că se apelează mai repede la extensii. Pentru aspectul mult mai natural și pentru stima de sine mai ridicată.

Se poartă extensii de păr atunci când părul natural este mai greu de crescut. Și combinată cu  o situație în care părul trebuie să fie mereu aranjat, extensiile sunt cea mai la îndemână opțiune.

Acum, în care din situațiile de mai sus crezi că aș  fi eu?!

În ultima! Am un păr greu de crescut și apoi aș avea cu ce mă lăuda la ocaziile speciale la care particip. 🙂

Contează calitatea

Atunci când am căutat extensii de păr online, am găsit un magazin care mi-a făcut  o impresie bună.

Deja mă și vedeam cu măcar un bodyguard la plajă sau piscină. Nu de alta, dar purtând extensii de păr, nu mi-aș fi dorit să ajung cumva în preajma apei. Adică, apa să nu ajungă cumva pe extensii. Din ce văzusem și auzisem eu  pe ici-colo, apa nu se înțelege bine cu extensiile de păr.

Însă, mi-am schimbat părerea. Contează calitatea extensiilor de păr.

Din informațiile găsite pe site-ul menționat mai sus, am rămas cu aceste idei.

Există extensii făcute din păr uman, virgin 100% care au bandă hipoalergenică premium, puternică, sigură și nu dăunează părului natural. Acestea sunt o opțiune atunci când îți dorești extensii de durată și care să nu se vadă. Aceste extensii de păr se amestecă în mod natural cu propriul  păr, pot fi spălate și coafate, sau purtate în orice mod, la fel ca propriul păr.

Pot decide singură. Tu?

Cumva mi-am găsit răspunsul la întrebările de la începutul articolului. Unde aș purta eu extensii, de ce le-aș alege și dacă își merită investiția. Clar sunt o opțiune de avut în vedere în viitorul apropiat… sau îndepărtat?!

Tu ce zici, unde se poartă extensii de păr?

14 Comments on “Unde se poartă extensii de păr?”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.