Carte personalizată cu povestea ta

Ți-ar place să ai o carte personalizată cu povestea ta? Eu am găsit o cale prin care se poate acest  lucru și acum vreau să ți-o prezint în aceste rânduri.

Un concept inedit de personalizare a unei cărți, ce poate deveni un cadou original sau o amintire de neprețuit. Da, albumele foto mai oferă astfel de senzație. Însă într-o carte personalizată cu povestea ta ai parte și de text care să completeze imaginile din carte. Text care să suprindă povestea ta!

Unde poți personaliza cartea ta? Uite aici găsești mai multe detalii: yourlifebook.ro

Imaginează-ți cum ar fi să deschizi o carte și să parcurgi fiecare filă care ascunde o poveste frumoasă!

Acest gen de carte nu are restricții de utilizare… adică, se poate folosi în orice moment al vieții. Se poate oferi în orice moment al vieții!

Deși, majoritatea cărților ce au ajuns până acum în folosință au fost dedicate unor evenimente mai speciale. Căsătorie, aniversarea copilului, ziua de naștere a mamei,  sărbătorirea relației speciale avute cu o personă.. etc.

carte personalizata cu povestea ta

Dacă vrei să vezi mai multe exemple, cu povești surprinse în cărți direct de la oameni care au apelat la acest gen de cadou, intră pe pagina de Facebook Your Life Book sau pe profilul lor de Instagram Your Life Book. 

De ce aș alege eu carte personalizată?

Pentru că va fi mereu un cadou ce va suprinde plăcut. Un cadou ce va rămâne și ce va oferi mereu senzația de la prima răsfoire. Indiferent cât timp a trecut de când l-ai primit.

Cadourile copiilor, provocarea părinţilor

Acum, pe lângă clasicele momente speciale care sunt de obicei ținta acestor gen de cadouri inedite, eu aș oferi această carte și în alte ocazii.

Da, poate este nevoie de o mai multă atenție și presupune un efort îndreptat spre alegerea cuvintelor ce vor ajunge în filele cărții… dar, nu știu eu jongla cu cuvintele?!

Și, dacă sunt în pană de cuvinte, cei de la Your Life Book sar în ajutor.

Idei geniale!

Deschide ochii pentru a vedea ușile

  • Carte personalizată la sfârșit de clasa a 4- a. Ce să conțină poze din fiecare an de școală și impresii ale copiilor sau ale învățătorului/învățătoarei despre provocările fiecărui an și despre momentele frumoase petrecute împreună.
  • Carte  personalizată oferită când promovează colegul/colega pe un alt post mai înalt, în cadrul aceleași companii. Carte ce să conțină poze și cuvinte din perioada în care se afla persoana respectivă pe postul vechi.
  • Carte personalizată după ce a trecut un an de când ți-ai deschis prima ta afacere. O consider foarte utilă, fiindcă îți poate aduce aminte prin câte ai trecut ca să ajungi acum unde ai ajuns. Ca să nu uiți de unde ai pornit!
  • Carte personalizată  cu rețetele culese de-a lungul anilor sau ce au fost transmise din generație în generație prin caietul acela galben și cu scris ce se șterge de la atâta răsfoit. Rețete ce pot fi însoțite și de poze cu preparatele finale.

Idei sunt și cred că fiecare din noi are câte o idee orginală ce ar putea ajunge într-o carte personalizată. Acum ai și modalitatea prin care să dai contur acelei idei.

Tu ce ai adăuga într-o carte personalizată cu povestea ta?

14 Comments on “Carte personalizată cu povestea ta”

  1. Minunat și original lucru!Am atâtea idei sa le personalizez!♥️O să intru sa urmăresc ideile de pe fb și insta! Mulțumesc pentru acest articol util draga Carmen!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.