Prea multe modele de rochii de seară

Chiar îmi pare rău să afirm asta. Dar sunt prea multe modele de rochii de seară și prea puține mărimi disponibile.

Da, poate o să râzi, căci sigur o să crezi că mă plâng că nu găsesc pentru mărimea mea. Păi, și nu am dreptate?!

Sigur se găsesc magazine atât online cât și offline unde se găsesc rochii de seară pentru toate mărimile. Însă în acele locuri modelele ce sunt la vânzare lasă de dorit. Oare înțelegi la ce mă refer?!

De exemplu

Ceva în genul acesta se găsește pentru mărimile universale sau mici și medii.

prea multe modele de rochii de seara

Drăguțe! (zice invidioasa din mine). Și asta la rochii de seară lungi. Că la cele midi sau scurte este și mai mare diversitate. Și mă uit cu jind la ele.

Să nu mă trimiți să dau jos kilograme ca să mi se potrivească acele rochii… că-i mare bai. Mai ales că se pot găsi rochii ce să mi se potrivească.

Așadar, uite cu ce compar eu cele de sus.

modele mari de rochii

Știu ce vei zice. Că aceste modele de rochii de seară sunt chiar frumoase. Și chiar sunt.

Însă în realitate nici una din rochii nu stă atât de frumos pe o persoană ce poartă mărimi mari. Căci nu îți zice nimeni că pe sub rochie ai nevoie de lenjerie modelatoare. Plus că materialul trebuie să fie unul cât de cât de calitate, ca să nu se muleze pe unde nu trebuie sau să te facă să te simți incomod.

Am pățit de mai multe ori. Aveam impresia că o rochie mărime mare comandată online va sta pe mine aproximativ cum am văzut în poza de prezentare. Doar e mărime mare. Dar mereu a fost ceva ce se așeza aiurea.

Diversitatea este bună!

Mă bucur că sunt atâtea modele de rochii de seară. Dar m-aș bucura dacă și pentru mărimile mari s-ar găsi mai multe opțiuni.

Acum, în acest articol nu am venit doar să mă plâng că eu nu îmi găsesc rochii pe măsura dorită. Ci și să te trimit să vezi mai multe rochii de seară aici.  Având atâtea modele de unde să alegi, cam greu să nu găsești ceva ce să îți pe plac.

Cumperi rochii online?

Ce să mai zic. E greu cu vestimentația unei femei. Așteptările sunt mari. Și, cum zicea o contesă digitală ce îmi este dragă maxim: ”Poate singurul lucru de care am nevoie e să mă simt bine într-o rochie și cu asta o să cuceresc lumea”.

Oare se referea și la complicatele rochii de seară ce trebuie mereu asortate cu evenimentul sau tematica?!

Tu ce crezi: sunt sau nu prea multe modele de rochii de seară?

26 Comments on “Prea multe modele de rochii de seară”

  1. Si mie imi place diversitatea hainelor. Mi se pare ca rochiile de seara diverse ne permit sa aratam diferit si sa ne simtim in largul nostru.

  2. sunt o multime de modele, si poate asta ne incurca uneori. dar diversitatea e buna din anumite puncte de vedere. sigur, mai ai nevoie si de ceva ajutor, dar in mare parte, ma bucur ca avem un punct de plecare!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.