Produse cosmetice recent cumpărate

Din aceste cosmetice recent cumpărate și încercate am câteva produse ce nu le-aș mai cumpăra niciodată. Și nici nu le recomand nimănui… asta dacă mă întreabă cineva.

Tot văd online pe la colegele din blogosferă articole dedicate ofertelor de pe notino, așa că am zis să intru și eu pe site cu scopul de a comanda ceva. Chiar căutam produse ce să îmi completeze raftul cu frumuseţe. Și am ales câte un produs pentru fiecare zonă… după nevoile mele.

  • Fard de pleoape & Paletă multifuncțională
  • Mascara
  • Set de 3 lipgloss
  • Lac de unghii

Impresii despre aceste produse

Vreau să fiu destul de scurtă pe acest subiect și îți zic din start că ligloss-ul este groaznic. Are textura ciudată și după două încercări de purtare, mă usturau buzele. Lucru ce nu l-am pățit niciodată până acum.

Lipgloss-ul a fost unul ce a venit la pachet de 3 nuanțe și îl găsești aici.

Vreau doar să  îți mai arat ingredientele acestui pachet, restul rămâne la latitudinea ta.

ingrediente lip gloss be obsessed

Cu mascara în schimb este altă poveste!

Este mascara Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume și îmi place maxim. Greu îmi găsesc mascara ce să fie tolerată de ochi. Sunt multe produse de acest gen ce îmi crează disconfort sau chiar iritație a ochilor. Credeam că voi rămâne mereu cu Scandalash Melkior, dar măcar acum am opțiuni. Și chiar voi mai căuta să văd dacă mai sunt produse ce mi s-ar potrivi.

Mascara aceasta de la Catrice este simplă dar face treabă tare bună. Pe parte de volum este așa și așa, dar pe parte de alungire este spot on.

mascara catrice

Fard de pleoape + Paletă multifuncțională

NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow paletă cu 6 farduri de ochi este minunată!

Îmi plac mult nuanțele acestui mini-set de farduri, chiar dacă pe site par mai deschise decât în realitate. Vezi aici de ce zic asta.

Am încercat să le prezint în colajul de mai jos. Deși cred că pozele făcute direct în lumina soarelului nu au fost tocmai în avantajul produsului.

fard de pleoape 6 nyx

Paleta multifuncțională Makeup Revolution The Emily Edit The Needs este una un pic ciudățică.

Cred că aveam eu așteptări prea mari de la produs! Acum este la un preț de lichidare de stoc!

Fardurile de pleoape sunt destul de slabe ca intensitate a culorii. Adică nu au destul pigment în ele și trebuie insistat foarte mult pentru a prinde pe pleoapă. Partea bună a produsului este că nuanțele sunt exact cele prezentate pe site.

paleta emily

Lacul de unghii nici nu am apucat să-l pozez, căci mi l-a rezolvat prințesa mea. A ajuns la acetonă și a vrut să vadă ce se întâmplă dacă le combină. Și a mâzgălit aproape toată baia până mi-am dat seama că e prea liniște în casă.

Am apucat să îl foloses o dată și să văd că se comportă destul de bine. Și ca timp de uscare și ca rezistență. Cel comandat de mine este acesta!

De ce am comandat aceste produse și nu altele?

Sincer… pentru că împreună au avut un preț rezonabil, ce mi-l permit eu pentru această categorie de produse:  150,01 ron și a venit cam în 4 zile dacă mai țin eu bine minte.

Produse cosmetice recent cumpărate

Mi-a plăcut ce am găsit pe notino.ro, doar că trebuie să fiu mai atentă un pic la produse. Căci, la fel cum este și în alte domenii, ceea ce este ieftin este de o calitate ce poate fi pusă sub semnul întrebării (ca să nu zic direct că este de o calitate slabă).

Prefer ca de acum încolo să pun bani deoparte pentru acest gen de cumpărături și atunci când cumpăr să cumpăr produse de calitate. Acelea țin și mai mult timp, astfel că ”investiția” merită 🙂

A, era să uit de tenativa mea de poză în care să prezint o mică idee de machiaj simplu al ochilor cu aceste produse… chiar nu mă pricep la poze când vine vorba de propria persoană!

Cum ți se par aceste produse cosmetice recent cumpărate?

Ai vreo recomandare pentru mine?

8 Comments on “Produse cosmetice recent cumpărate”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.