Sunt bine cu mine. Poze, gânduri, campanie, experiențe

Mai întâi a fost ideea de a face o ședință foto împreună cu prietena mea Sofia Laza. Ne doream materiale foto surprinse de un profesionist pentru a-l atașa materialelor urcate de noi în mediul online. Apoi a venit gândul ”sunt bine cu mine”.

Pornind de la reținerile avute de Sofia în fața unei ședințe foto și de la nesiguranța mea în ceea ce privește aspectul meu fizic, ne-am dat seama că fiecare are momente în care putem zice ”sunt bine cu mine”!

Mie mi-a rămas și un material video în minte, creat de Maria Zvinca pe instagram, dedicat acestui concept. Un material aparte, în care implicarea mai multor persoane publice a ajutat la ducerea conceptului în caselor mai multor persoane. Sau cel  puțin în telefoanele celor ce le urmăresc pe instagram.

Asta îmi doresc și eu acum. Asta își dorește și Sofia, psiholog de profesie. Să aducem fraza ”sunt bine cu mine” în gândurile și pe buzele cât mai multor persoane.

De ce sunt bine cu mine acum?

Ohooo, vai cât am avut de tras ca să pot afirma asta cu toată convingerea mea.

Acum da, pot zice că sunt bine cu mine în cele mai multe zile ale unei săptămâni. Și asta fără a depune un efort considerabil în acest sens. Bineînțeles că sunt zile când mă îndoiesc de mine, dar le consider normale aceste zile. Atâta timp cât le găsesc nănașul și revin la o stare decentă emoțional.

Ca să răspund la întrebare:

 • pentru că mă iubesc mai mult ca înainte
 • pentru că mă accept cu adevărat așa cum sunt
 • pentru că refuz să mă încarc cu frustrările celor din jur și mă izolez din situații ce m-ar descuraja
 • pentru că doar eu sunt responsabilă de ceea accept/tolerez
 • pentru că am apelat la ajutor atunci când a fost cazul
 • pentru că am recunoscut când am greșit
 • pentru că mi-am asumat greșelile
 • pentru că îmi aleg greul care-mi aduce satisfacții pe termen lung – Alege-ți greul

Aceste gânduri le-am transmis fotografului nostru, Sorin Bara de la smartfoto.ro, le-am prezentat în mare câtorva prietene ce ne-au însoțit la ședință și le-am avut în minte atunci când am conceput calendarul postărilor din social media pe luna februarie.

Sunt bine cu mine – Campanie

Asta urmează pe social media. O campanie ce se va desfășura pe parcursul lunii februarie, în care vom posta de două ori pe săptămână, care sunt momentele în care suntem bine cu noi însoțite de poze din cadrul ședinței foto. Postările din social media vor fi însoțite de hastagul  #SuntBineCuMine

Urmând să centralizăm postările și impactul acestora asupra celor din comunitățile noastre într-un articol ce-l vom publica la început de martie 2021.

Atât eu cât și Sofia funcționăm foarte bine atunci când avem reguli, scop, calendar de urmat. De aceea ne-am legat atât de bine și ne completăm ideile avute.

Și, sperăm să dăm și o formă mai concretă campaniei, dar păstrăm suspansul asupra acestui aspect. Ca să vedem cum evoluează lucrurile și din punct de vedere al restricțiilor impuse de autorități în această perioadă. Și să vedem cum conectăm nevoia de vizibilitate a acceptării de sine cu nevoia de schimbare repede-acum a oamenilor.

Câteva poze de la ședința foto

sunt bine cu mine carmen alexa si sofia laza in natura cu prietenele discutii intr-o librarie book lover coffee break un an plin de povesti

Ce te-ar ajuta pe tine să ajungi în punctul în care să zici ”sunt bine cu mine”?

8 Comments on “Sunt bine cu mine. Poze, gânduri, campanie, experiențe”

 1. Un articol foarte bun, cu siguranță am prins ceva încredere în mine după ce l-am citit. Deși e destul de greu sa ai încredere în tine in ziua de azi.

  1. Alegerile ce au impact urias asupra noastre sunt cele mai greu de implementat. Dar stiu ca se poate! Pe dvs ce v-ar ajuta sa va focusati pe acest gand?

 2. Ce poze frumoase ai realizat,imi plac mult.Nu sunt bine cu mine deocamdata mai am de tras si de gandit ca sa ajung in punctul dorit.Pana atunci incerc sa supravietuiesc asa.Dar ma bucur pentru tine

  1. Multumesc pentru apreciere. Fotograful a facut o treaba de senzatie, bine, si noi suntem de senzatie : ))

   M-as bucura sa te pot ajuta sa ajungi cu un pas mai aproape de o stare de bine ce sa te inconjoare. De ce ai avea nevoie?

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.