Mulțumesc

În primă fază a fost postarea pe pagina de fb a blogului. Apoi a fost clipul filmat. Apoi au fost reacțiile. Acum este Mulțumesc !

Postarea este aceasta:

”Am obosit – fizic și psihic. Și aș avea muuulte soluții pentru a ieși din această stare (odihnă, pauză de la activități, delegare, ”evadare” etc.) …. dar m-am săturat și de graba de a schimba starea asta de oboseală….. știu că oboseala nu este nici plăcută, nici productivă, dar ea este…. nu vine singură…. sunt obosită. Punct.”

Postată în data de 26 noiembrie.

Clipul filmat este acesta: 

Postat în data de 28 noiembrie. 

Acum

Mulțumesc persoanelor care mi-au văzut starea și au cuprins-o atât de frumos. În special persoanele care mă ”cunosc” doar din mediul online și care au văzut mai mult decât credeam eu că se vede. Ca să  citez un exemplu: ” Mie din postări, îmi pare că te risipești in 1001 de direcții mici. Fa un pas înapoi, evaluează și, dacă eu cazul, (re)prioritizeaza.” 

Mulțumesc Alexandra Ioana : ”Ce pas important este acesta, când corpul îti transmite mesaje mai puțin plăcute, sa îl asculti. Apoi sa nu incerci sa te lupți cu starea aia… ci mai de graba sa o lasi sa fie…sa iti onorezi nevoia corpului si sa lași starea sa fie. Cheia este sa învățam sa decuplam emotiile neplacute de starea de pericol pe care o simteam de obicei…Sa putem să ne simțim triști/obosiți/furioși/obosiți ȘI, în același timp, in siguranță, asta e cu adevărat o super-putere. Mulțumim pentru reamintirea adusă prin aceasta postare!”

Mulțumesc M: ”Când am văzut ce ai postat legat de criza de râs avută la yoga îți mărturisesc că m-am gândit că următoarea noastră întâlnire va fi o provocare uriașă”. A și fost, pentru că  s-a lăsat cu plâns și nod puternic în gât. Iar M a reușit să mă ghideze cu răbdare și acceptare spre stări mai bune.

Mulțumesc T: ”Ciao, Carmen! Tocmai ți-am văzut postarea și m-am gândit sa-ți scriu. Fa-ți niște analize […] Acestea dau stare de oboseala. Dacă nu e nimic fiziologic (și Doamne da sa nu fie), renunța la ce nu e “musai” și odihnește-te. Cu prietenie!”  Un mesaj ce a venit pe meageria privată, de la o femeie faină cu care m-a întâlnit o singură dată și cu care am rămas într-o ”relație platonică alimentată de aprecierea reciprocă în mediul online!”

Mulțumesc D: Pentru toate conversațiile avute în aceste zile. Sunt sigură că ți-am împuiat capul, dar apreciez enorm că ai răbdare cu mine. Promit să fie și altfel când ne întâlnim în spațiul nostru comun.

Mulțumesc Bianca: „Buna Carmen, Tocmai am ascultat video-ul tau si am simtit nevoia sa iti scriu. Mi-ar face placere sa stam de vorba cand ai putin timp.. Iti las nr meu […] Te pup , o zi frumoasa! „Să știi că nici acum nu realizez ce s-a întâmplat și cum de s-a întâmplat, și mai ales cum de am avut deschiderea și încrederea de a vorbi  cu tine despre subiecte sensibile pentru mine. Mi-a prins enorm de bine conversația noastră.

Mulțumesc!

Și persoanei care m-a sunat pentru că-și făcea griji în primul rând pentru mine și apoi pentru că era îngrijorată ca nu cumva să fi obosit atât de tare încât să încheiem colaborarea : ))))

Și persoanelor care mi-au trimis un gând bun și simplu.

Și celor cu care am mai discutat despre frânturi ale stării prezentate de mine.

Și celor care nu s-a grăbit să mă ”salveze” și care au zis că-mi sunt alături și că mă  văd.

 

Azi, acum, atât!

 

alexa carmen multumesc

P.S.

De când am pus materiale în online am vorbit enorm de mult cu persoane din jurul meu…. enorm de mult …. atât de mult încât a început să mă doară gâtul de la vorbit ….. ca să vezi ironie! :)))

One Comment on “Mulțumesc”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.