2/52 Priveliștea de duminică dimineața

Să continue distracția… cu #PrivelisteaDeDuminicaDimineata … încă o dimineață de duminică în care am refuzat să stau în pat și să ies afară… de preferat făcând mișcare. Despre acest obicei am scris mai multe aici – 1/52 Priveliștea de duminică dimineața

Azi, iar cu alergare.

Grea alergarea săptămâna aceasta. Fiecare ieșire la alergat a fost grea. 3 ieșiri am avut, toate grele, dar toate de 5km fiecare și efort neobișnuit pentru mine în această perioadă. Eu zic că am uitat cum e să alerg când sunt sub 0° sau când e oleacă de zăpadă pe pista de alergare. Să țin mine – e greu! 

2/52 Priveliștea de duminică dimineața

Câteva poze, apoi dezvolt ideile avute în această dimineață.

În această dimineață am ales să alergăm pe malul Crișului Repede. Planul era să mergem pe deal iar, dar prea frig și prea obosite ne-am trezit. Da, că am avut și azi companie, Mihaela ținându-mi companie și fiind în același timp și motivație. Bine, am tras una de cealaltă la un moment dat, mai ales când ne-a ”lovit” vântul peste față și s-au activat instant ”secrețiile nazale” … : ))) … noroc că am prevăzut asta și mi–am pus și un pachet de batiste de hârtie cu mine.

Acuma dimineață m-am simțit ”țeapănă” în alergare, încordată, grea. Ca și cum aș avea greutăți legate de picioare și aș face un efort enorm să le ridic constant. Lucru care a dus și la o respirație alertă și senzația că rămân fără suflu. Până mi-am dat seama de asta, obișnuindu-mă cu frigul și vântul de afară, și am ajustat efortul, ritmul, gândurile.

În anul 2023 de cele mai multe ori în ieșirea de duminică dimineața a fost despre asta – eu cu mine și limitele mele. Cât aleg confortul, cât aleg provocare, cât aleg să îmi dau singură de lucru. Cel mai ușor este să nu fac nimic, să nu schimb nimic. Pentru că rău nu îmi este și probabil nici nu mi-ar fi dacă nu aș face nimic. DAR știu că poate fi mai bine de atât. Pe termen mediu și lung eu pot fi mai bine dacă acum aleg să fac mai bine … chiar dacă am impresia că acum îmi este mai greu.

MEREU  am acest citat la îndemână:

”Prețul obiceiurilor bune este plătit în prezent. Prețul obiceiurilor negative va fi plătit în viitor.”

Trezitul de dimineață

Acesta este obiceiul care cel puțin duminica dimineață încă nu se potrivește… în cursul săptămânii find școala motivul trezirii de dimineață, în weekend de cele mai multe ori îmi dă cu virgulă. CEEA ce știu sigur este că DUPĂ fiecare ieșire senzația este WOW!

Să fie cu inspirație!

P.S. – alergarea dimineața, pe zăpadă și frig –

 

 

One Comment on “2/52 Priveliștea de duminică dimineața”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.