14/52 Priveliștea de duminică dimineața

Greu este puțin spus când mă gândesc la energia care o aveam pentru această duminică dimineața. Nu sunt deloc în apele mele în ultimele zile și se fac 2 săptămâni de când nu am ieșit la alergat. Și m-am întâlnit aseară cu Miha în scara blocului și cu jumate de gură am stabilit ca în această dimineața să ne întâlnim și să ieșim la alergat ….. apoi ce o ieși o ieși.  Sunt într-o stare cu totul nouă pentru mine și alergarea de azi a fost cu o încărcătură cu totul nouă pentru mine – voi scrie mai multe la momentul potrivit.

Surpriza acestei dimineți a fost în felul următor.

Mai întâi a fost asta…

5 km de alergare fără oprire, într-un ritm decent, fără să-mi pierd suflul.




Apoi au fost minutele de așteptare din fața cafenelei, alături de Miha, la o șuetă de suflet, care mi-au adus și asta…

În aceste zile cireșii japonezi din centrul orașului sunt o atracție de bifat. Și am găsit momentul numai bun ca să le facem poze și să ne facem poze cu ei – noi după alergare : ))) se vede că trebuie să ne vopsim, nu?!

Oradea chiar este de poveste cu astfel de peisaje fabuloase. Norocul nostru că la ora 9 nu erau încă oameni prin zonă și ne-am bucurat în voie de delicatețea acestor flori și a peisajului urban care vine la pachet.

Dar mai este!

După alergare….

După pozele cu cireșii japonezi…

A mai fost și asta…..

O plimbare lejeră până acasă, care ne-a adus și astfel de priveliște…

O broască țestoasă pe Crișul Repede.

Priveliștea de duminică dimineața a fost azi o sursă de energie și inspirație, deoarece am ieșit și la amiază cu copiii în centrul orașului pentru a vedea cireșii japonezi, dar și pentru a admira în voie malul Crișului Repede și alte frumuseți urbane de care eu personal nu mă mai satur.

Mulțumesc Miha pentru ziua de azi!

One Comment on “14/52 Priveliștea de duminică dimineața”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.