De ce scriu ?!


Nici eu nu ştiu de multe ori, răspunsul la această întrebare. Dar continui să o fac.

În luna februarie 2015, am început să scriu public. Nu că aş scrie şi în privat, sau alt gen de scrieri, dar nu mă vedeam făcând acest lucru.blogging-inside

Cum a început totul?

Din discuţiile avute cu mai multe cunoştinţe, majoritatea mămici, am constatat că nu sunt singura care, după ce trec cei doi ani de concediu de creştere a copilului, ar vrea să stea acasă şi să-şi crească copilul. Bine această tendinţă este de multe ori exagerată , şi se manifestă prin îngrădirea contactului dintre copil şi societate. Care oricum va avea loc, mai devreme sau mai târziu.

Nu a fost cazul meu. Cu primul copil, am mers la muncă, şi am renunţat după 8 luni, fiindcă sănătatea copilului a fost mai importantă. Şi îl scoteam de la grădiniţă la prânz.

Dar după ce am născut-o pe fetiţă, mi-a fost şi mai greu. Şi încă îmi este. Fiindcă în luna mai face 2 ani, şi ar trebuii să încep să-mi caut de lucru.

Şi cum internetul este mare şi tare ( 😛 ) am dat o căutare pe Google, cu „loc de muncă de acasă”. Astfel am dat peste un pachet , care-ti promite câştiguri nu imediate, dar care nu-ţi oferă detalii foarte amănuţite despre ce ar fi vorba. Şi oricât aş fi căutat nu găseam decât testimoniale despre pachet , care-l lăudau.

Am ezitat câteva zile, pînă să mi-l comand, dat l-am comandat.

Şi aşa a început aventura mea în marketing afiliat. Şi aventura în lumea blogurilor.

Aventură care pe lîngă unele câştiguri financiare, mi-a adus mult mai multă încredere în abilităţile mele.

Ce scriu ?

Scriu ceea ce văd, ceea ce aud, ceea ce ştiu. Cam toate articolele de pe acest blog sunt din experienţă proprie. Şi deşi aş vrea să scriu mai mult, mai multe, şi mai des, NU REUŞESC.

Timpul este prea mic, în comparaţie cu ceea ce aş vrea să fac. Ideile sunt prea multe, şi prea descentralizate.

Încă nu am scris strict publicitar, adică nu am făcut o reclamă la un produs, sau o companie, în urma unui contract de sponsorizare sau contra-cost. Dar sper să ajung şi acolo. Nu sunt naivă să refuz, dar triez. Nu  aş accepta orice. Din cauza principiilor mele.

images

Am participat la diferite concursuri de creaţie  şi unele s-au dovedit a fi foarte foarte frumoase. Cu teme, cu deadline, cu premii, cu jurizări , cu suport din partea organizatorilor şi celorlalţi participanţi. Şi a fost frumos.

Este frumos şi fără concursuri, sau deadline. Este frumos să fii citit , să fii apreciat.

Şi cel mai important este frumos să vezi că ajuţi. Cum ajut?

Prin expunerea situaţiilor prin care am trecut, prin expunerea rezultatelor obţinute, metode folosite, impresii după ce a trecut această experienţă.

Este frumos când vezi statisticile în creştere, când vezi aprecieri ale altor persoane cu vechime şi experienţă în blogging.

Şi până acum nu am primit plângeri asupra activităţii mele pe blog. Mă pot ocupa de copii, mă sfătuiesc şi cu alte persoane prin intermediul blogului, şi uneori mai câştig şi nişte bănuţi sau premii.

Aşa că, de ce să nu scriu ?! 😛

18 gânduri despre “De ce scriu ?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s