Schiţa unui an trăit de un blogger. De mine

ceasuri de calitate

Scriu, şterg, scriu, şterg….

Nu ştiam cum să încep acest articol. Dacă să-l scriu sau nu. Acum, asta a ieşit.

Schiţa unui an trăit de un blogger este de fapt un jurnal mai scurt şi mai la subiect a ceea ce a fost în anul 2017 pe partea de blogăreală. Adică cum m-am manifestat eu pe blog şi ce mi-a adus aceasta manifestare 😛

Şi în loc să mă gândesc la începutul anului, să încerc cumva să îmi notez evenimentele importante ale lunii, mă trezesc acum, la început de an nou, chinuindu-mă să regăsesc momentele primelor luni din anul ce a trecut. Le găsesc eu cumva şi le aştern aici.

Rezumat pentru fiecare lună. Câteva poze. Câteva linkuri către cele mai apreciate articole ale fiecărei luni.

Apreciate de voi, căci eu le apreciez pe toate, doar eu le-am scris 😉

Ianuarie 2017

Pregătită de schimbare!

Am trecut de la planul gratuit oferit de wordpress, la planul personal. Adică, am scăpat de extensia .wordpress.com din denumirea blogului 😉

Am lucrat totă luna ianuarie la aspectul blogului, la noi categorii, la poze, la aranjat în pagină, la editat articole vechi…. a fost o nebunie!

Dar între timp am mai şi scris articole faine. Statisticile îmi arată 31 la număr, dar cred că acolo au intrat şi paginile noi create. Nu am avut timp de aşa multe articole.

Cele mai căutate fiind Tort din salam de biscuiţi şi Machiaj de mămică.

Februarie 2017

Este luna aniversară a blogului. Am reuşit să public 10 articole, aşa treabă am avut. 😉

Am avut un concurs aniversar cu ocazia a 2 ani de activitate în lumea bloggingului.

Am început să citesc cărţi, muuuuuult mai multe. Şi am început să le public recenziile pe blog.  Miercuri respirăm-Romanul mămicii moderne

Apoi am încercat să renunţ la prostul obicei de a sta cât mai mult pe telefon. Mi-am dezinstalat FB-ul şi wordpress-ul de pe telefon, şi nu mai am de gând le recuperez 😛 Instagram a revenit, cu messenger mă distrez când şi când. Telefonul fără aplicaţii

Am gătit mult şi am scris pe blog reţetele. Şi am început să acord mai mare atenţie femeii ce se ascundea în spatele jobului de mamă. De aceea produsele cosmetice au primit tot mai multă atenţie din partea mea.

Martie 2017

O lună plină de creativitate. O lună în care s-au aşternut pe blog 15 noi, din domenii fel şi chip.

Având câteva articole minunate dedicate colaborărilor din sfera handmade, aceasta a fost luna în care am redescoperit dragostea către produse lucrate cu migală.

Primul şi cel care mi-a deschis apetitul fiind acesta Cum să păcălim timpul.

Apoi iar articole dedicate preparatelor culinare 😉

Este o lună mai ciudată, în care ar trebui să ai deja conturat planul pentru anul în curs, dar eu eram în plop şi plopul online…..

Si pregătire pentru primavară!

Aprilie 2017

Am dat iar de cărţi.

Am citit una care m-a urmărit ceva timp până când să mă hotărăsc să o cumpăr. Nu mi-a părut răi, este o carte chiar bună. Îmi plac genul cărţilor care redau parte din viaţa unui om sau care se pot regăsi cu uşurinţă în viaţa de zi cu zi.

Apoi am intrat în lumea Digital Parents Talks. Şi de acolo au venit cele mai frumoase lucruri ce ţin de blog în acest minunat an ce se încheie 😉 Veţi vedea în lunile ce urmează cum s-au concretizat mare parte din aceste planuri.

Bineînţeles că cele mai apreciate articole ale acestei luni au aparţinut domeniului culinar: Prăjitura Tăvălită  şi Tartă cu lămâie şi bezea.

Să nu ziceţi nimănui că în această lună abia am reuşit să public 8 articole noi!

Mai 2017

A fost incredibil de agitată şi frumoasă această lună!

Pe lângă agitaţia din viaţa personală, cu aniversări, nunţi, ieşiri, am avut parte şi de surprize frumoase ce ţin de blogăreală.

Astfel că, în această lună am aflat că am fost selectată să fac parte din campania Centrului Comercial Auchan, #BucurieImpreuna. Această colaborare mi-a oferit multe lucruri şi momente nesperate de mine. Campanie în care am intrat via Digital Parents Talk 😉

Am avut escapadă de weekend, Unde fugi în weekend?

Am avut revelaţii pe blog din sfera parentingului: E greu să fii mamă!

Şi abia am reuşit să adun 10 articole noi pe blog. Mie mi se pare puţine comparativ cu ceea ce reuşesc să am acum.

Iunie 2017

Am ajuns la jumatea anului, am ajuns în perioada în care începe vacanţa copiilor şi eu ar fi trebuit să iau vacanţă de la mediul online.

În schimb, am reuşit să public 12 articole noi, am reuşit să adun energie bună în jurul meu.

Am reuşit un articol în colaborare un om priceput în ale paioanelor 😉 Provocare creativă: Poţi să-ţi faci un Papion Feminin?

Am reuşit să adun iar câteva preparate culinare şi să le aştern pe blog.

Dar, de departe, cel mai memorabil moment este cel din prima zi de vacanţă. Nici acum nu reuşesc să absorb toate cele ce s-au întâmplat. Şi nici nu vreau să mă gândesc la cum ar fi fost dacă…….. Amintiri din prima zi de vacanţă

Iulie 2017

Încă o lună plină şi frumoasă!

17 articole noi au ajuns pe blog. Mai ales că am avut atâtea de spus 😉

A fost luna în care am avut campania concurs #citescadndefemeie.

A fost luna în care am fost în concediu la minunata noastră Mare Neagră. Am vizitat şi am venit cu Păreri despre Delfinariul din Constanţa.

Am testat şi produse cosmetice marca Melkior. Şi clar am rămas mare fană a rujului mat!

Dar, cărţile m-au ajuns din urmă. Şi mi-au căzut cu tronc Cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand.Şi acum le-aş reciti. Atât de dragi îmi sunt.

De asemenea am avut şi articole mai surprinzătoare, dedicate vieţii. Unele scăpări d-ale mele.

August 2017

Luna în care am avut prima şedinţă foto din campania avută cu Centrul Comercial Auchan. Iar rezultatele/pozele de la acea şedinţă se văd în articolul Alegerile mele pentru un dormitor perfect.

Luna în care am înnebunit lumea cu smoothie-urile mele. Mai ales pe Instagram. Loc unde am întâlnit şi am format un mic grup de #beautybloggers. Îmi sunt tare dragi acele doamne 😉

Luna în care am avut ocazia să testez produsule de la GrennLab Cosmetics. Pe care le apreciez şi acum.

Luna în care am reuşit să „fur” Reţeta soacrei pentru cornuleţe fragede. Şi acum sunt la mare căutare aceste cornuleţe.

Luna în care m-am întâlnit cu un om fain. Au fost două întâlniri care mi-au oferit energie şi multă relaxare. Debi va fi mereu sora mea 😉

Luna în care am luat şi o pauză neaşteptată! Sfârşitul de lună m-a adus în aşa hal, că a trebuit să iau o Pauză, regrupare, înapoi la treabă.

Mi-am revenit, nu-i nici un stres. Dar am luat măsuri, ca acele momente să nu se mai repete!

Septembrie 2017

O lună care încă nu mă lasă să mă odihnesc.

O lună în care toate le-am lăsat să se aşeze de la sine.

O lună în care am avut pentru prima dată ocazia să mă ocup de blog pe timpul zilei. De atunci am uitat ce înseamnă să lucrezi doar noaptea!

O lună în care acel #weekendinbucuresti mă alimentează cu lucruri faine! Cu emoţii nemaitrăite.

A fost weekendul meu de relaxare, chiar dacă am făcut o grămadă de lucruri noi, obositoare!  A fost WOW!

Primul zbor cu avionul a venit ca urmare a acestei escapade.

Am participat şi la întâlnirea Digital Parents Talks- ediţie aniversară.

Şi am reuşit ca să fac şi a doua şedinţă foto din cadrul campanie avută cu Centrul Comercial Auchan.

Luna Septembrie a fost luna mea!

Octombrie 2017

În această lună a început nebunia cu mutarea şi ajustarea blogului.

Dar, până să ajung la sfârşitul lunii, moment în care am început munca, am publicat articolul cu şedinţa foto din Aushopping Oradea, Frumoasă indiferent de sezon.

Am avut o caloborare cu salonul de înfrumuseţare Nomasvello. Am făcut iar un lucru ce nu-l mai făcusem până atunci.

Am publicat pe blog articolul dedicat campaniei #mămicidigitale, avută tot cu Centrul Comercial Auchan. Cum să ai o şedinţă foto reuşită.

Şi am avut un articol cu un desert simplu, dar care a prins foarte bine la cititori. Atât de bine, încât am primit şi poze. Pe care le-am adăugat evident în articol. Crumble cu mere.

O lună în care am început să mă gândesc mai serios la ce presupune activitatea unui blogger. De aceea am şi acţionat mai prudent în unele situaţii.

Apoi am hotărât să fac trecerea definitivă la următorul nivel în ceea ce priveşte blogul!

Noiembrie 2017

În această lună am recuperat toate nopţile acelea care ziceam că nu le-am mai pierdut lucrând pe blog.

Fiindcă mutarea blogului în loc nou nu a mers cum trebuia, a trebuit să bibilesc fiecare articol avut! Am avut ce lucra, dar am tras tare!

Am avut şi momente frumoase!

Unul din ele fiind cauzat de întâlnirea cu Ioana Chicet Macoveiciuc. Ea a venit la Oradea să-şi lanseze cartea, eu abia am aşteptat să-mi iau revanşa pentru ceea ce am făcut la Bucureşti. Sau mai bine zis, ce nu am făcut. Apoi am scris despre întâlnire, aici Lansare de carte cu bonus emoţional.

La acea întâlnire am mers pregătită şi am venit şi cu o nouă colaborare. Una care îmi aduce mari satisfacţii şi-mi oferă cele mai reuşite şi frumoase emoţii. „Jucării vorbăreţe” va fi prezent tot mai des pe blog, având produse de care nici eu, nici copii nu ne mai săturăm. Aci este prima apariţie a lor Idei de cadouri pentru serbarea de la grădiniţă.

Şi, a venit într-un final şi articolul în care anunţam modificările aduse blogului. Blogul cu haine noi.

Decembrie 2017

Credeţi că am terminat?

Abia acum mă încălzesc, pentru un an plin!

În luna decembrie am avut o şedinţă foto foarte frumoasă în Aushopping Oradea. Nu mă satur de acest statut 😉 Ceea ce am făcut şi ce am aşternut pe blog, se vede aici Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă.

Am avut apoi onoarea de a fi invitat special al unui eveniment minunat, organizat de Jucării Vorbăreţe.

Eveniment unde mi-am redescoperit calmul. Mai ales fiind cu doi copii prezenţi la întâlnire. Aşa a fost să fie. 😉 Dar a fost bine! Şi am venit acasă doar cu emoţii constructive, care s-au concretizat într-un articol minunat! Cu emoţiile nu-i de joacă

Ultimul articol al anului 2017! Am făcut şi eu fursecuri crăpate cu ciocolată

Bucătăreala şi bloggingul se înţeleg tare bine!

 

Planuri pentru 2018?

Nu îmi fac! Nu îmi mai plac planurile!

Prefer să las viaţa să se prezinte în ce formă vrea, iar eu să mă adaptez din mers. Este mai bine aşa 😉

Dacă aţi ajuns până aici, vreau să vă întreb:

Cum vi se pare acest an trăit de un blogger?

14 Comments on “Schiţa unui an trăit de un blogger. De mine”

 1. Ai avut un an super, zic eu! Si mie imi esti tare draga si sper sa ne intalnim si fata in fata intr-o zi. Dai din ce in ce mai bine in poze 😀

 2. Se pare că 2017 a fost un an frumos şi plin de realizări pentru tine. Sper ca noul an să fie şi mai frumos şi prosper. An nou fericit :*

  1. A fost frumos! Şi anul cel nou va fi cum va dori el… nu imi place sa fac planuri ssau să-mi setez ateptări. Las totul să vină cum vrea. Un an nou plin bucurie îţi doresc!

 3. Wow, ce supar an! Ma bucur foarte mult ca ai reusit sa asterni si pe foaia digitala reusitele tale. Asa ne mai dai si noua un pic de curaj, ca se poate.

  Cum a fost anul meu? Selectii dintr-un articol scris pe aceasta tema:

  Prima dată când am dus copilul la grădiniță și a stat departe de mine mai mult de o oră. Am respirat, zi de zi, încet încet. A fost bine, după vreo 2 luni.

  Prima dată când m-am dus la o conferință importantă în calitate de blogger.

  Prima dată când mi-am făcut curaj și am scos un pic blogul în lume.

  Prima dată când am dat un premiu unui cititor.
  Exemple sunt multe. Nu are rost sa iti umplu spatiul de comentarii.

  1. Pas cu pas, toate se aseaza cum trebuie. Ma bucur ca faci acesti pasi, pentru a ajunge unde iti doresti tu.
   Mi-a prins bine sa astern aceasta schita, vazand cate am facut si realizat am ramas surprinsa. Parca nu tineam minte atatea <3
   Hai sa ne fie bine in noul an!

 4. Ce an minunat ai avut! Ala ar trebui să fie viața nu doar a unui blogger, ci a oricui. Plină de activitate și de culoare, de prieteni, de familie, de frumos.
  Și septembrie a fost luna ta și a mea! Că doar ne cunoscurăm și live, nu? :))
  Te pup și te îmbrățișez și îți doresc să îți aducă anul ăsta tot ce nu ai reușit să faci anul trecut și mult peste!
  kiss

  1. Multumesc draga mea pentru toate gandurile si vorbele minunate. Am scris aici doar despre activitatea ca si blogger. De ma apucam sa scriu despre viata personala, se punea de un mic roman <3
   Sper ca in acest an sa ne vedem mai des!

 5. Ai avut un an plin…de emotii, de schimbari si de lucruri noi. Ceea ce este super! Asa reusesti sa te descoperi, poate chiar sa iti depasesti limitele ! felicitari!
  Un an frumos cu surprize placute sa ai! Te pup!

  1. Multumesc Loredana! Anul ce a trecut m-a surprins placut de cele mai multe ori. Sper sa ne fie bine in anul ce a inceput. Nu imi place sa imi fac planuri sau comparatii 😛
   Te pup!

 6. Un an plin ai avut. Să-ţi fie şi cel nou mai darnic, mai multe împliniri să-ţi aducă şi tu să fii mereu cu zâmbetul pe buze!
  La mulţi ani!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.