Dermatita atopică și tratamentul ce a funcționat la băiat

Dermatita atopică. Pe acest subiect voi fi foarte scurtă.

Sunt convinsă de faptul că te-ai săturat să tot citeşti de sute de creme, geluri sau tratamente revoluţionare. Eu îţi voi scrie doar ce şi cum am avut eu și băiatul meu de-a face cu dermatita atopică.

Cauzele sunt necunoscute.

 Fiindcă este o afecţiune la nivelul pielii care poate avea diferite cauze. De la pacient la pacient.

Deci nu mă bag să-ţi dau sfaturi sau indicaţii referitoare la cauze. Dar pot să te asigur că stabilirea diagnosticului este o procedură simplă, după ce medicul specialist a eliminat alte cauze posibile pentru ”erupția„ de pe piele.

Tratamentele sunt şi mai şi.

Şi cum afecţiunea s-a manifestat asupra băiatului, care avea atunci trei ani, am încercat şi la mai mulţi doctori şi mai multe tratamente. Nici unul nu a funcţionat.

Şi am ajuns la concluzia că i-au şi făcut rău. Deoarece cremele i-au scăzut imunitatea, fiindcă erau toate pe bază de cortizon şi s-a trezit băiatul cu mai multe tipuri de infecţii respiratorii.

Alinarea a venit din natură

La copilul meu a funcţionat compresele locale şi băiţele cu ceai din flori de fân. Pe o perioadă de cel puţin două săptămâni.

Te sfătuiesc să nu mai cauţi pe net poze cu aceste afecţiuni. Fiindcă multe sunt şocante şi nu te ajută. Nu cred că acele poze reflectă adevărul.

Copilul meu a avut parte de două episoade de manifestare a acestei afecţiuni şi de fiecare dată a trecut cu ceaiul de flori de fân.

Şi  am aflat de această posibilitate de tratament dintr-un ziar cu rubrică de sănătate. Încercasem de toate, aşa că acest tratament nu avea cum să ne facă rău.

Încearcă şi tu, poate funcţionează !

Nu uita de doctor

Chiar dacă tratamentele sunt disponibile oricui, un consult la medic de specialitate este obligatoriu. Acesta poate stabili mult mai bine decât noi cauzele, iar diagnosticul îi aparţine.

Da, încrederea în doctori a scăzut mult, dar nu toţi sunt la fel. Sunt şi oameni care merită tot respectul. Dar, sunt oameni în cele din urmă.

Nimeni nu le ştie pe toate!!!! Alinarea din natura este de preferat in loc de cea din laboratoare.

Aţi auzit de dermatita atopică?

Ştiţi și de alte tratamente naturiste eficiente?

7 Comments on “Dermatita atopică și tratamentul ce a funcționat la băiat”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.