Truc de menţinere în formă

Ai reuşit performanţa de a da jos câteva kilograme? Consideri că eşti la greutatea ideală şi vrei să te menţii acolo?

Bravo ţie!

Cum ai reuşit?

Eu mă chinui de ceva vreme şi tot nu-s mulţumită de rezultate. Însă m-am gândit la un truc.

Truc care pentru mine va funcţiona ca impuls pentru dat jos câteva kilograme, iar pentru cei care au răspuns pozitiv la întrebările de mai sus, ca un truc de menţinere a greutăţii. Sau de a fi în formă mereu.

Monitorizare cu ajutorul telefoanelor inteligente şi a brăţării fitness.

Ce? Nu ţi se pare normal?! Nu crezi că am ajuns în acel punct în care tehnologia ne poate ajuta să facem mişcare, nu doar să ne ţină ocupaţi?!

Ei, iete că da.

Una bucată telefon Samsung Galaxy A5 (primit cadou recent, de la soţior cu ocazia aniversării a 7 ani de căsnicie) şi una bucată Brăţară fitness.

De ce ai nevoie de ambele produse?

Ca să le poţi folosi la potenţialul lor maxim. Telefonul nu-i musai să fie acelaşi, brăţara fiind compatibilă cu orice dispozitiv cu sistem de operare IOS & Android.

Ce face această brăţară?

menţinere în formă

Cu ajutorul aplicaţiei instalate pe telefon şi conectarea prin bluetooth la brăţară reuşeşti să vezi câte ore ai dormit, câţi kilometri şi paşi ai făcut, precum și câte calorii ai ars.

Are şi o funcţie de vibrare silenţioasă care te trezeşte dimineaţa, după ce ai pus alarma seara.

Aş vrea să cred că cele două produse mă vor ajuta, dar în cele din urmă am cei mai buni „antrenori” din lume: 2 copii plini de energie!

Nu mă poartă nimeni cum o fac ei. Buba este că nu se vede pe mine ca atunci când am frecventat orele de aerobic sau fitness la sală. Sau când am ţinut un regim.

Dar presim că, după ce învaţă ei să meargă cu bicicleta( fără roţi ajutătoare) sau rolele, mami va prinde drag de aceste noi produse. De voie de nevoie 😛

Am următoarea întrebare pentru voi:

E greu cu slăbitul sau cu această menţinere în formă?

Sau, începutul este greu?

4 Comments on “Truc de menţinere în formă”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.