Petrecerea părinţilor


Hai că aţi auzit-o şi pe asta, nu?

Parcă erau doar petreceri înainte de a avea prunci şi petrecerile pruncilor, dar iete că am găsit-o şi p-asta.

Sunt printre fericiţii posesori de copchii şi deşi sunt lumina ochilor mei, sunt şi eu om. Care mai simte nevoia de o pauză, uneori. Nu mereu. O pauză d-aia, în care să pot sta şi eu la masă, fără să sară cineva pe mine sau să fug să aplanez discuţii între copii.

Am pentru voi 5 lucruri de urmat pentru o petrecere reuşită a părinţilor. Te asigur că dacă urmezi aceşti paşi, vei fi eroina prietenilor cu prunci. Te vor căuta de fiecare dată când vor dori o evadare. Citeşte şi te minunează. 😛

party_cocktails1

1, GĂSEŞTE BONĂ PENTRU COPILUL TĂU

Nu ar mai fi petrecerea părinţilor dacă ar alerga pruncii printre picioare lor. Nu că ar deranja, dar măcar o dată la trei luni, se poate să-i laşi de lângă tine. Ai grijă ca bona să fie o bunică sau mătuşă de treabă, ca în cazul în care vii „veselă” de la petrecere să nu-ţi auzi reproşuri. 😛

2, LOCAŢIA CONTEAZĂ

Prin locaruri tot ai fost, prin cluburi nu-şi găseşti locul. Aşa că, găseşte vreun prieten sau rudă care să aibă o amplasare de genul celei de mai jos.

petrecere-in-aer-liber-06

Îmi vine să caut şi eu, doar văzând această poză, şi ştiind de când nu am ieşit doar eu cu prietenii. Voi nu?

3, INVITAŢII

Stabileşte cu cine vrei să te petreci.

Sună ciudat, dar nu cred că ai vrea să-ţi amesteci prietenii sau vecinii, cu şefi sau colegi. Sunt două cercuri sociale diferite şi fiecare are stilul său. Fiecare are alte aşteptări de la petrecerea pe care o organizezi. Plus că, nu recomand ca numărul acestora să depăşească 10 persoane. Deja e prea mult pentru o petrecere a părinţilor.

Deşi nu este o regulă generală, majoritatea persoanelor se încadrează în una din cele două categorii de consumatori: de bere rece şi de tărie cu cuburi de gheaţă. 😛

4, ALCOOL DE CALITATE

Indiferent de ceea ce cumperi, ai grijă să fie de calitate. Că e tărie, că e bere, nu fă rabat de calitate. Preţul nu ar trebuii să fie o problemă.

Plus, de când s-a lansat noul Ballantine’s Brasil, nu cred că vei mai cumpăra bere prea curând. Are aroma de lime  adăugată clasicului gust.

Lansarea de produs beneficiază de o campanie de promovare la finalul căreia poţi câştiga 2 excursii a 4 persoane fiecare (câștigatorul plus 3 prieteni) în Scoția, la distileria Ballantine’s, Glenburgie, din orașul Dumbarton, situată în regiunea Speyside.

Vei trece la nivelul coktailurilor. 😉 Shoturi ca în studenţie 😛

5, MÂNCARE

Pornind de la cele enumerate mai sus şi fiind la grătar, poţi opta pentru mici şi grătare sau frigărui şi legume.

Am făcut o reprezentare utilă mai jos.

Cine consumă tărie/coktail/shot va aprecia frigărui şi legume, şi va fi o petrecere între „il capo di amigos”.

Cine consumă bere, sigur va aprecia micii şi grătarele şi va fi o petrecere între hoveri 😛 Unde se vor măsura burţi de bere sau de tătici, cum li se mai zice mai nou.

Orice ai alege, ai grijă să te simţi şi tu bine. Nu uita că de multe ori, organizatorul nu apucă să bage în gură nimic. Nu fii unul dintre acei organizatori.

petrecere

9 gânduri despre “Petrecerea părinţilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s