Croială de licean


Una bucată adolescent care a început liceul, adunată cu mai multe bucăţi liceeni care se vor a fi modele pentru boboci, rezultă o mare de liceeni, plini de impresii.

Şi dacă ai zice că vor să impresioneze prin note bune sau gândire sănătoasă, dar nu. Care iese mai tare în evidenţă prin comportament, atitudine şi vestimentaţie, acela e luat ca şi model de copiat. Ca şi „icon” pentru ceilalţi. Dacă mai este şi bun la învăţătură, atunci e bune de avut prin preajmă.

35952638

Mă voi adresa domnişoarelor în devenire, care frecventează liceul şi care vor să impresioneze. Care caută să îmbrace frumos atât fizicul, cât şi psihicul.

Girls luaţi exemplu de mai sus. Poza este una reuşită.

Modelele sunt decente, atitudine corespunzătoare, vestimentaţia „on trend”, nasturii un pic s-au prea desfăcut, dar sunt convinsă că se poate remedia situaţia. Nu căutaţi să fiţi  provocatoare. Nu se pretează pentru nişte domnişoare care merg la liceu. Liceul stă la baza formării voastre ca şi femei. Aşa că luaţi-o încet şi cu grijă.

Denim este mereu la modă.

O fustă de blugi cu o cămaşă din acelaşi material, este un outfit pentru o domnişoară care porneşte pe un drum bun, cel puţin pe partea de fashion.

O rochie jeans asortată cu o pereche de cizme cowboy, este o ţinută decentă. Ţinută care avantajează majoritatea tipurilor de fizic.

O pereche de pantaloni simpli, un tricou simplu şi o pereche de tenişi, poate fi o alegere bună. Nu trebuie să fii împopoţonată ca să impresionezi.

O pereche de blugi evazaţi cu un body simplu şi negru, accesorii cu gust, şi ai parte de o ţinută bună de copiat de alte domnişoare.

Acestea sunt doar câteva din ţinutele care pot să te ajute să impresionezi. Sau măcar să faci o figură bună. Iar dacă păstrezi acest stil, dar îl updatezi din mers, nu vei avea probleme de adaptare la croiala liceului.

Deşi Denim este la modă, singurul lucru care s-a modificat în timp, este modul în care se poartă acest material.

shutterstock_394257706

Acum dacă mergi în magazin şi cauţi o pereche de boyfriend, sigur vei găsi una care să-ţi fie pe plac. Nu vei găsi una bucată boyfriend care să corespundă croiului tău, dar vei găsi o pereche de pantaloni potriviţi.

În anii 2000, conta mult cum te prezentai la început de liceu. La fel cum contează şi azi, dar acum ai ocazia să-ţi cunoşti viitori colegi, online. Să vezi ce se poartă, care-i stilul care face furori sau care-i stilul care-ţi asigură o intrare decentă în elita liceului. Ai ocazia să vezi un preview al noului capitol, să verifici „croiala „, să simţi pulsul liceului.

Liceul pentru mine a însemnat o nebunie vestimentară. Aveam propriul croi, dar rămâneam în limite. Pantalonii de blugi erau un must have. Indiferent daca erau negri sau albaştri, aceştia trebuiau să vină bine. Să mă ajute să scot în evidenţă stilul meu. Să eman încredere şi atitudine. Cu  vestimentaţia potrivită, şi cea mai timidă fată devine un model pentru alte persoane.

Cum ziceam, nu conta culoarea. Fiindcă se mai putea modifica. Cu ajutorul clorului, clar. Iată şi un exemplu de fotografie cu modelul rezultat din spălarea blugilor cu clor:

461899_256884301064364_2041127322_o

Aşa arătau cei mai cool blugi din liceu. Cu pete, mereu alte modele, mereu alţi blugi distruşi, mereu promisiuni de la părinţi că nu mai cumpără nici o pereche dacă nu mă potolesc.

M-am potolit abia atunci când am fost pe banii mei şi am început să-mi cumpăr modelele dorite de blugi 😛 Fără restricţii.

Concluzia mea: Fiţi trendy, dar cu atitudine!


SuperBlog 2016, păzea că vin!

Sursa foto: blog.answear.ro / answear.ro /  arhiva personală

4 gânduri despre “Croială de licean

  1. Daca as vedea fete ca si modelele din poza, as mai face o data ceva forma de invatamant. La liceu nu ma mai primesc, dar la facultate sigur as gasi ceva bun de facut. Fain articol, faine vremuri fura in vremea mea, cu blugi, mai ales cu geaca de blugi. Si acum o am, o dau pruncului dupa ce mai creste!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Pingback: SuperBlog | Proba 14. Denim, te iubim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s