Accesorii și bijuterii tematice

Aș vrea să fim la fel de atente la ceea ce transmitem pe tot parcursul anului. La ceea ce transmitem prin ținuta aleasă atunci când mergem undeva, când participăm la un eveniment sau când mergem la cumpărăturile săptămânale din hypermaketul din apropiere.

Da da, sunt genul de persoană care de multe ori merge pe principiul ”sunt cine sunt, nu cine mă îmbrac”. Adică, degeaba sunt fancy la un eveniment, daca peste două zile nu mai mă recunoaște lumea pe stradă. Alegând zona casual pentru acțiunile ce intră în rutina zilnică.

Și hop acum cu un articol dedicat unor accesorii și bijuterii tematice!

Mă simt ca femeia ce își descoperă puterea de a alege pentru ea. Ca femeia ce își permite să se gândească la ceea ce i-ar place ei să poarte. Ceva mic, dar care care să zică multe :)))

Sunt una dintre femeile ce și-a dedicat ultimii ani achizițiilor de pamperși, hăinuțe de copii, jucării și jocuri. Femeie ce acum își regăsește dragostea de sine și în acele mici detalii ce fac diferența, în accesorii sau bijuterii tematice.

Mă simt răsfățată!

Atunci când primești astfel de atenții, nu cred că te poți simți altfel!

Intră și tu un pic pe site-ul chicbijoux

Și zi-mi că nu sunt superbe produsele ce le-ai găsit!!!

La fel m-am simțit și eu când am fost contactată de reprezentanții site-ului pentru o coloborare. (vezi aici mai multe detalii despre acest subiect Ce înseamnă barter cu un blogger?)

Am intrat pe site și nu știam unde să mă uit prima dată. Ce să pot alege dintre atâtea minunate accesorii și bijuterii?!

Așa că, am lăsat la alegerea lor și nu am regretat decizia!

Accesorii și bijuterii tematice

Pentru bijuterii tematice este suficient să intri pe site în categoria Crăciun.

Sunt atâtea modele din care poți alege și sunt prețuri accesibile și calitate ridicată. Doar le-am testat și eu 😛

Cerceii sunt atât de fini, de simpli, dar cu un impact mare. Modelul fiind unul ce atrage! Cum este și contrastul dintre modelul brățării și șnurul ce o însoțește!

Sunt bijuterii ce le voi purta cu mare drag și le voi recomanda oricui întreabă!

bijuterii tematice bijuterii tematice argint

Am rămas și cu gândul la minunatele broșe văzute pe site. Sunt foarte frumoase și atrag instantaneu privirea, Darămite când sunt asortate corespunzător la o ținută…

Vezi colecția aici- Broșe tematice

Eu am primit o broșă superbă! Ce îmi oferă posibilitatea de a jongla cu ținutele de sărbătoare!

accesorii de sarbatoare

Ce primești când comanzi?

Și ca să fie treaba treabă, ceea ce am găsit pe site, este și ceea ce am găsit în produsul finit:

Atenție la detalii și pasiune pentru ceea ce fac!!!

… modelarea argintului în bijuterii spectaculoase, unicate, îmbinate cu pietre prețioase sau cu cristale și perle Swarovski. Toate creatiile noastre sunt realizate din Argint 925 Rodiat sau placat cu Aur. În crearea bijuteriilor utilizăm aparate de ultimă generație, care să nu afecteze calitatea argintului. Care să ne ofere posibilitatea de a definitiva design-ul conform cerințelor.

O parte importantă o costituie rodierea pieselor din argint pentru o strălucire mai intensă, o durabilitate crescută, o rezistență mai mare în timp la zgarieturi. În plus, bijuteriile nu se mai înnegresc la fel de rapid. Totodată, rodiul nu conține nichel, piesele astfel obținute fiind hipoalergenice.

Tu ai alege bijuterii tematice?

Cum ți se par cele menționate în articol?

14 Comments on “Accesorii și bijuterii tematice”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.