Cine mai ține telefonul în portofel?

Articolul de azi a venit pe neașteptate. Adică nu aveam în plan să scriu despre acest subiect, dar cumva s-au legat mai multe idei și au prins contur frumos. Și totul a pornit de la ideea de a ține telefonul în portofel sau nu. 

Căci am postat pe pagina de Facebook a blogului acest model de portofel/clutch și de acolo a fost doar un pas mic până să scriu aceste rânduri. Ajutată oarecum și de câteva comentarii. Ceea ce pentru mine este un semn bun. Că reacționează lumea la ceea ce postez 🙂

Detaliile acestui produs sunt următoarele:

 • Tipuri: Portofel
 • Material principal: piele PU
 • Material de captuseala: Poliester
 • Volum: Lungime sac 18,5 cm/ Lățime 2,8 cm/ Înălțime 10,5 cm
 • Disponibil în 6 culori
 • Preț: 74,99 ron + transport

Acesta este poza reprezentativă a modelului de pe site (neer.ro).

telefonul in portofel

Am făcut abstacție de la titlul produsului de pe site.

Fiind unul foarte încărcat și aiurea pus….  Poseta cu Suporturi pentru Card, pentru Femei, cu Buzunar pentru Telefon Mobil, Geanta pentru Bani din Piele PU, pentru Femei, Portofel Gentuta. Înțelegi acum la ce m-am referit, nu?!

Telefonul în portofel: practic sau nu?

Ca să înțelegi cum am ajuns eu la aceste idei, trebuie să dezvolt, doar un pic, subiectul.

Primul răspuns ce-mi vine pe limbă la această întrebare este NU. Nu este practic să țin telefonul în portofel.

Apoi am dezvoltat. Dar de ce nu este practic?

Pentru că și eu, ca majoritatea oamenilor, țin portofelul în geantă și îl scot mult mai rar ca telefonul. Adică telefonul ajunge mai repede în buzunar decât în geantă sau ghiozdan. Asta când plec de acasă. Că acasă este altă poveste.

Dacă aș ține telefonul în portofel, ar trebui să fiu cu acesta afară și la cât de aiurită pot fi în unele situații… cine știe ce minunăție aș face. Doar că se poate și altfel. 

Cum ar fi să țin telefonul în portofel și să îl folosesc doar ca telefon când nu sunt acasă?!?!

Să nu îl tot scot să verific notificări sau să scrollez pe aplicații când sunt în altă parte decât acasă.

Aceste gânduri au fost cele ce au apărut după ce am realizat că portofelul de mai sus poate fi cu dichis dacă-i folosit zi de zi. Dar dacă stai să gândești mai mult, te poate ajuta să devii un pic mai organizată și mai atentă. Acum depinde și de riscuri (dacă te știi foarte aiurită sau împrăștiată, se poate lăsa cu drumuri la refăcut acte sau cumpărătui de telefon).

Însă la unele evenimente, sigur este de folos. Este mult mai bine compartimentat decât un clutch fancy, în care nu-ți încape nici un pachet de batiste… poate doar un ruj și alt gen de protecție 😛 Modelul de portofel de mai sus este mult mai bine compartimentat, nu?!

Eu încă nu țin telefonul în portofel. Dar mă gândesc serios să încerc și acest lucru. Să văd care ar fi impactul. Doar am mai încercat și Telefonul fără aplicaţii.

Tu ce părere ai? Ții sau nu telefonul în portofel?

19 Comments on “Cine mai ține telefonul în portofel?”

 1. Nici mie nu mi se pare util o astfel de husa portofel. Am foarte multe lucruri petelefon si il mai verific din cand in cand, iar accesul la telefon in modul acesta nu ar fi cel mai practic

  1. Cred ca ar fi util un astfel de portofel cand nu ai nevoie de foarte multe obiecte cu tine. Dar ar merge si cand ai poseta si vrei sa ai lucrurile importante intr-un loc. Sa nu bajbai dupa ele prin geanta :)))

 2. Eu nu il tin in portofel, dar e o idee buna in cazul in care nu vrei sa iei cu tine si geanta si e mai safe in interiorul portofelului.

 3. Am şi eu ceva în genul ăsta, dacă nu chiar fix aşa. Sincer, nu-mi ţin telefonul în el, tot în buzunar în ţin când sunt pe stradă. Nu l-aş auzi în geantă şi ar fi incomod să-l ţin acolo, să-l scot de acolo când am nevoie de el. Ăsta e util când nu port geanta. De exemplu, când cobor până la magazin după pâine şi pâinea se face şi suc, şi aia, şi aia, şi fac rost de loc în mâini dacă pun telefonul în el. 😀

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.