Rimel albastru. Când ai purtat ultima dată?

Întrebarea din titlul este mai mult adresată doamnelor și domnișoarelor cu vârsta 30+. Nu de alta, dar persoanele mai tinere sunt mult mai atrase de culoare când vine vorba de machiaj, astfel că un rimel albastru poate fi prezent în trusa lor de produse cosmetice.

Ei bine, eu am primit un rimel albastru (îmi place mai mult acest cuvânt, în detrimentul cuvântului mascara) de la Melkior Professional. S-a lansat recent pe piață (28,05,2019) și m-a trimis cu gândul direct în anii de liceu.

Înainte să mergem împreună în acele vremuri, Mascara Melkior Blue este disponibilă pe acest site!

Rimel albastru și alte vremuri

Prima mea întâlnire cu machiajul, a fost de fapt o întâlnire cu carioca albastră. Am folosit carioca albastră pe post de tuș când eram cred în clasa a 7-a și am mers împreună cu colegii la film. Putea să iasă rău, adică să rămână urme după folosire, dar a ieșit bine.

Apoi am început să caut produse dedicate special machiajului. Și la un moment dat am găsit, cred că la Avon sau Oriflame, nu mai știu care, rimel colorat. Era albastru, verde și maro. Cred că văzusem și roșu… posibil să mă înșel. Greu să ții minte astfel de detalii, mai ales că nu ai poze din acele vremuri :)))

Habar nu am de ce am încetat să folosesc rimel albastru sau de orice altă culoare. Bine, și când vine vorba de machiaj în general sunt la modul mai light (acum). Machiaj de mămică

Dar asta nu înseamnă că trebuie să rămână așa. Uite de exemplu cum am încercat eu să mă joc cu un Machiaj simplu cu albastruDacă aveam atunci acest rimel albastru, altfel ar fi stat treburile.

Mascara Blue Melkior

Cui i se potrivește Mascara Blue?

Tuturor doamnelor și domnisoarelor dornice să dea un aer creativ și interesant look-ului lor! Indiferent dacă ai ochii albaștri, verzi sau căprui, această mascara ți se potrivește!

Sfatul specialistului, Nisa Duman (MakeUp Artist Melkior)

Când dorești să obții un machiaj de efect, trebuie să ții cont de regula contrastului. Astfel, poți crea contrast între mascara și culoarea ochilor sau între mascara și nuanta de fard aleasă.

TRUC! Dacă ai ochii albaștri și te temi că vor fi ascunși de acest rimel albastru, trasează o linie de tuș negru la baza genelor, atât sus, cât și pe pleoapa inferioară. Astfel, contactul vizual nu va mai fi ton pe ton, ci va fi ton-contrast-ton.

rimel albastru

Am testat și eu acest rimel albastru

L-am purtat aproape toată ziua. Fiindcă am ochii verzi, am ales să nu port fard de pleoape, ca să văd cum arată simplu.

Am aplicat o linie deasupra pleoapei (în loc de tuș) cu creionul maro și o linie în partea de jos cu creion negru. Apoi am aplicat acest rimel albastru de la bază în sus!

Prima care a observat diferența a fost fetița mea. Care nu se mai sătura să mă privească.

Pentru buze am ales Rujul lichid mat ALEXIA, tot de la Melkior. Am și uitat cât este de rezistent 🙂

Pozele sunt cum sunt. Încă nu am găsit unghiul potrivit pentru a surprinde cum trebuie detaliile ochilor.

Vrei să știi însă cum este acest rimel?

mascara blue melkior

ÎMI PLACE MAXIM!

Se vede foarte bine culoarea albastru pe gene.

Genele nu sunt încărcate.

Rimelul nu lasă dâre în timpul zilei. Adică nu am avut nici măcar o urmă de albastru sub gene. Se mai întâmplă la unele rimeluri negre, ajută și faptul că te tot atingi la ochi. 😛 Dar și așa, că am mai dus mână la ochi uitând că azi am machiaj, tot nu a căzut nimic de pe gene.

Este rezistent la apă. Am folosit demachiantul special pentru a îndepărta rimelul.

Acum se cere o comandă de farduri de pleoape, pentru a mă ”juca” iar cu culorile! Cum făceam și în liceu!

 

Cum ți se pare acest rimel albastru?

Când ai purtat ultima dată un rimel de altă culoare decât negru?

P.S. Rimel negru recomand Scandalash. Am consumat deja trei și sunt geniale! 🙂

26 Comments on “Rimel albastru. Când ai purtat ultima dată?”

  1. N-am avut niciun alt tip de rimel decat cel negru, clasic. Imi place cum se vede acesta albastru si, daca s-ar ivi o ocazie, l-as incerca totusi n

  2. Este o nuanta foarte frumoasa!! Pe genele mele se vede un pic mai intens si ofera mult volum. Numai bun pentru vara!!

  3. Nu am mai folosit rimel albastru din liceu. Atunci incercam orice: mov, transparent, tot ce mi se parea interesant. Chiar si maro am folosit in facultate. Acum doar negru. Sunt mai clasica cred :))

  4. Imi place nuanta.Recunoasc insa ca nu am cumparat niciodata rimel albastru sau maro am vazut ca mai este.De ce? Nu stiu…nu ma atrage sa le folosesc

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.